дресура на кучета
Публикувано: 30 April 2009 - 03:27 PM
Здрасти и от мен! Интересувам се от една доста интересна и едновременно с това странна професия, а именно дресура на кучета. От доста време търся в нета някаква информация за курсове кадето да се запиша и да ме научат как точно аз да уча другите да си обучават кучетата и ще съм много благодарна ако някой от вас във форума ми помогне!!

Публикувано: 30 April 2009 - 05:42 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 10 May 2009 - 10:30 PM
fenka_dog, в Apr 30 2009, 02:27 PM, написа:
Здрасти и от мен! Интересувам се от една доста интересна и едновременно с това странна професия, а именно дресура на кучета. От доста време търся в нета някаква информация за курсове кадето да се запиша и да ме научат как точно аз да уча другите да си обучават кучетата и ще съм много благодарна ако някой от вас във форума ми помогне!! 

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 11 May 2009 - 06:06 PM
Чувала съм, че клуб "Сириус" имат курс за обучение на дресьори. Виж тук сайта им: http://www.sirius-bg.net/index.php?p=3

Страница 1 от 1