Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 28 April 2009 - 06:48 PM
Във форума има цяла тема,търси и ще намериш
Публикувано: 29 April 2009 - 07:28 PM
sladka69, женската с която си е играл Чочко може да е пред разгонване или да е разгонена. Ако той се държи странно, тъжен е или се опитва дори да избяга значи е "влюбен". Колкото и странно да звучи мъжките чау се влюбват, женските никога. Сега той ще боледува. Трябва да решите ще го събирате ли още, или ще спрете. Но, аз препоръчвам ако кучето е пред разгонване да спрете!!!

Публикувано: 30 April 2009 - 07:37 PM
milenkaaaaaaa ИЯ е добре ,хранисе, козината и е станала много готина изобщо много и се радвам.Е нали си е моя много си я харесвам само това разгонване ,което вече ни свършва направо ме побърка.По точно мъжкарите които се влачат след нас.Снимки сигурно по празниците ще кача,нагушках я вече от теби даже я нацелувах и ти да сториш същото със твоята

Публикувано: 03 May 2009 - 06:30 PM
Да да ама не, токущо си идваме от разходка и една госпожа си беше пуснала ратвайлера сам, а тя през два блока пие кафе и хич не и пука.Та едни мъже едва ни спасиха, явно още ги привличаме въпреки, че си мием дупарата.А иначе тя се успокои, спадна ни тутурутката и вече не сме разгонени и не даваме, а сяда.
Публикувано: 04 May 2009 - 02:55 PM
Вземи крем гентакулин от вет. аптекета и слагай в очичките сутрин и вечер 10 дни.Придърпваш долното клепаче и слагаш една линийка после внимателно масажираш.След тава ще изчисти очите има и капки но те са по голяма разправия.
Публикувано: 04 May 2009 - 08:57 PM
ar4i_09, в May 4 2009, 06:21 PM, написа:
Здравейте на всички,моят чао е на два месеца и тежи 6кг.Ветринарят лекар ми каза, че сме даже над нормата,но като гледам тази таблица за възраст и килограми би трябвало да е 10кг.
Не знам защо се получава така ?

При всяко куче е индивидуално,при правилно хранене бързо ще дръпне.
Има бебета които изостават в растежа си и след това изведнъж дръпват,няма за какво да се притеснявате.
Няма таблица която да измерва килограмите при тази порода с точност на определена възраст,плюс минус едно кило е нормално.
п.п кучето не трябва да се прехранва и да затлъстява,особено в ранна възраст когато расте.

Публикувано: 05 May 2009 - 09:28 AM
ar4i_09 пусни снимки в галерията да видим малкото сладурче
milenkaaaaaaa какво прави Чери от доста време не си качвала снимки.
milenkaaaaaaa какво прави Чери от доста време не си качвала снимки.
Публикувано: 05 May 2009 - 10:21 PM
sashe познат ми е този номер, иска да и ги смесваш или с консерва, или с нещо друго.А бе глезотийка, не и се вързвай няма да умре от глад.ИЯ беше стигнала до том,че не ядеше докато ме няма.