Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 19 June 2013 - 01:06 PM
Публикувано: 19 June 2013 - 02:57 PM
Публикувано: 19 June 2013 - 04:04 PM
Публикувано: 19 June 2013 - 09:24 PM
Люси, аз всъщност забравих, че те му бият антиацидни още от събота. Трябваше да минем на хапчета, но така и не се случи, защото той продължи да повръща..
Оставих го сам за малко, че трябваше да заведа и себе си и малката на човешки доктори естествено покрай данданията с него, отложих себе си - връщам се, нашия болник изкъртил рамката на вратата, че съм го оставила сам...Значи ще се оправи, щом има сили за простотии! Аз го оплаквам, а той ......
gerity_89, Благодаря!
Публикувано: 20 June 2013 - 01:12 AM

Публикувано: 20 June 2013 - 11:34 AM
От много време ако имам проблем лекувам натурално.
А твоят мечо е герой и като се оправи чакаме снимки с бебо

Публикувано: 20 June 2013 - 12:52 PM
В момента вече се чудя какво да правя....на кантар съм да смениме клиниката...Всеки ден е нещо различно...
Отиваме пак, ще искам нова кръвна картина да видя накъде върви и най-вероятно контрастни снимки с бариева каша..Тайно се надявам, че върви на подобрение и ще трябва да се преборим само с раздразнения стомах.
Люси, може би по-добре да му взема такава храна, съмнява ме да яде само лененото семе...Ще питам те дали имат и ако не ще пиша.
Публикувано: 20 June 2013 - 05:59 PM
kkk, в 20 June 2013 - 10:52 AM, написа:
В момента вече се чудя какво да правя....на кантар съм да смениме клиниката...Всеки ден е нещо различно...
Отиваме пак, ще искам нова кръвна картина да видя накъде върви и най-вероятно контрастни снимки с бариева каша..Тайно се надявам, че върви на подобрение и ще трябва да се преборим само с раздразнения стомах.
Люси, може би по-добре да му взема такава храна, съмнява ме да яде само лененото семе...Ще питам те дали имат и ако не ще пиша.
Коя клиника посещаваше? Ние сме в Синия Кръст - моя змей пак закъса с оперираните връзки.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 20 June 2013 - 06:47 PM
Ние сме там в събота и май пак ще ни оперират. Днес без малко да не припадна в местния кабинет като видях какво сме изтискали с вета от дупката на коляното му, и то аз - на мен, на корава дърта вещица, да ми прилошее, значи никак не бе весело. Отиваме в Синия Кръст, боя се че е много вероятно пак да ни режат.
А ултразвук правиха ли ви? Ние имаме ставни и ревматични проблеми, плюс това със връзките на коляно, но рентген и ултразвук профилактично правихме. Ех това повръщане и тези болести.....

Публикувано: 20 June 2013 - 07:18 PM
Не правиха нито снимка, нито ултразвук. Още един антибиотик започват тази вечер и утре пак кръвна картина и тогава евентуално ехограф т.е. зависи от изследванията. За днес казаха, че няма смисъл. Та...може и да е с прическа утре...
Съжалявам за Лео! Едва сега разбирам какво е да е наистина болен...Досега за 1 ден се е оправял.
Публикувано: 20 June 2013 - 07:22 PM
Оправяйте се час по скоро, дай снимки на Гушо и на детенцето)))

Публикувано: 20 June 2013 - 07:38 PM

ккк и на Вас стискам палци

Публикувано: 20 June 2013 - 11:19 PM
Сигурно твърде много драматизирам. Пъзла съм си и шашка.
Благодаря ShiBumi_GirL, съчувствам за куч. Фурия и на теб благодаря :-) Накара ме да си разгледам снимките ... ще кача като си го вземем...пусти суеверия.
Стискам палци Лео да се оправи бързо!
Публикувано: 21 June 2013 - 12:46 AM