Кавказка овчарка
Публикувано: 18 November 2009 - 11:35 AM
Цитат(dmst @ Nov 15 2009, 10:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,влюбена съм в това куче,бих ви поканила в нашия парк да го нагушкам на живо,но сигурно ще се скарат с Чоки!Ето и от нас снимчици
Ехх тоз Чоки, голям красавец... и гледам започнал е да изкарва зимното кожухче :)
Гаранция ще ще се скарат ако ги съберем, моя по принцип не е комфликтна личност
П.П. Да се похвалим.... Декстър снощи стана татко, имаме си 10 малки сладки бебока
Публикувано: 20 November 2009 - 08:02 AM
Цитат(yasoo @ Nov 18 2009, 09:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dmst @ Nov 15 2009, 10:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,влюбена съм в това куче,бих ви поканила в нашия парк да го нагушкам на живо,но сигурно ще се скарат с Чоки!Ето и от нас снимчици
Ехх тоз Чоки, голям красавец... и гледам започнал е да изкарва зимното кожухче :)
Гаранция ще ще се скарат ако ги съберем, моя по принцип не е комфликтна личност
П.П. Да се похвалим.... Декстър снощи стана татко, имаме си 10 малки сладки бебока
Да са ви живи и здрави бебоците,много късмет им желая!И ние искахме бебета,но понеже непременно ще си оставя едничко прецених,че тази година не е особено добра и за сега нямам възможност да си взема ново бебе,та ще почакаме до догодина,а и искам кучицата да е с цветове като Чоки,а това не е много лесно за намиране.Тия дни имахме малко проблемче-грипче,ама вече сме добре,чакам да се оправи напълно и ще му сложа назална ваксина да ми е мирна главата,защото в парка пълзят какви ли не зарази.Жалко наистина,че не може да ги съберем-мечтата ми е една огромна поляна,пълна с тичащи и играещи мечоци във всички разцветки!Дай някоя снимка на бебоците ,когато мажеш да им се порадвам.И да ми нагушкаш любимеца с всичка сила от мое име!
Публикувано: 22 November 2009 - 08:43 AM
Честито yasoo,да са ви живи и здрави бебоците
Нашите бебоци поне засега се развиват доста добре,хапват спят и пак хапват
За съжаление едното почина още на втория ден,явно небеше засукало,опитахме се да го храним с капкомер но нямаше полза.Доста тъжно,но се надявам другите сладури да са добре и да ни радват.Скоро ще качим и снимки
Публикувано: 28 November 2009 - 10:36 AM
Ерджане, много са ти хубави бебетата и от двете връзки
...и като глави, и като костна система, цвят, козина...супер са
..., но при такива родители, няма как да е иначе...! От няколко дена ги гледам и им се радвам искренно...
, просто не мога да не ти кажа : Браво, да са ти живи и здрави, дано им намериш най-добрите стопани, ценители на породата...,наистина го заслужават тези прекрасни бебета, с голям шоу потенциал ...
!!!

Вход

Темата е заключена
Горе
Цитиране +