Сара, като коментирах кастрацията нямах предвид да хвърлям камъни по твоята градина.Уважам мнението ти, и аз от части съм съгласна с теб.Но наистина виждам ,че да кастрираш било женско или мъжко куче плюсовете са в повече.Много ми е годно като пишеш ,че Лъки не е добре.Явно нещо го тормози и се надявам скоро да разбереш.Всъщност силно се надявам да му тежат само жегите и тъй като съм обедена ,че го глезиш много ,той за това да се жалва ,търси твоето внимание.За дините под една мишница ,просто така съм свикнала ако спра става лошо.За една година отворих 6 обекта в София и един в Кипър.Сега с този приключвам тук и се насочвам към провинцията ,като първо естесвено ще почна от Пловдив

И ще се виждаме,че на курса не успях.Така ми се иска да напишеш един пост само с хубави неща и да ме зарадваш възможно най скоро.Целувки от цялото ми сърце към твоя калпазанин и много поздрави на всички у вас.Най вече на каката, че нали на скоро порасна и освен, че и честитих и писах да не престава да те слуша.
Фурия, в началото на седмицата ще ти звъна ,че имаш душач и повод при мен от кучето дето го спасявах ме.
Криси, спри Кортизема и вземи Кортаванс пак на Вирбак.С прей от който съм много доволна,той е точно за този момент в който сте сега.Пръскаш сутрин и вечер ,една седмица местата които го дразнят.Радвам се че и на теб ти е харесъл шаплоана.Ия е къпана на две седмици с него и още ефекта е добър.Ето ти спицификация за продукта който ти предложих.
ЕВРОПЕЙСКИ ДОКЛАД ЗА ОБЩЕСТВЕНА ОЦЕНКА (EPAR)
CORTAVANCE
Резюме на EPAR за обществеността
Този документ е резюме на Европейския доклад за обществена оценка. Неговата цел е да
обясни как оценката, направена от Комитета по лекарствените продукти за
ветеринарна употреба (CVMP) въз основа на представената документация, е довела до
препоръките за условията за употреба.
Какво е Cortavance?
Cortavance е спрей, съдържащ разтвор от активното вещество хидрокортизон ацепонат.
За какво се използва Cortavance?
Cortavance се използва за лечение на възпалена и раздразнена кожа при кучетата.
Cortavance се прилага веднъж на ден в продължение на 7 дни. Засегнатата област се
напръсква, като се избягват очите. Помпата осигурява за две пръскания достатъчно
лекарство за лечение на област от приблизително 100 cm2. Ако след 7 дни не се
забелязва подобрение, лечението следва да бъде преразгледано от ветеринарен лекар.
Как действа Cortavance?
Активното вещество в Cortavance, хидрокортизон ацепонат, е стероид, който помага да
се намали възпалението. Стероидът е в специална химична форма (диестер), която го
прави ефективен в ниски дози при кожни раздразнения, тъй като лекарството може да
проникне и да остане по-дълго време в горния слой на кожата.
Как е проучен Cortavance?
Клиничната част на досието се състои от проучвания за определяне на дозата и от един
практически опит. Практическият опит се състои от проучване, проведено на няколко
места, сравняващо лечение на кучета с раздразнена кожа с Cortavance с лечение с
различен продукт, съдържащ стероид. Петдесет и четири кучета бяха лекувани с
Cortavance и 51 с другия продукт.