Цитат
Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 17 January 2009 - 12:00 AM
ако кучето ти отговаря на стандарта и е без родословие какво е кон ли е коза ли е какво е ? инали за това е този създаден стандарт да се каже това куче е такова или онакова или стандарта е само за кучетата с родословие то като са си с родословие тогава за какво им е стандарт на тях нали са чистопородни :rolleyes: междо другото сам искал да искарам родословие на парвото ми чау обадих се в клуба в софия и една жена ми каза да се срещнем да видим какво можем да оредим и познаите щяхме да го оредим срещо 2000 лева после се зачудих кучето ми ще е по добро и по чистопородно с това родословие или какво аве всичко е една голяма измама за мен лично :palec: несе караите за глупости

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 17 January 2009 - 12:11 AM
А когато кака Сийка и Леля Пенка си съберат добре оценените (от тях) кучета се получава да речем това:

Що да не е нюф? Черно е, има дълга козина, леля Сийка каза, че е породисто... И пари ми взе за него...
(снимката и още разяснения: тук)
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 January 2009 - 12:23 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 17 January 2009 - 12:31 AM
Публикувано: 17 January 2009 - 12:53 AM
Това е кръга на "породистите" кучета в Бг, тип кака Сийка и леля Спаска - специалисти по стандартите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 January 2009 - 01:12 AM
Да спомена - не споря, изказвам мнение във форум, нали така.
Целувки на прекрастните ви мецоци :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 17 January 2009 - 01:18 AM
IA---
Подкрепям твоите думи

Публикувано: 17 January 2009 - 01:26 AM
Публикувано: 17 January 2009 - 01:29 AM

Публикувано: 17 January 2009 - 01:30 AM
Публикувано: 17 January 2009 - 01:38 AM

Публикувано: 17 January 2009 - 01:48 AM
Публикувано: 17 January 2009 - 12:18 PM
Цитат
отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)
bebcho,HILL'S е много висок клас храна.за съжаление била много безвкусна и малко кучета(от тези,които познавам) я ядат.щом твоето я яде това е супер.но все пак се опитвай да пробутваш и малко Р.К.хиллса е толкова обогатен и колкото рояла,ако говорим за пупи серията.
аз например взех на мойте белкандо файнест крок-уж за капризни кучета,за злояди кучета :rolleyes:,и какво те дори не я помирисват :o.затова истината е в мострите-взимаш,пробваш,ако става купуваш,ако не продължаваш с опитите. :blink:
сесе е добър пример за хилс-за чувствителни кучета. :blink:истинско облекчение е да когато намериш точната гранула за своето куче.
Публикувано: 17 January 2009 - 03:11 PM
Цитат
Цитат
отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)
Освен това ще те помоля да си спестиш ироничните подмятания,тъй като спора (монолога) приключи още с последния ми пост и това твоето вече е тролстване.Кой ... разбрал,разбрал(въпреки,че имаше една друга такава приказка която ще ти спестя ;D)
Явно смяташ,че имам някакви претенции относно чистопородността на мечките щом си позволяваш да говориш така,обаче като си чела леко си прескачала и не си чела между редовете иначе сега нямаше да ми доказваш за пореден път колко ограничено мислене имаш.