Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1881 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 June 2010 - 02:50 PM

Ето още малко снимки, на един от мъжките, отново на Ариша, и на малката Моли която е с най претоварен тип муцуна.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1882 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 03:02 PM

Ия, ти може да не си съгласна, аз отбелязвам само фактите в които съм сигурна и съм видяла със собствените си очи.
Както сами казахте народа е прост, лесно се лъже ... съответно това което търси един бъдещ собственик е точно сбитата муцуна на чау и мечешкото излъчване с богата космена покривка. При положение,че такъв тип въдене го има в цял свят защо си мислите,че ще се спре точно в България?

Я вижте ето този сайт ... аз лично съм в потрес
http://tiniestteacup.../available.html
User's Signature

Качена снимка

#1883 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 27 June 2010 - 03:08 PM

Ега ти логиката - в целия свят търгашите го правят, защо тук в България да не го вършат.
И това че си ходила във фермата му и си видяла "чаО-чаО" че и бяло не означава че истински фенове на породата не трябва да наричат търгашската му дейност с истинските имена. Такива ферми трябва да са забранени със закон, както и зоо-борси и зоо-магазини. Че е престъпление срещу породата, която и без това е потънала в болести.

Да не говорим за това че сляпата шарпейка от сеславци, спукана от раждане и след това изхвърлена защото вече не може да дава малки, като нищо би могла да е от същата ферма. Че и шпицове и самоеди и померани въди. Такива "хора" не бива да припарват до кучета.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1884 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 27 June 2010 - 03:22 PM

**БИЖУ**, надявам се ,че правилно си прочела поста ми .Никъде не коментирах визията на кучетата, аз също харесвам такъв тип чаута.Всички хора сме различни.Фурия например харесва по олекотени, но това не значи ,че не се съгласявам с нея заради начина по който ги развъждат.Ако беше участвала поне един път в намирането на дом и преди това в лечението на изхвърлено чау , и ти щеше да си на същото мнение.Всичките до сета сме ги оперирали ,кастрирали ,лекували от кожни проблеми и ваксинирали.И това е най лесното нещо,нищо че е свързано с пари.А после идва стационар, хотели и намирането на подходящи стопани.Жалка картинка представлява едно куче от такава величествена порода да е бездомно.Щом човека си е направил наистина труда да си закупи кучета с родословие от качествен развъдник,какво му пречи да действа както трябва.Членуване в клубове ,ходене по изложби,направата на изследвания на всяко от кучетата му.Нима развъдниците които спазват правилата са по глупави от него.Ако наистина няма никакви проблеми,какво му пречи тогава.

#1885 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Животни-особено бездомните!Музика и кино.
Публикувано: 27 June 2010 - 03:23 PM

IA ,значи ти си била :).Съпругът ми каза за теб,но понеже одавна не влизам във форума,незнаех за кой става въпрос.Аз бях в Трявна тогава и неможах да ида с него,бях много притеснена и постоянно се чувахме по телефона.Предния ден бях говорила с лекарите,казаха че всичко е минало добре.Но е била агресивна с тях и трудно са я извеждали на разходка.Беше травмирана горката,по принцип не обича лекари и кабинети,усеща ги отдалече,едвам я вкарахме вътре. .Седя 3 дни там и това допълнително я травмира-непознати хора и обстановка,без нас,...........
Сега е добре.Много е спокойна.Гледаме да почива.Храним я по малко и чакаме да се възстанови напълно.

#1886 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 27 June 2010 - 03:35 PM

ООО мила ,що не каза ,че имат проблем с изкарването .Аз всеки ден все карам по някое куче някъде .И постоянно съм в клиниката, а и един от магазините ми е близо до тях.Та нямаше да ме уплаши изнервена женска и щях да я разхождам.Като се има предвид ,че се справихме с Принц-Баро, озлобеният мъжкар за който и евтаназия обмисляхме, заради поведението му.Та за тази душичка ли нямаше да направя добро.Сърцето ми се късаше когато мъжът ти и говореше.
-Виждаш ли не сме те изоставили, тя така им се радваше.
Много късмет и пожелавам и всичко да е наред.Ще ми е приятно да се видим някой път.Повтарям се ,но ако още не си сигурна ,че си направила добро за кучето ти то скоро ще видиш какво щастливо мече ще имаш.

#1887 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 June 2010 - 03:44 PM

IA ,благодаря за подкрепата.Ако знаех че си близо и си запозната с поородата така добре нямаше да се поколебая да те потърся.Ако идваме натам ще ти се обадя да се видим.Още веднъж ти благодаря за съветите и подкрепата.

#1888 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 04:47 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 27 June 2010 - 01:13 PM, написа:

Ега ти логиката - в целия свят търгашите го правят, защо тук в България да не го вършат.
И това че си ходила във фермата му и си видяла "чаО-чаО" че и бяло не означава че истински фенове на породата не трябва да наричат търгашската му дейност с истинските имена. Такива ферми трябва да са забранени със закон, както и зоо-борси и зоо-магазини. Че е престъпление срещу породата, която и без това е потънала в болести.

Да не говорим за това че сляпата шарпейка от сеславци, спукана от раждане и след това изхвърлена защото вече не може да дава малки, като нищо би могла да е от същата ферма. Че и шпицове и самоеди и померани въди. Такива "хора" не бива да припарват до кучета.

А аз никъде не съм написала, да не им викаш ферми,зооборси и т.н. още по-малко съм на принципа защо след като в чужбина го правят да не го правят и тук ... Казвам,че независимо какво си "мелеш" ти или аз,това няма да спре.
User's Signature

Качена снимка

#1889 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 04:57 PM

Показване на мнениетоIA---, в 27 June 2010 - 01:27 PM, написа:

**БИЖУ**, надявам се ,че правилно си прочела поста ми .Никъде не коментирах визията на кучетата, аз също харесвам такъв тип чаута.Всички хора сме различни.Фурия например харесва по олекотени, но това не значи ,че не се съгласявам с нея заради начина по който ги развъждат.Ако беше участвала поне един път в намирането на дом и преди това в лечението на изхвърлено чау , и ти щеше да си на същото мнение.Всичките до сета сме ги оперирали ,кастрирали ,лекували от кожни проблеми и ваксинирали.И това е най лесното нещо,нищо че е свързано с пари.А после идва стационар, хотели и намирането на подходящи стопани.Жалка картинка представлява едно куче от такава величествена порода да е бездомно.Щом човека си е направил наистина труда да си закупи кучета с родословие от качествен развъдник,какво му пречи да действа както трябва.Членуване в клубове ,ходене по изложби,направата на изследвания на всяко от кучетата му.Нима развъдниците които спазват правилата са по глупави от него.Ако наистина няма никакви проблеми,какво му пречи тогава.

Ия, мила ... аз колко бездомни кучета съм задомила, гледала не на стационар А ВКЪЩИ ти още не пишеше в този форум и едва ли знаеше и за съществуването му. Това обаче няма значение и въобще не е тема която би трябвало да се дискутира.Нито се чувствам длъжна нито виновна пред някой да давам обяснение защо не съм се включила във вашата "акция". Помагала съм на не малко кучета, без порода - не чау.
А отговора на въпроса ти "защо след като всичко е ок при руските чау-чау на Развъдник Рая той не членува в клуб и не развъжда по правилата" - точно кратко и ясно - защото не иска .........
User's Signature

Качена снимка

#1890 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 27 June 2010 - 05:02 PM

Ия,
не бих казала че типа, който го харесвам, се нарича "олекотен". Това е здрав и нормален тип, който ме привлича. Кокала на този тип може да е по-тежък от този на снимките на Бижу, но очите трябва да са отворени, а не две цепки през които кучето едвам гледа (ето от там най-често идва ектропион и ентропион). Муцуната трябва да е нормална, а не сплесната като на булдог едва ли не (за да няма проблеми с дишането и захапка), черепа трябва да е порОден за сметката на костите, а не да създава такова впечатление благодарение на многото гънки кожа по него(включително намръщения израз трябва да е за сметката вдлъбнатината на черепа между веждите, а не надиплените гънки на кожата). Ушите не трябва да са такива увиснали настрани магарешки. За дисплазия - тазобедрена и лакътна - да не говоря: освен родителите всичките бебета трябва да се проверяват за дисплазия. А пигментация? пигментация, която катострафално започва да изчезва, защото всички са се втурнали да въдят окрас "крем", което води до розови носове и вече езикът - запазената марка на нашата порода - вместо тъмно син се изражда в бледо-лилав на розови облачета... За височина не говоря - мъжкар 52 см в холките трябва с лупа да го търсиш, защото се навъдиха някакви хамстери направо.
Охххххх, тежко ни...
Много често едно компактно, балансирано куче напълно отговарящо на стандарта без ставни, ортопедични, кожни и очни проблеми е в пъти по-ценно за породата отколкото "симпатични мечета".
Ето това куче въобще не го смятам за олекотен тип, има си и козина, и гръден кош, и кокал (вижте китките) и нормални очи:
Прикачена снимка

Абсолютно същия тип куче но в окрас крем:
Прикачена снимка
Този има 52 см в холката, и съм го виждала наживо как се движи.

Бижу, всичко това картинка по картинка сме го показали с Ия в темата за стандарта, тя е сканирала книгата, аз превеждах. Това че възприятие за красотата е субективно при всеки - никой не го оспорва, но в основата на истинското развъждане трябва да е подобряване на породата, а не печалбарство на гърба на кучета. Това че някъде по чужбини другите го правят въобще не може да служи за оправдание на никой, колкото и да са му симпатични кучета според теб. Като не иска да учавства в БРФК - нищо не му пречи да членува в чужд клуб, но да ги прави нещата както трябва, а не да предлага шарпеите и чау-та си на всяка желаеща женска, това нито един уважаващ себе си развъдчик не го прави. Защото всички знаем къде после отиват тези нещастни и децата им.
А да не говоря за това че нито един ВОДЕЩ руски развъдник няма да си продаде децата си ей така - при истински развъдник задължителното условие е перспективните им бебета да посещават изложбите. И всеки истински развъдник поддържа връзката с новия стопанин - най малкото биха му нашокали ряпата за външния вид на кучета и неправилните нагръдници. Външният им вид без коментар, не можеш да ме убедиш че човек, който няма време да си изкъпе и среше (че и правилно да описва окраска и външен вид на породата ни) трябва да ги запложда. Да не слагаме каруцата пред коня, моля.
Направо не мога да повярвам че такива елементарни неща като "отговорност за създаден живот" трябва да ти обяснявам на теб, и то на пръсти. Търгаши, дето все кинти са им в главата, има навсякъде, и наличието на симпатични кучета от точно този тип който ти харесваш, не оправдава безочливата им алчност.

Това МОЖЕ да спре като не се рекламират кучетата му с възхита, както ти направи. "Ау, вижте ги колко са красиви, човека има едни от НАЙ-КРасивите кучета в БГ, колкото валенсия и Торнадо". Защото ти не си съдия експерт и тези кучета не са се явили на нито една изложба да се покажат в ринга до Валя и Торнадо за сравнение. Лаишкото ти мнение си остава само подведеното ти мнение от твърде експлуатираната окраска в нашата порода. Ако ти покажат твърде светло рижаво (red) чау с порок дъдли-ноуз (нос телесна окраска) ти дори ще се вържеш че това е по-тъмен крем. Макар че генетически кучето ще е рижаво с порок по окраска (при нас рижавите кучета са длъжни да имат чисто черен нос, а не кафяв или розов). Колко новобранци са се вързали на такъв трик с окраските - идея си нямаш. Само опитен развъдчик, разчитайки назад в родословието комбинациите и познавайки отблизо история на скачката може да даде мнението.
Изобщо комерсиалното развъждане по окраска е престъпление. Защото се пренебрегва здравето и стандарта, което неизбежно води до индустрия (паричния съблазън е велик), а от там и до деградация в стандарта и здравето на поколенията.
Колко са били красиви, мда... Родословието и производителите назад виждала ли си? Имената им говорят ли ти нещо? Тъй де, ама какво прави той с кучета си - без коментар. И шарпеите му са красиви сигурно, (пак вносни и родословни да не би?), и самоедите, и помераните, и бигълчета, и мини-шпицове. Само дето не знайно защо не желае да участва никъде освен в търговската дейност. Може би защото официален клуб не би приел такъв човек?

...не съм и предполагала че точно ти не правиш грам разлика между търгашлъка и развъдна дейност, селекция и кинология като наука.
Мда... какво да говорим тогава за тези с махленските скачки, на тях как да им обяснявам тези неща?
Направо се отчайвам на моменти.
User's Signature

#1891 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 09:19 PM

Да добавя само, за сравнение:
Бижу, какви 3000 хиляди евра те гонят като цена, бебе-чау от Русия от известен развъдник го внесох за 750 долара преди години (цените не са се променили) и то с истински документи: хванах самолета за Москва и за да не мъча бебето в багажното се върнах за моя сметка с кола на едни приятели (то е ясно колко рушвети кихах на украински и румънски граници). Като стигнах тук и я замъкнах на ветеринари, тогава три клиники ми дадоха една определена диагноза, върху която развъдна дейност не се гради. Не си взех грях на душата, а бих могла да премълча, нали? И да я пусна по изложби, по клубове, ала-бала. Добре ми го каза лекарката в Синия Кръст: ако я пуснете за разплод, ще е на ваша отговорност и на ваша съвест ще тежи.
Ето ти я снимка на Беба от известен руски развъдник с производители шампиони, която като тръгнах да я връщам на развъдчицата, та тя после чак се зарадва на факта че мога да я подаря с условията за кастрация (за да потули скандала, нали се сещаш). Тук Беба няма три месеца и е поне 11 кила, за това не я взеха в салона Аерофлот, там са само до 9 кг:
Прикачена снимка
User's Signature

#1892 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 09:28 PM

Да, може би ... сама знаеш,че всяко куче е на различна цена, макар и от едно кучило.
Аз също държа контакт с доста развъдници и то не само от Русия, питала съм за конкретно куче син чау, развъдник http://www.ildebote.ru/ цена 1500евро!
User's Signature

Качена снимка

#1893 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 09:32 PM

Показване на мнението**БИЖУ**, в 27 June 2010 - 09:33 PM, написа:

Да, може би ... сама знаеш,че всяко куче е на различна цена, макар и от едно кучило.
Аз също държа контакт с доста развъдници и то не само от Русия, питала съм за конкретно куче син чау, развъдник http://www.ildebote.ru/ цена 1500евро!

Кучката бе от най-скъпите и е продадена за шоу-класа с условия за изложби. Парите не си ги върнах, но поне не плодих инвалиди. Така че твое мило неграмотно кудкудякане относно "красивите" кучета оставям без коментар.

Аз веднага се сетих за кои руски "водещи" развъдници ми говориш.
И този и по-известния с производството си го знам. Само че ги следа и тях и децата им. И някои от кучетата им съм ги виждала на живо. Айде да не отваряме тук на общ темата с линкове към ю-туб как се движат кучета от някои развъдници. Моля.

Развъждането на здрави кучета които не умират на 5-6 години е задачата на развъдник. То че някои са го обърнали на индустрия е друг въпрос, и че на някои племенна комисия в РКФ им разглежда фалшивите документи - не е тема за разговор тук. А че аз от такъв развъдник няма да си взема куче като основа за бъдещ развъдник и не ме спира точно цената - е лично мое решение. И да ми ги подаряват - а ми го предлагаха някои - само и само да ги водя тук по изложби... Сори. Просто като погледна родословието вече знам че не го искам това куче за основата на развъдника ми.

Стига с тези сини-кремави чаута бе хора, не четете ли? И аз мечтая за синьо чау, но развъдна дейност не се гради върху рецисивен окрас...

Ще прощаваш, Бижу, но ти все едно възприемаш кучета като антураж по окрас: все се мяташ между накои породи които смяташ за атрактивни. И нашата порода е вид оферта за поредният ти аватар или новата прическа, където си гушнала поредната порода - ту овчарки, ту йорк, ту още нещо и ако може нещо смислено да добавиш? Включително подписа от моето стихче което най-нагло си лепна без моето разрешение говори доста неща за теб.
Демек върви една блондинка със всичките цветове на чау на повод и украсява улицата.
Сори, но това няма нищо общо с кинология или любов към кучета. Това си е лично твоя суета.
User's Signature

#1894 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 01:13 AM

Фурия, ще се стремя да не бъда твърде ряска или груба като започна първо с това,че ИЗОБЩО НЕ МЕ ВЪЛНУВА ТИ КАКВО СИ РЕШИЛА ДА ПРАВИШ И КАКВА ОСНОВА ИСКАШ ДА ПРАВИШ НА "БЪДЕЩИЯ СИ ВЪОБРАЖАЕМ РАЗВЪДНИК" ОТ МЕЧТИТЕ ТИ!
Също не ме интересува дали движещ се пингвин (това го бях прочела някъде, не помня къде) ще разхожда по улиците еталони на породата ,пречупени през неговата призма за красота.
Трето атракция или не, мога да се снимам ако искам и с папата , което не смятам, че е твоя работа или повод за коментар в темата или изобщо тема на разговор имаща някаква връзка с дискусията водена до тук.Не знам в какво се опитваш да ме убедиш и за какво ми се обясняваш? Като си толкова възмутена звънни на развъдника и му кудкудякай на него- не на мен.Аз имам правото да харесвам визията на които искам кучета.Още повече,че не съм литнала да правя какъвто и да било развъдник или дори да се занимавам с това..Аз и пиша,че съм питала за цената на конкретно куче, тя ми пише,че развъдник не се гради върху рецисивен окрас,МА ок ли си ??!?!?
И четвърто ........... баща ми гледа немски овчарки от 20 години, имам две такива кучета,две чау-чау, и едно йорки. Ако ми кажеш,че не мога да се снимам с тях???? Каква си ,че нещо не разбрах? Ти ще ми кажеш какво обичам, какво не обичам , какво правя и защо го правя ...
А за тоя стих кажи ми го за още 8470375047693485304 път, за да те разбера!
Не съм ти чела целия пост наистина признавам си, направо прескачам през ред,защото очите ме болят от това жужене.
User's Signature

Качена снимка

#1895 Потребителят е офлайн   krisi567 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 01:33 AM

Дали ще може да ми препоръчате клиники или ветеринари,които разбират от чау,защото кортизема не помага за малките ранички.Не заздравяват,а са вече на две седмици.Или поне не заздравят както очаквах. Най-добре е да го види доктор.

#1896 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 07:54 AM

Бижу,
Тръгна не от там че ти харесваш определена визия, а от там че не си схванала какво причинавя онзи фермер на породата ни. Особено на фона на това че кучетата му вече се подаряват, хората искат да се отърват от тях.

Цитат

Не съм ти чела целия пост наистина признавам си, направо прескачам през ред,защото очите ме болят от това жужене.

Защото не можеш да смилаш наведнъж толкова информация.
Мда, надцених те. Типично глезено момиченце " не съм чела, не искам да мисля, не ща да чувам, аз всичко си знам, ще си правя каквото си искам". За теб и такива като теб кучета са атракция и аксесуар - немски овчарки, две чау-та, йорки... На тепсия ти се сервира инфо от първа ръка, а ти - позата "Фръц". Жалка гледка. На МА ще говориш у вас с майка ти, малката, която те е възпитала така. И радвам се че си чела за движещ се пингвин - явно личността ми предизвиква болезнен интерес у теб:-))) Само не почвай с обясненията как било станало случайно - това никого не го интересува, светът (представи си, ще те разочаровам)не се върти около теб:-)))

krisi567,
Опитай при Бобадова в "Добро хрумване", аз съм с приятни впечатления от нея. Оздравявайте.
User's Signature

#1897 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 09:08 AM

МА не е обръщение към твоята светла личност драга, означава АМА на жаргон, точно и за това съм го написала с главни букви.
Точно така не мога да смилам много разтеглива информация и локумите която излагаш,и умишлено не си затормозявам съзнанието с постовете ти, нима съм длъжна да те чета???
Фурия, не знам на мен дали ми липсва възпитанието само,че търкането вече отива във една съвсем друга посока която смятам е не толкова породена от милеене към породата,а изцяло се гради на лични нападки от твоя страна.
Също така не съм те молила да ми правиш анализ на поведението, нито пък на "съществуването" ми, жалката си ти, защото изобщо не можеш да отсееш контекста на разговора и се хващаш за дребни неща.Бъбрива, дребнава ... "инфо от първа ръка" - не мерси! Разбрах те в първия ти пост, съгласна съм с теб, харесват ми кучетата им - това е! Просто , кратко и ясно.
Поздрави и приятен ден ти желая :)))
User's Signature

Качена снимка

#1898 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 09:18 AM

Бижу,
Здрастиииии))) Липсвах ли ти?))))
Искрено се надявам да не съм те разбрала правилно, аз наистина имах доста по-високо мнение за твоето схващане относно развъждането в породата ни. Да харесваш или да не харесваш определен тип е друг въпрос. относно "не, мерси" за инфото първа ръка - не подритвай така лекомислено подобно инфо. Че някои хора се нахендриха с кучета от известни развъдници, сега си трошат парите по ветеринари и гледат как кучета им се мъчат неизлечимо болни.
"Бъбрива, дребнава" - о да. Ако се научиш да се държиш с хората уважително, то идея си нямаш колко много могат да ти дадат. Престани да се тръшкаш "ще си правя каквото си искам", не ти отива на годините, 5-годишната ми щерка се държи по-адекватно. Идея си нямаш колко много може да ти позволят хората ако помолиш и поискаш, а не взимаш и се фръцкаш "така искам".

Приятен ден - ако има нещо тук съм, да не взема да ти липсвам , ей:-))))
User's Signature

#1899 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 June 2010 - 09:45 AM

Не посещавах форума дълго време...но виждам че нищо не се е променило.Винаги има спор!
И един участник е все един и същ.

#1900 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 10:03 AM

Показване на мнениетоNElvit, в 28 June 2010 - 09:50 AM, написа:

Не посещавах форума дълго време...но виждам че нищо не се е променило.Винаги има спор!
И един участник е все един и същ.

Тя не е лоша, нямам негативно отношение към нея, просто не я е брулил живота. За това си мисли че вълшебната думичка като иска нещо е "Веднага!". А вълшебната думичка всъщност е "Моля".

Четох за вашите приключения. Оздравявайте и се хранете, ще се наредят нещата. Знам как се чувствате вкъщи - аз на всяка операция на Лео отивам като на екзекуция за мен самата. Сега е сезона на осилите и съм в паника - край нас е пълно с тях, миналата година как му се заби осил между пръстите и тръгнал на горе... Ей за това намразих лятото откакто го имам.
User's Signature

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема