Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 20 July 2008 - 08:50 AM
Публикувано: 20 July 2008 - 10:31 AM
Бен не е особено дружелюбно настроен към непознати хора, иначе с всички животни иска да си играе, особено кучета, но не всички са толкова добре настроени към него.
Към хората е особено резервиран, докато се разхождаме ако някой посегне да го пипа и той започва да го лае. Не позволява да го галят непознати.
Вчера майка ми ми разказа, че докато чакала мен и баща ми с Бен в колата някакви хора се радвали на Бен отвън, а той отвътре ги гледал и ръмжал ;D
Публикувано: 20 July 2008 - 11:01 PM
Публикувано: 21 July 2008 - 05:16 PM
на двора и вече има няколко срещи с котката ми, която доскоро беше превзела всичко наоколо :-).
Тъй като аз не съм му първият стопанин се притеснявах много дали ще съумее да се адаптира, но
предвид това, че близо 5-6 месеца е живял на една тераса в ж.к. Тракия, сега огромният двор
очевидно му се харесва много... Лае рядко, но с доста гърлен глас, определено е дружелюбен
към малките ми племеници, даже вчера им разнасяше греблата и кофичките на един малък
импровизиран пясъчник в двора. Много е надменен на тема внимание. Явно мен си ме е избрал за
любимец, защото не слуша никой друг в къщата. Сега ще трябва отново да се решем, защото пак
се е направил на бубарак ;D ;D ;D. Скоро очаквайте да кача снимки и видео в галериите...
Поздрави на всичките меченца!!!
ПП. Определено покрай мен ще се схване на тема снимане :-) Като моделка е...
Но засега много се шашкаме от светкавицата и големия обектив :-)

Публикувано: 21 July 2008 - 06:19 PM
И сега избягвам да я даржа мн мн да спи наван(в двор)
Публикувано: 22 July 2008 - 04:19 PM
Относно по-напред в темата за екземите внимавайте с какво храните кучето много често става въпрос за алергия към определена храна ние имахме подобен проблем от тогава само Роял Канин или висок клас хипоалергична храна за предразположени към алергия
Мегадерм е много хубава добавка но има лек мирис и е доста мазничка трудно се приема дори смесена с нещо вкусно поне при Ева беше така не й е вкусна

Диди&Ева
Публикувано: 22 July 2008 - 04:31 PM
Принципа на действие е същия като при петнил,но е течно,а не на хапчета и прилича доста на обикновено олио :blink: ... цена не помня,но макс 15лв да е ..

Публикувано: 22 July 2008 - 04:41 PM
:blink:
Публикувано: 22 July 2008 - 04:53 PM
Цитат
Мерси,просто ми беше любопитно и на сестра ми :blink:
Публикувано: 22 July 2008 - 05:19 PM
Трябва да вдигнеш лапата за да забележиш.Освен това самата лапа отгоре е с къс косъм и вече нагоре тръгва така наречение пух който му придава формата на ботушки,той вече се оформя ако стърчи от някъде,но не и самата лапа.