Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 15 January 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 07:01 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 January 2009 - 07:32 PM
скоро не сме писали.
много се радвам,че има толкова много нови мечки в нашия форум.добре дошли на всички новодошли и се надявам да сме си полезни взаимно.
много е весело да се разглеждат снимките и доставят истинско удоволствие и релакс.
целувки от Симба и Айра :wub:
Публикувано: 15 January 2009 - 09:56 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:57 PM
Ти на каква възраст ще го вземеш? Ако е още бебе го храни със Стартер на Роял Канин или попитай с какво е хранено до тогава.За шампоан.....това май си е на твоя преценка,но е хубаво да е за дулгокосмести кучета,има мн видове :blink:
За гребен погледни темата за Груминг
Публикувано: 16 January 2009 - 12:24 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2009 - 08:53 AM
Цитат
Цитат
И ЗАПОМНЕТЕ няма да намерите НИКЪДЕ чау-чау за 350-400лв,това са измамни обяви с кучета само приличащи на породата си.

Публикувано: 16 January 2009 - 10:16 PM
кои по красиви,кои не толкова........
а това за цената е нещо,което най малко трябва да се гледа при покупка на чау--че то и подобие на чау можеш да си купиш за 500-600лв ,нали?та дори и за 800лв.
това,че milenkaaaaa си взима бебе от познат е добре,защото може да види и майката и бащата.за такава ''гаранция'' за здравето ли става въпрос всъщност?
п.п. и да ,от зоомагазин не е добре да се взима малко бебе.
Публикувано: 16 January 2009 - 10:28 PM
Цитат
.... не ми оф-кай,защото това ще се повтаря колкото пъти е нужно и колкото пъти стане на въпрос за закупуване на чау-чау.
И да НЯМА истинско чау-чау нито за 300 нито за 800лв.Ти нали си продаде твоите така,че проблем нямаш.И за жалост цената е доста показателна за това какво ще представлява кучета на 1г да речем просто казано.
И като казвам гаранция за здраве си е чист късмет да улучи някой съвестен частник който си е направил труда да се погрижи за здравето на малките,като и тогава няма гаранция,че НЯКОЙ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НЕ НОСИ ГЕНЕТИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ.Защото както ти,така и доста други хора с кучета без родословие едва ли са си направили труда да изследват кучетата си преди да ги заплодят.

Публикувано: 16 January 2009 - 10:40 PM
ограниченото ти мислене май мисли само за ПАРИ.е,''скъпа'',не всичко на света е само пари :P
и е много смешно да казваш един ден-''мойте чау са с родословие''.на другия ден-''ма те не са......''.ако не помниш спомни си какви глупости си писала по въпроса за чау в началото на ''кариерата''ти в този форум ;).раждали с лилави езици.......и там разни пълни глупости....за които после се измъкваш с тъпи аргументи.......
и твоите чау са подобия на чау,''скъпа''.разбери го.така че не нападай така,а се опомни.и твойте са закупени от хора ''да,де,точно''
Публикувано: 16 January 2009 - 10:57 PM
Имаш късмет,че излизам и ме мързи да пиша иначе щяхме да обсъдим подробно моята "кариера" ... от която явно си се интересувала. Чети,чети ... има нужда.
едит :tikva:

Публикувано: 16 January 2009 - 11:03 PM
:blink:злобата ми е крайно непознато чувство :P :P :P
п.п.сега пък съм и късметлийка хахаха. ;D
да не мислиш,че АЗ ще губя от времето си да се занимавам с твойте глупости.хахаха.
леле,опиках се :izcherven:хахаха
да.това за изводите е така.аз съм ги направила.тук ставаше въпрос за подобията на чау,които и ''бижуто''притежава,но напада всеки.има не едно ,а две подобия.но винаги наричаме ДРУГИТЕ кучета ''подобия''..............
Публикувано: 16 January 2009 - 11:03 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2009 - 11:09 PM
Цитат
:blink:злобата ми е крайно непознато чувство :P :P :P
Злобата ти лъха от всеки пост отправен към мен,за съжаление си толкова жалка и проста,че вместо да се обърнеш директно към мен,ти плюеш по кучетата ми които за нищо не са ти виновни?! ... Ето виж,аз обиждам теб,не лисиците ти,схващаш ли тънката разлика? ....едва ли.
Отби поста в пета глуха щом стана въпрос за родословие и куче с доказан произход,то не бяха моите постове,та как се раждали кучетата,та какво съм казала,та как съм се измъкнала .... евала.
Ако беше отделила толкова време да прочетеш и други теми със такъв завиден клюкарски интерес като моите постове сега едва ли щяхме да водим поредния безсмислен разговор.

Публикувано: 16 January 2009 - 11:22 PM
''жалка'',''проста''.хахаха,всеки вижда кой е такъв.
хайде сега кажи най-накрая твойте ''лисички'имат ли родословия или са подобия на чау?
всъщност какво съм пратила в пета глуха?
''кариерата'' ти е ''забележителна'' :drugarche:.аз не съм потребител от вчера ако си забравила :rolleyes:
и не веднъж съм казвала,че твойте кучета ми харесват.тук става въпрос,че ,скъпа,обиждаш с ''подобия'' всички чау във форума.
а злобата, с която съскаш от всеки твой пост явно не се забелязва? ;D