Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 01 July 2008 - 12:32 AM
Цитат
Объркала съм се.За мен като малки всички са еднакви и сладки,особено на тази възраст.
Попитах ви защото помислих,че и ваши снимки са откраднали.

Публикувано: 03 July 2008 - 07:06 AM
gerry_22,благодаря за Лъки,той все още заздравява крачето,но се е присбособил към живот,а и ние се надяваме на още подобрение напред във времето,иначе е буен,игрив и си бяга по двора. :yahoo: :OK:
Публикувано: 03 July 2008 - 10:45 AM
Как са вашите меченца днес/? Мойта поспаланка си изкара акъла днес с тези взривове в Челопечене ние вижеем в Нови искър и имах чувството че бомба падна над къщата а милата се скри под завивките и само скимтеше изплаши се много :rolleyes: Но вече всичко премина и сега спинка спокойно до мене ;)
Публикувано: 04 July 2008 - 03:48 PM
тия нещастници(от министерството) незнаят какво става,няма нищо по-страшно от неинф.,безхаберие.само кражби на пари и банкети,скъпи коли,е това ни е управлението.
малките и майка им дса добре,и те бяха с нас,разбира се..
Публикувано: 04 July 2008 - 04:54 PM
Публикувано: 07 July 2008 - 11:27 AM
Публикувано: 07 July 2008 - 08:49 PM
Публикувано: 07 July 2008 - 09:44 PM
keri14,моля те искам да видя Ричи без козина,сигурни няма да го позная.та това куче е само козина,но щом са тръгнали екземи това е добро решение,пък и не му е за първи път ;)
а вашите мечета как са?малките се опитват да изцедат Симба и ще се караме сериозно с тях.милата изнемогва вече с тия огромни топки,прасенца,какво да ви обяснявам.
пазете мечовци от жегите,че идва някаква супер гореща вълна утре и вдруги ден.
приятни сънища.
Публикувано: 08 July 2008 - 07:30 AM
NELvit,Джеси как е?Времето при вас поносимо ли е? Джеси ще идва ли с вас на почивката,малко е трудно.Сара пътува зле,неможе да си намери в колата място иска да гледа от предната седалка,бързо ожаднява,спираме да пишка и т.н и т.н.Не обича нови места и нови хора,въобще не се адаптира бързо,незнам как е с другите мечета?
Публикувано: 08 July 2008 - 07:55 AM
Джеси няма да идва с нас на почивка.За нея ще е истинско мъчение на плажа.Горещините не са благоприятни за нея.Ще я оставя на родителите ми.Те живеят в къща и там ще и е добре.Ще тича на двора на воля ;D
Пък и тя да си почине от нас.
Имаме проблеми с козината.Бързо се спластява,образуват се петна на няколко места и пада на кичури....дали е от жегата,дали пак аналните жлези правят проблем ще каже доктора.Надявам се да се оправи.
Вие как сте?
Cece,как е Ира.Скоро не си писала.
Публикувано: 08 July 2008 - 08:45 AM
Може би нашето не е точно такова. Има подутина около тестисите, постоянно се ближеше, но вече слава Богу по-малко. Пък и подутината е поспаднала. Днес ще ходя при лекаря, за да ми даде хапчета, че да продължим лечението.
А Джеси ближеше си си отока?
Големи жеги са днес. Пазете мечките и себе си. :)
Публикувано: 08 July 2008 - 01:29 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 02:11 PM
Много ти благодаря за вниманието :)