Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 17 January 2009 - 10:36 PM
Публикувано: 18 January 2009 - 01:22 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 18 January 2009 - 11:57 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 11:15 PM
Казвате,че обичате породата....аз вече не мисля така,за повечето от тук.Когато човек обича нещо,го харесва такова каквото е или това нещо да бъде по-дълго време,а не да се опитва да го разваля докато накрая изчезне......както повечето правят всъщност с породата чау-чау.Да,може и да греша,но защо да не изкажа и своето мнение.Докато има балъци(купувачи),ще има и тарикати(продавачи).Видях коментари като ''защо се карате или спорите,трябва да си обичате кучетата'' и подобни.Всички ги обичаме,но също обичам всяко куче,дори тези на улицата,но за тях няма кой да претендира,че са породисти.Всеки се учи от грешките си,но някои не,та даже правят и по-големи.Няма да обидя никое куче,защото никое куче не е грозно,има кучета неотговарящи на тази порода.Има си хора,разбиращи от тези неща....на които това им е работата,за това са и изложбите,за да могат тези хора да оценят кучето.
Публикувано: 19 January 2009 - 11:21 PM
Не зная дали точно тук е момента отново да напомня на всички собственици на родословни чау-чау в България (колкото и малко да са те) ако желаят да бъдат включени в новия том на "Света на чау-чау 2009" НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в статията за България, да ми изпратят пълното име, резултати и 1-2 хубави снимки на кучето.
Ние тук, че няма да се разберем, няма, това е ясно, нека поне пред чау-обществото в световен аспект да извадим поне 5-6 родословни кучета, все си мисля че има толкова...
Чу се напоследък, че са внесени кучета от Русия и другаде, нека ми се обадят тук на лични или на realnature@mail.bg.
Иначе пак ще трябва моите две кучета да заемат цяла страница, не че ми е неприятно, но няма никакво развитие....
Ето линк, да видите изданието - луксозно и дебело, разпространяващо се в над 50 страни...
http://www.bbpress.n...2007-2008.shtml
Защо да не фигурираме вътре като една равностойна страна на останалите?
Това е засега от мен.
Поздрави ;)

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 19 January 2009 - 11:38 PM
Публикувано: 20 January 2009 - 12:44 AM
И аз се радвам , че те виждам! :blink:
Сега има изложба в София, но няма да идваме.По-нататък може би.
Сега се продава смуф от развъдника на Лаурентина, червен мъжки разкошен е, родословието също, мога да те свържа с хората, много са добри, пари и комисионни нищо не искам!!!Ще ти съдействам напълно, ако искаш. :blink:Имам и снимки, хората ми пратиха :blink:
Дано се увеличават родословните кучета, че 5 кучета не можем да покажем на изложба, да не говорим за пред света :(
Поздрави и успех! :blink:

www.chowchowbg.com
Публикувано: 20 January 2009 - 02:17 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 20 January 2009 - 11:24 PM
kiril_spaska изводите, които си правиш по никакъв начин не касаят моето мнение.
Аз пет чау-чаута на изложба не съм виждал в България, а за това колко ходят по улиците и какви са те, меродавни мнения и оценки не мога да давам.
Бижу, привет и на теб, забравихме се ;)
Ами да, най-много да са 7-8 родословните кучета, но някои собственици дори не намират за необходимо да се запишат в клуба...и така връзката се губи, което е неприятно.
Затова се надявам, дано тук да прочетат и да се обадят.Пък ако никой не се обади, няма да се свърши света с тази книга, след две години пак ще правят нов том, пак ще питаме живи и здрави :blink: Длъжен съм да се опитам да си свърша работата.
Поздрави от Лаура и Торнадо, трябва да кача някоя снимка, скоро....в близко бъдеще ;D

www.chowchowbg.com
Публикувано: 21 January 2009 - 01:03 AM
tornado дано скоро станат много повече родословните чау-чау.Ще трябва да видим за това смуфче,за което говориш ти.Естествено е че преди да се вземе решение трябва да се обмисли и обсъди. :blink: Защото това е куче,което със сигурност взема ли,трябва да се води по изложби,освен нормалните грижи и обичта ;) Ще го обсъдим.
Публикувано: 21 January 2009 - 09:49 AM
Чакай да ти дам един линк, да видиш мъниците :blink:
http://picasaweb.goo...stKrijntje2008#

www.chowchowbg.com
Публикувано: 21 January 2009 - 09:56 AM
и колко малки са останали,които са свободни.
tornado,ако имате време бихте ли ми пуснали на лични и някаква ориентировачна цена за малките.вие знаете защо питам ;)
Публикувано: 21 January 2009 - 10:18 AM
http://www.het-bossc....net/index.html
Има едно мъжко червено смуфче свободно, мисля че е Нестор.
Връзката е най-добре да стане чрез мейл или по телефона, нужно е да се владее добре английски.

www.chowchowbg.com
Публикувано: 21 January 2009 - 01:44 PM

Публикувано: 23 January 2009 - 12:48 AM
Публикувано: 23 January 2009 - 01:48 PM
Цитат
Изложбите не са толкова голям проблем от към тренировки за тях, не се колебай. ;D
Публикувано: 25 January 2009 - 11:44 AM
Цитат
мисля,че това в скоро време ще се промени :blink:,всмисъл броя на родословните :blink: