Кавказка овчарка
Публикувано: 22 September 2009 - 10:43 PM
не намерих средно-азитската... но вие сте роднини

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 24 September 2009 - 04:18 PM
Цитат(Apso @ Sep 22 2009, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не намерих средно-азитската... но вие сте роднини
http://forum.dog.bg/-f71.html
Публикувано: 03 October 2009 - 04:18 PM
Цитат(Iliyan Yakov @ Oct 3 2009, 11:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
някой ще си каже ли мнението за нея
Еми хубава кавказка овчарка ,наи вероятно от Важний или поне по Демон.
Публикувано: 09 October 2009 - 08:27 AM
Eто още снимки от мен
много обича да копае в пясъка
Понякога много ме слуша , но има моменти в които въобще немога да се оправя с него . Като тръгнем на разходка е едно скачане по мен , хапане , все си мисля ,че това ще отмине и че ще кротне, но понякога губя надежда .Но пък излезнем ли е кротък и ме слуша в повечето случаи.
Дайте някакви съвети как да го обучавам или на училище ли да го изпратя (напоследък това мисля)
много обича да копае в пясъка
Понякога много ме слуша , но има моменти в които въобще немога да се оправя с него . Като тръгнем на разходка е едно скачане по мен , хапане , все си мисля ,че това ще отмине и че ще кротне, но понякога губя надежда .Но пък излезнем ли е кротък и ме слуша в повечето случаи.
Дайте някакви съвети как да го обучавам или на училище ли да го изпратя (напоследък това мисля)
Публикувано: 09 October 2009 - 11:25 AM
joda това сигурен ли си че е кавказец ? Имаш ли родословие ?
Публикувано: 09 October 2009 - 12:05 PM
Цитат(Nomad @ Oct 9 2009, 12:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кавказка е.
Явно ти не си запознат достатъчно с породата та задаваш такива въпроси ;)
Публикувано: 09 October 2009 - 03:21 PM
Цитат(Nomad @ Oct 9 2009, 10:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не булонка е
Публикувано: 10 October 2009 - 05:06 PM
Цитат(Nomad @ Sep 10 2009, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вече има ново малиноа бебе . . . Моето . . .
Тя е само на 2 месеца но вече скача да се бие с питбули и други по-големи кучета . . . И всичко това защото знае че има родословие
Тя е само на 2 месеца но вече скача да се бие с питбули и други по-големи кучета . . . И всичко това защото знае че има родословие
Moeто е на 7 месеца , но явно още не е осъзнало, че няма родословие и скача да се бие , незнам как да му обясня,че като няма родословие не му е позволено
пп: много се чудех за какво толкова изискват кучето да има родословие - то отговора бил прост , да се бие с др.кучета , но след като го осъзнае ,че е с родословие

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +