Dog.bg Форуми : дресура на кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

дресура на кучета

#1 Потребителят е офлайн   fenka_dog Икона

• Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 30 April 2009 - 03:27 PM

Здрасти и от мен! Интересувам се от една доста интересна и едновременно с това странна професия, а именно дресура на кучета. От доста време търся в нета някаква информация за курсове кадето да се запиша и да ме научат как точно аз да уча другите да си обучават кучетата и ще съм много благодарна ако някой от вас във форума ми помогне!! :rc_036:

#2 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 30 April 2009 - 05:42 PM

НА ТАМ-
http://forum.dog.bg/...showtopic=24794
http://forum.dog.bg/...?showtopic=6070
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#3 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 10 May 2009 - 10:30 PM

Показване на мнениетоfenka_dog, в Apr 30 2009, 02:27 PM, написа:

Здрасти и от мен! Интересувам се от една доста интересна и едновременно с това странна професия, а именно дресура на кучета. От доста време търся в нета някаква информация за курсове кадето да се запиша и да ме научат как точно аз да уча другите да си обучават кучетата и ще съм много благодарна ако някой от вас във форума ми помогне!! :rc_036:
няма разбира се институт за обучение на учители за кучета.в бг..ще се наложи да откраднеш професията и се самообучиш.и второ на дали някой ще те приеме на обучение за да си даде занаята. Значи: отиваш с куче за обучение при един при друг при трети и ще изискаш да ти обучат твоето куче на всичко подробно коквото се сетиш и ..готово и по интернет виж. това е.диплом не ти трябва...да не би другите да имат диплом да плащат патенти дават фактура с касова бележка за курсовете на обучение-не. та....оправяй се успех ти желая!!!!! Аз като то години занимаващ се с моите любимци стигнах до извода за себе си ,че човек трябва да се вслуша в подробностите и психиката на кучето си да му обяснява спокойно и методично със възнаграждения.и никога не с бой.Чао
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#4 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2009 - 06:06 PM

Чувала съм, че клуб "Сириус" имат курс за обучение на дресьори. Виж тук сайта им: http://www.sirius-bg.net/index.php?p=3
User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни