Кавказка овчарка
Публикувано: 19 April 2008 - 02:47 PM
Здравейте!Днес премерих моята Лиса,която на 21 април ще направи 7месеца.Сега тя е 29-30 кг.
и 55 см.висока.Въпроса ми е,понеже за пръв път се грижа за кавказка овчарка,нормални ли са тези показатели за нейните месеци и има ли от какво да се притеснявам?
и 55 см.висока.Въпроса ми е,понеже за пръв път се грижа за кавказка овчарка,нормални ли са тези показатели за нейните месеци и има ли от какво да се притеснявам?
Публикувано: 19 April 2008 - 08:40 PM
Цитат
Здравейте!Днес премерих моята Лиса,която на 21 април ще направи 7месеца.Сега тя е 29-30 кг.
Публикувано: 21 April 2008 - 06:37 PM
Здравейте!Имам въпрос:опасни ли са кърлежите за кучовците?Въпреки,че на Лиса и накапах "Frontline" преди седмица -намерих около нея няколко кърлежа,големи пълни с кръв.Ветеринарният лекар ме успокои,че няма нищо страшно след като не са били забити в нея,но ми даде някакъв антибиотик-да и давам по една капсула сутрин и вечер и ми препоръча да не я водя на разходка,защото сега кърлежите са най-агресивни!!Как без разходка-не знам?
Публикувано: 22 April 2008 - 01:22 PM
Karagez помня каква дискусия се водеш няколко страници по напред в темата,ако не се лъжа за твои кучета.
Само едно ще кажа наистина кучетата ти има защо да се коментират ;) според моето скромно любителско око наистина има с какво да се гордееш.Страхотни мечета са и който спори за обратното просто завижда и си криви душата.
Без да ми се обиждат другите потребители,но от целия кавказки форум само твоите кучета се доближават до идеала ми за КО ;)
Често мятам по едно око на темата и много се радвам на снимките който пускате всички.
А малкия голям Душман направо расте с часове :->)
Само едно ще кажа наистина кучетата ти има защо да се коментират ;) според моето скромно любителско око наистина има с какво да се гордееш.Страхотни мечета са и който спори за обратното просто завижда и си криви душата.
Без да ми се обиждат другите потребители,но от целия кавказки форум само твоите кучета се доближават до идеала ми за КО ;)
Често мятам по едно око на темата и много се радвам на снимките който пускате всички.
А малкия голям Душман направо расте с часове :->)

Публикувано: 22 April 2008 - 06:55 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +