Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#721 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2009 - 11:37 PM

Цитат

:huh:разговор ли водим или монолог??????
монолог ....
User's Signature

Качена снимка

#722 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:00 AM

Нали има стандарт на породата http://dog.bg/forum/...ic,16086.0.html
ако кучето ти отговаря на стандарта и е без родословие какво е кон ли е коза ли е какво е ? инали за това е този създаден стандарт да се каже това куче е такова или онакова или стандарта е само за кучетата с родословие то като са си с родословие тогава за какво им е стандарт на тях нали са чистопородни  :rolleyes: междо другото сам искал да искарам родословие на парвото ми чау обадих се в клуба в софия и една жена ми каза да се срещнем да видим какво можем да оредим и познаите щяхме да го оредим срещо 2000 лева после се зачудих кучето ми ще е по добро и по чистопородно с това родословие или какво аве всичко е една голяма измама за мен лично  :palec: несе караите за глупости
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#723 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 January 2009 - 12:11 AM

Родословието означава само едно - че родителите на кучето са известни и принадлежат към дадена порода. Дали са криви, без козина, с криви крака или прекрасни представители на породата определя съдия, ВЪЗ основа на стандарта. После пък подобни добре оценени екземпляри се ползват за разплод, за да се запазват и затвърждават белезите на породата.
А когато кака Сийка и Леля Пенка си съберат добре оценените (от тях) кучета се получава да речем това:
Качена снимка
Що да не е нюф? Черно е, има дълга козина, леля Сийка каза, че е породисто... И пари ми взе за него...

(снимката и още разяснения: тук)

Цитат

междо другото сам искал да искарам родословие на парвото ми чау обадих се в клуба в софия и една жена ми каза да се срещнем да видим какво можем да оредим и познаите щяхме да го оредим срещо 2000 лева после се зачудих кучето ми ще е по добро и по чистопородно с това родословие или какво аве всичко е една голяма измама за мен лично  :palec:
Кажи името на жената или ако кажеш, че не помниш коя е - кажи как изглежда и какъв пост заема. Щото такива легенди мога и аз да измисля.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#724 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 17 January 2009 - 12:22 AM

АУУУУУУУ....... :o :rolleyes:

#725 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:23 AM

bushkata пиша ти на лично за да не занимавам целия фурум с моите ,,измислици  B),,
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#726 Потребителят е офлайн   bebcho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:31 AM

Здравйте от нас  :blink: Бяхте ми препоръчали да давам на моето мече стартера на роял канин,но тя не го яде.Приближи се,подуши го и се врътна без дори да го опита.Не знам на какво се дължи.Чела съм тук във форума,че когато започне да се дава нова храна трябва да се смеси със старата...Е да ама и това не помогна.Аз я храня с Хилс за малки кучнца и нея си я хапва без проблем.Но искам да знам дали тя е достатъчно добра.Ще очаквам мнения,за което благодаря от сега.И нова съм и може би не е моя работа,но защо спорите?Нали сме тук,за да говорим за нашите мечета и да се опитваме да правим най-доброто за тях.Дали е с радословие или не не го прави по-малко обичано или недостоен представител на породата си.Но това е мое мнение...И не че те нападам БИЖУ,но съм чела всичлите ти постове и наистина няма да е лошо да се осъзнаеш малко и да си дадеш сметка,че с това твое държание обиждаш не само мечетата,но и техните стопанина,та било то и бъдещи.Извинявам се за дългия пост!Целувки на всички мечета  :wub:

#727 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:35 AM

Няколко кучета "отговарящи" на стандарта  ;)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

-----------------------------------------------------------------

И ето тук някакви си "подбия" на чау-чау ;)
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#728 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 January 2009 - 12:53 AM

За 200 лв толкова, щото "нямам пари и не мога да си позволя родословно, а и на изложби не държа, а съм влюбена в породата." Мога да пиша до утре, макар че репликите са 5-6 общо взето. После се пита кога ще изправи или защо изправя ушите, в зависимост от породата и кога ще му порасне козина, като на вашите. След 5 месеца като стане ясно, че нито ушите ще изправи, нито козината му ще порастне се заключва "еми аз и така си го обичам". Разбира се следва заплождане и про/раздаване на поколението на поредните балъци, които влизат във форума с репликата, която споменах в началото.
Това е кръга на "породистите" кучета в Бг, тип кака Сийка и леля Спаска - специалисти по стандартите.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#729 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:55 AM

Цитат

Това е кръга на "породистите" кучета в Бг, тип кака Сийка и леля Спаска - специалисти по стандартите.
;D ;D ;D абе то не е смешно,ама си е баш така.
Абе тва толкова ми хареса,че ще си го сложа в подпис  :sarkastichen:
User's Signature

Качена снимка

#730 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:12 AM

Преди да се регистрирам отново в dog.bg прочетох целият форум за чау чау и много си мислих дали да го направя.Сега отново се замислям, има ли смисъл :huh:.Защо се джавкате така бе хора, комплекси ли избивате или отглеждате с голяма любов едни прекрасни животинки. Я си погледнете мечетата колко са красиви и как ви обожават и не спорете за глупости .Който има родословно куче нека се гордее с него, а и ние да му се радваме.Тава не значи ,че и другите мечоци не са страхотни. Това с тези (подобия  ) е все едно да видиш грозен човек на улицата и да кажеш ,че е полу-човек.И подобията също си имат стопани които ги обичат много и те за него са най сладките на света :wub:
Да спомена - не споря, изказвам мнение във форум, нали така.
Целувки на прекрастните ви мецоци :wub: :wub: :wub:

#731 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:18 AM

и на кои стандарт по точно отговарят че не разбрах аз не говорих за точно такива подобия тва може да се каже че е подобие аз говорих за примерно ето това е моето куче няма РОДОСЛОВИЕ демек е помяр  ;D  

IA---
Подкрепям твоите думи
User's Signature

#732 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:26 AM

kiril_spaska  страхотно куче ,да го нацелувате много от  :wub: :wub:

#733 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:29 AM

мерси тъкммо се е наместило при мен в леглото и се опитва да ме избута с лапите явно му е тесно  :rolleyes: ;D
User's Signature

#734 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:30 AM

kiril_spaska  хъскито е живо нали ,че моята си има една такава играчка :P

#735 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:38 AM

хъскито си е екстра тои моя мечок омира от страх от малки кученца неме питаи колко време ми отне да го накарам да легне до него как види по малко куче или котка каквото и да е по дребно се чупи веднага а иначе с големите кучета си играе незнам защо така  ;D
User's Signature

#736 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:48 AM

Това ми прилича на историята за слона който много го е страх от мишка. :meche: :meche: :meche:

#737 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2009 - 10:41 AM

bebcho, аз също храня моето куче с Хилс от 6 месеца и на нея лично храната се отразява чудесно.
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#738 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:18 PM

Цитат

хайде сега кажи най-накрая твойте ''лисички'имат ли родословия или са подобия на чау?

отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)

bebcho,HILL'S  е много висок клас храна.за съжаление била много безвкусна и малко кучета(от тези,които познавам) я ядат.щом твоето я яде това е супер.но все пак се опитвай да пробутваш и малко Р.К.хиллса е толкова обогатен и колкото рояла,ако говорим за пупи серията.
аз например взех на мойте белкандо файнест крок-уж за капризни кучета,за злояди кучета :rolleyes:,и какво те дори не я помирисват :o.затова истината е в мострите-взимаш,пробваш,ако става купуваш,ако не продължаваш с опитите. :blink:
сесе е добър пример за хилс-за чувствителни кучета. :blink:истинско облекчение е да когато намериш точната гранула за своето куче.

#739 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:11 PM

Цитат

Цитат

хайде сега кажи най-накрая твойте ''лисички'имат ли родословия или са подобия на чау?

отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)
Не знам какво реши,и за каква се взе,че да си помислиш,че съм длъжна да ти давам каквито и да е отговори на въпросите ти?!?! Когато станеш съдия и имам лошия късмет да ме съдиш тогава ще се интересуваш от документи на кучетата ми и ще ти представя нагледно как стоят нещата.Не смятам да ти давам каквито и да било обяснения .... не съм ти длъжна?!
Освен това ще те помоля да си спестиш ироничните подмятания,тъй като спора (монолога) приключи още с последния ми пост и това твоето вече е тролстване.Кой ... разбрал,разбрал(въпреки,че имаше една друга такава приказка която ще ти спестя ;D)
Явно смяташ,че имам някакви претенции относно чистопородността на мечките щом си позволяваш да говориш така,обаче като си чела леко си прескачала и не си чела между редовете иначе сега нямаше да ми доказваш за пореден път колко ограничено мислене имаш.
User's Signature

Качена снимка

#740 Потребителят е офлайн   milenkaaaaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:49 PM

моля ви не се карайте за глупости ! моето мнение е,че всеки стопанин си преценява сам какво куче иска да гледа дали за изложби и състезания или като добър приятел вкъщи. важното е да си го обича и да го отглежда с мн.мн.мн. любов !  :P
User's Signature

Качена снимка

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема