- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Едно различно коте чака късмета на улицата
Публикувано: 22 April 2009 - 09:06 PM
Това е Маца - на около година и половина.
На 5-6 месеца остава без лапичка след като я хващат кучета. Едното ушенце също е деформирано. Тази малка пума обаче е все така смела, не отстъпва и пред кучета-гиганти, дзвери се насреща им със самочувствие. Леко недоверчива е, но когато някой спечели доверието и е мила и гальовна, не страни от хората, а търси контакт.
Ще стане чудесен компаньон на този, които я махне от опасната улица.
За контакти: 0886 402 204 или лично съобщение до мен, което ще предам.
Публикувано: 22 April 2009 - 09:10 PM

Публикувано: 22 April 2009 - 09:24 PM
Публикувано: 23 April 2009 - 08:25 PM
Публикувано: 25 April 2009 - 05:41 PM
Май са две котета и сега им търси място. Едното видях само, с доста добри размери е за новородено. В момента ги е настанила в един двор и едвам успях да уговоря циганите да не ги гонят, докато поотраснат. Всъщност тя може да ги премести другаде, например в нашия блок в мазето, Мира. Дано оцелеят. Ако не чаках бебе, щях да ги взема, ама уви.
Публикувано: 25 April 2009 - 07:39 PM
Някой ако може да поеме Бренда за 2 месеца, като аз и подсигурявам храната- ще мога да взема мама и малките в апартамента( ако някой може по една или друга причина да гледа Бренда, а не котка с бебета- може да го направим...)

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 25 April 2009 - 10:03 PM
Rasta, в Apr 25 2009, 08:39 PM, написа:
Някой ако може да поеме Бренда за 2 месеца, като аз и подсигурявам храната- ще мога да взема мама и малките в апартамента( ако някой може по една или друга причина да гледа Бренда, а не котка с бебета- може да го направим...)
Публикувано: 25 April 2009 - 11:07 PM
Публикувано: 25 April 2009 - 11:41 PM
Публикувано: 26 April 2009 - 05:31 PM
Поела съм ангажимент да кастрирам котката - след като е родила скоро ще се кастрира след като се реши съдбата на котенцата. За котенцата също предложих приспиване след като разбрах - Жоро решава.
Публикувано: 26 April 2009 - 05:38 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 April 2009 - 06:22 PM
Вие говорите за убийства, бе хора...
На малки и невинни новородени...
"приспете котетата"... много благородно ли ви звучи, че ползвате тая дума?!... в случая е равна на "убийте котетата"...
Че да не се мъчат да живеят! Изтребете ги до крак, гадини мръсни, ще ми се раждат те......... ААААААА, нееее...
Не, не го вярвам това нещо... Правите ли го? А? Трепете ли ги? Малките, слепички, мрънкащи котенца? Трепете ги, така ли? И после си маскирате съзнанието с "приспиване"............. Т'ва не е истина направо.... Теглите им по една инжекция и се прибирате усмихнати, че сте "СПАСИЛИ" нещо?!?! Аааа, не... Не, не.......

Публикувано: 26 April 2009 - 08:19 PM
Знам, че шанса им на улицата е много малък и може да им се случат сума ти гадни неща, но да се препоръчва "приспиване" на здрави котета мисля че не е уместно точно в този форум.
Нормално е да видиш такъв пост само от човек, защитаващ тезите за евтаназията и "градът е за хората...", но от хора като вас, които активно помагат на животинките всеки ден - просто ми е щокиращо и необяснимо

Публикувано: 26 April 2009 - 08:49 PM
Докато улиците на България преливат от бездомни, наистина буквално преливат, винаги ще има подобни призиви и дискусии.
Целта сега е да се помогне на тази котка да отгледа малките си по-лесно като се търси дом на всичките.

Публикувано: 26 April 2009 - 09:46 PM
deni_avr, в Apr 26 2009, 09:49 PM, написа:
Не споря. Отдавна исках да изразя мнението си, но се въздържах. Използвах повдигнатата тема и се включих.
За бременните животинки - наложи ми се да кастрирам бременна кучка в първи месец, т.е. по средата на бременността й. Имах угризения, разбира се, но не съжалявам. Не бих могла обаче да приспя родени кученца или котенца, ако нямат здравословни проблеми. Не знам. За мен разликата е в това, че веднъж поеме ли животинката дъх, не бих могла да я лиша от него без да са налице здравословни причини.
На мама котана и малките пожелавам късмет. В живота, убедена съм, късметът е най-важното нещо (след здравето или наравно с него).
Публикувано: 27 April 2009 - 10:19 AM
А, Бренда била боксерката, много съм зле с имената. Не смея да кажа нищо за нея още.
dora7511 - ей сега звънкам.
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »