Кавказка овчарка
Публикувано: 13 October 2009 - 02:40 PM
Щастлив съм да уведомя всички съфорумци, че на 09.10.09г.,моята кучка Дона Шолин Викрис роди 9 бебета от Клубния Шампион за 2009 и Шампион на България Знатний от Стрелец - 4 мъжки и 5 женски.
Това им е 2 рото поколение.От първото им се роди Арша от Чингиз, която стана Младши клубен Шампион и Първа на расата на същата Специализирана изложба с баща си Знатний от Стрелец при съдия от Русия- г-жа Киркитская.
След няколко дена ще пусна снимки и на бебетата ми.
Ето и телефони за връзка - 0893414149 GLOBUL, 0887254641 - Мtel
Това им е 2 рото поколение.От първото им се роди Арша от Чингиз, която стана Младши клубен Шампион и Първа на расата на същата Специализирана изложба с баща си Знатний от Стрелец при съдия от Русия- г-жа Киркитская.
След няколко дена ще пусна снимки и на бебетата ми.
Ето и телефони за връзка - 0893414149 GLOBUL, 0887254641 - Мtel
Публикувано: 19 October 2009 - 09:17 AM
Здравейте, Ная вече е на 1 година и 6 месеца и започна да показва "кавказкия си женски характер", наистина е кофти комбинация . Засега е ок със здравето, нормално се развива като за женски екземпляр и мисля, че има вече характер на едно куче като за възраста и породата си. Сега се трупат мазнини и козина, така че ще има още за показване, пък и сами знаете за тези кучето "лятото" идва сега . Наистина за съжаление са през "човешкото" лято. Поздрави на всички.

www.pavel3.deviantart.com
Публикувано: 22 October 2009 - 11:02 PM
да и трите ще ги оставя на първо време.
занимавам се с породата от 13 г.
всичките ми кучета са изключителни и по кръв и по екстериор.
двете женски екстериорно са ШЕДЬОВРИ на породата не случайно КИРКИТСКАЯ каза за едната ( само нея показах)-БИЖУ в породата.
бащата е РУСКИЙ РИСК ОСКАР -купен от развъдник номер 1 РУСКИЙ РИСК на Т.ЯГОДКИНА.нейни са великите кучета останали в историята на породата за всички времена-РИСК,ДЕМОН,БАСМАЧ,БАГРАТ,АЛМАЗ,АС и т.н.ОСКАР е техен пряк потомък и беше предназначен за нея-НЕВЕРОЯТЕН Е.
но успях да се преборя.
.най-добрите мъжки за мен в бг имат кръвта на нейните кучета.
имайки впедвид,че кучката повече няма да ражда-роди със секцио и я кастрирахме,ще оставя всички кучета на първо време.
занимавам се с породата от 13 г.
всичките ми кучета са изключителни и по кръв и по екстериор.
двете женски екстериорно са ШЕДЬОВРИ на породата не случайно КИРКИТСКАЯ каза за едната ( само нея показах)-БИЖУ в породата.
бащата е РУСКИЙ РИСК ОСКАР -купен от развъдник номер 1 РУСКИЙ РИСК на Т.ЯГОДКИНА.нейни са великите кучета останали в историята на породата за всички времена-РИСК,ДЕМОН,БАСМАЧ,БАГРАТ,АЛМАЗ,АС и т.н.ОСКАР е техен пряк потомък и беше предназначен за нея-НЕВЕРОЯТЕН Е.
но успях да се преборя.
имайки впедвид,че кучката повече няма да ражда-роди със секцио и я кастрирахме,ще оставя всички кучета на първо време.
Публикувано: 02 November 2009 - 12:55 PM
Евалата акбек . Страшни са 3те дебели дупета
Публикувано: 13 November 2009 - 06:10 PM
Здравейте!Доста време нямах възможност да чета форума и съм изключително щастлив да видя,колко много нови попълнения имате.Старахотни животни,да са ви живи и здрави и дълго да ви радват!Имам една огромна молба към всички които имат опит с това - от снощи нашата Сара стана мама,има си 9 сладки бебока,ще съм благодарен на всеки от вас за всеки съвет който може да ми дадете.Доста сме притеснени от това,че може да ги смачка,дали ще има достатъчно кърма да ги кърми,каква храна да даваме на майката за да се позасли.За първи път се зблъскваме с това и може би от незнанието идва притеснението,затова моля ви дайте акъл.Благодаря ви предварително!
Публикувано: 14 November 2009 - 06:46 PM
Честито за бебоците, да са ви живи и здрави :)
От бая време не бях пускал снимки та ето няколко пресни-пресни на Декстър.
След месец става на 2 години, 79см., 65кг.
Публикувано: 15 November 2009 - 10:34 AM
Цитат(yasoo @ Nov 14 2009, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честито за бебоците, да са ви живи и здрави :)
Ох,влюбена съм в това куче,бих ви поканила в нашия парк да го нагушкам на живо,но сигурно ще се скарат с Чоки!Ето и от нас снимчици

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +