Радвам се, че ще имам възможността да стана съпричастен с радостите и тревогите, които изпитвате покрай домашните си любимци в този форум.:)Вчера ми подариха ротвайлерче на 47 дни. Дойде ми малко изненадващо. Днес правихме първата от трите ваксини, за да не изпуснем срока.:)Искам да го направя хубаво куче и да му отделя доста внимание и то още докато е крехко и податливо на манипулации, в добрия смисъл, разбира се. Научихме се на закона "не", но всичко друго ни куца. Не искам да си измислям методи за възпитание, поради тази причина искам вашето мнение и ако можете да ми препоръчате някакво четиво за обучението на малчо(още си няма име:(). Прочетох, че по новите стандарти опашката не се реже. Няма да го водя по изложби, но ще ми е полезно и вашето мнение. В общи линии е това. Имам си добър ветеринар, който да се грижи за здравето му, но искам и аз да го обуча добре и направя възпитан и умен младеж. Приспивам ви с писане, но ми е за първи път и се вълнувам.:)))Препоръчайте ми някоя добра кника за обучението,моля. d)
Прикачени файлове
-
Lucky.jpg (6.35K)
Брой сваляния: 624