Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#121 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни-особено бездомните!Музика и кино.
Публикувано: 12 June 2008 - 08:33 PM

Цеце ти какво мислиш за тези чау,чийто обяви са в този сайт?

#122 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2008 - 08:51 PM

Във този сайт има прекрасни кучета с родители шампиони.
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#123 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Животни-особено бездомните!Музика и кино.
Публикувано: 12 June 2008 - 09:06 PM

Ама цената не е ли ниска или аз не мога да се ориентирам правилно като чета.

#124 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2008 - 09:21 PM

Ето това е една от обявите,цената съм я подчертала
Чау-Чау
20000 руб.  Без торга
( 845 $ или 545 по курсу на  12.06.08 )
Дата подачи объявления:04 июн 2008
Местонахождение: Москва
Описание
Предлогаются щенки ЧАУ-ЧАУ, 3 месяца, д.р.25,02,2008г., окрс рыжий, привиты по возрасту, клеймо,родословная РКФ,родители:
отец - ЧЕМПИОН РОССИИ, ЧЕМПИОН ФЕДЕРАЦИИ
мать - ЮНЫЙ ЧЕМПИОН РОССИИ
User's Signature

#125 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2008 - 09:23 PM

Не е ниска,точно и аз това казах в другата тема,че при добро желание може да се намери перфектно кученце чау-чау на цена от 1200-1300лв с пълно родословие и от развъдник.
А вие обърнахте ли внимание на тези чау-чау които търсят дом в един руски форум който пак СЕСЕ пусна? ...Просто са прекрасни,ето още един начин човек да се сдобие с такова мече.
User's Signature

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2008 - 09:26 PM

Е трябва да се има предвид, че ако решиш да си купиш куче от там има и транспортни разходи.
User's Signature

#127 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2008 - 09:37 PM

Цитат

Е трябва да се има предвид, че ако решиш да си купиш куче от там има и транспортни разходи.
Е да де и това е ясно  ;D имах предвид,че кученцата от този сайт,а и не само са сравнително на поносими цени.
В известни развъдници като росичау,бонтриумф и т.н цената на кученце до колкото знам не пада под 1500евро без пътни разходи  :-
User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 02:35 AM

сесепривет,съжалявам,че влизам и те поздравявам когато храня,след многото постове и коментиране и аз искам да ти кажа,че цените са поносими само със транспортирането като крайна не се знае колко ще се получи.Ще разгледам още и по-подробно,аз харесвам внесените от Русия мечета,Барси ни беше от там.Искам да ти кажа и за цените в Германия и Холандия,първо мечетата идват големи 3-4 месеца така са им карантините и не може да падне под 1000 евро.Това е дълга тема,някой имат възможност да си вземат други не.Има хора с претенции за изложбени кучета отдадени на това и занимаващи се с това,тези екземпляри красят породата и носят славата на Чау.Но пак пиша не всеки може да си позволи,за някой сумата е баснословна.знаеш ли колко чау се изнасят от България за Германия,Турция и Гърция, пак поради причина цената.Дали са глупави и невежи тези които ги купуват?????Аз не мисля,просто всеки си решава какво ще гледа....Много целувки за Ира :wub: :wub: :wub:

#129 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 08:02 AM

добро утро от нашето ранобудно и гласовито пухкаво с-во.през ноща едно от бебетата пак се опитало да избяга,много шавливи са станали.там,където са сега е преградено на две,за да може да намират майка си да ги кърми,все пак още не бяха прогледнали.та малката черна красавица решила да отиде в местенцето,което и се полага като се научи да ходи правилно,ама не тя сега си решила да ходи там.ставам аз през ноща да видя дали всичко при тях е наред и гледам Симба застанала отстрани и я наблюдава,без да я закача,а малчо се бута на всякъде-всичко да опознае.
sara92,не съм питала нещо много важно:кога им се развива обонянието,с него ли се раждат или то се доразвивам в процеса на растеж?за това не съм се сетила да питам и вета.
леле,снощи гушнах едно от бебетата и си го допрях до брадичката,а то вдига главенце и почва да ми смуче брадичката.направо ми идваше да излапам :klati:

#130 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 08:09 AM

Здравейте всички  :blink:

Гледам пак се вихри старата тема за родословията, стара и толкова болна...Не всички искат, а и могат да си позволят изложбено куче. От друга страна също съм против кварталното развъждане от рода на чау чау с нещо си...Разочароващо и гадно е за самия собственик да го чакаш да порасне и дали ще стане...Знаете, че моето куче е без родословие и не защото не можех да си позволя такова, а защото не ми се чакаше колкото и глупаво да звучи. Сега го гледам, че започва да става черен  :'( И едва сега си давам сметка за всичките неща, които прочетох преди, а и след като го взех. Това разбира се не го прави по-малко мое куче или обичан по-малко.... Всички в къщи го обожаваме...дори и майка ми, която не понася животни в къщи го харесва  ;) Просто си давам сметка, че можеше и да е по-зле...Когато го взимах всичко беше като че ли на шега...куче- страхотно! Сега осъзнавам каква отговорност е, колко грижи иска и че всъщност не е играчка, а е живо същество със своите претенции, желания и настроения. Едва ли щях да го обичам повече, ако беше с родословие, но поне нямаше да го гледам и да се чудя какви са тези черни косми тук...
Пиша  това за да ви помоля да не бъдете толкова крайни в постовете си. Едно нещо може да се оцени единствено само когато ти се случи...иначе е просто мнението или преживяното на някой друг.
Сега за кучо  :blink: Вече оздравяхме, че нали го беше сразил някакъв вирус и вече е толкова енергичен, че ни изморява и тримата навън  ;D А уж ставали мързеливи...Търся курс по послушание да го посещаваме двамата, но нещо не мога да си харесам още..Ако някой знае и има добри отзиви за някъде моля да сподели.
Днес заминаваме за уикенда и мисля ще му се отрази добре да потича на воля  :blink:
Хубав ден на вас и много целувки на мечките  :blink:

#131 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 08:17 AM

Гери имат си обоняние от самото начало,ти не ги дохранваш иначе би разбрала как се насочват по миризмата.

КК,много точен  си в обосновката,крайности не трябва да има,толерантността е важна.Имала съм куче с родословие и без но никога не съм нападала,и налагала мнения.Радваме се че сте добре ,бъдете здрави!!

#132 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 08:47 AM

Цитат

КК,много точен  си в обосновката,крайности не трябва да има,толерантността е важна.Имала съм куче с родословие и без но никога не съм нападала,и налагала мнения.Радваме се че сте добре ,бъдете здрави!!
Какъв ти точен отговор бре,ти вече знаеш ли за какво драпаш и чия страна вземаш?  ;D Имала си куче с родословие и не била нападала,да не си нападала и наялагала мнение,ТИ направо си плодила с него ...

kkk радвам се,че мислиш така и си осъзнала всичко това.Нали знае по-добре късно отколкото никога. ;) Ние тук нямаме за цел да делим породноста на кучетата ни.Ама някои потребители като чуят истината за кучетата си и скачат като ощипани моми и света им е крив  :blink: ....
Моите кучета също са без родословие,обичай го и не се притеснявай от някакви си черни косми  ;) това да ти е най-малкия проблем.
User's Signature

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 June 2008 - 09:25 AM

Транспортните разходи са минимални, когато си уредиш кучето да пътува с някой от руските рейсове, които пристигат за изложбите - сигурна съм, че ще има поне няколко сега пак за Кранево. проблемът е нулев - даваш 100-200 долара на някоя от хендлерките и ще ти докара кучето живо и здраво без никакви проблеми, даже ще се кефи, че е изкарала лесни пари.
Човек си търси всякакви оправдания, за да скрие неграмотността си. Всеки може да намери за себе си куче с добър произход, екстериор и породен темперамент, стига да иска. Има милиони варианти, дори да нямаш половин стотинка в джоба. Приблема е обаче за тези, които мислят, че знаят всичко и рушат породата, създавана с толкова труд и усилия.
User's Signature

Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 09:31 AM

Преди 1г в руския развъдник бон триумф имаше кученца шоу клас и аз по имейл се свързах с жената която е собственик на развъдника (забравих и името) ...
Обясни ми,че тя поема разходите по транспорта на кучето до България като го изпраща с абсолютно всички нужни документи и малък подарък от нея,крайната цена на синьото кученце което предлагаше заедно с разходите по транспорта беше 1000евро,което е кажи речи 2000лв,като се има напредвид,че тук в Б-я предлагат неродсолвни кучета цвят крем и синьо на цени от 1600лв приблизително ... разликата според мен не е фрапираща в цената,стига човек да има силно желание и средства разбира се,знае се кое е по-добрия вариант от двете ...

User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 01:33 PM

lilandi,пиши как се чувства Ланди днес.още ли сте с яката?

#136 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 01:48 PM

Как е Симба,днес май не сте се разхождали,ние се разходихме.Още стои ли под любимото и място, и Сара ходеше там,днес е супер. ;) :->)

#137 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 02:28 PM

разходихме,даже три пъти,въпреки,че валя. и да под спалнята е.снимката на аватара ми е от там ;D

#138 Потребителят е офлайн   iron_lady Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 03:10 PM

здравейте и от мен,и от Кейти!Кейти напоследък много не я водя на разходки,а я пускам само на двора,заради лошото време ,но и защото се е разгонила.Искам да попитам,ако тръгна да си я разхождам както обикновено дали ще й налитат всички кучета?

#139 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 03:15 PM

iron_lady напълно възможно е.Пазете я много и само на повод я разхождайте,особено много внимавайте около 9-13 ден от разгонването.
Дори ако двора ви не е достатъчно обезопасен и мислиш,че може да се промъкне друго куче и там я пускай само когато има човек който да я наглежда.
Мъжките кучета когато надушат разгонена женска стават неконтролируеми и са способни на всичко.Пазете я.

User's Signature

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   deni69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2008 - 03:25 PM

;)
здравейте и от нас не сме писали отдавна защото нещата за съжаление в нашият форум доста загрубяха.Искам просто да кажа ,че от доста време много потребители се оттеглиха защото явно не им е приятно да се включват в такива неприятни спорове.Като чели няма друг форум,в който потребителите постоянно спорят/ меко казано/,поучават се и все нещо не са се разбрали.Искрено се надявам нещата да си тръгнат по старому,атмосферата да се успокои и да е удоволствие да се включи всеки.Нали затова има толкова теми,който иска да спори да си пише в тези теми , другите да пишем в останалите.
По въпроса на iron_lady -опасно е най-вече за вас,защото всички мъжки кучета ще ви следват и вие ще съберете погледите на околните и ще е мъчение за теб и кучето ти.По добре изчакай да и премине ,защото и тя ще е неспокойна при разходката,стават и по-своенравни.

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни