Кавказка овчарка
Публикувано: 07 May 2007 - 12:24 PM
Прикачени файлове
-
_________.jpg (85.82K)
Брой сваляния: 94
Публикувано: 07 May 2007 - 09:55 PM
сори ама аз пак проблеми имам с писането
Публикувано: 08 May 2007 - 09:25 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 10 May 2007 - 07:10 AM
Прикачени файлове
-
1DMC_0121.JPG (148.57K)
Брой сваляния: 101
Публикувано: 10 May 2007 - 06:03 PM
Прикачени файлове
-
Rusen_3.jpg (50.46K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 20 May 2007 - 11:00 PM
Аз ще местя Астра при нас на село сигурно другата седмица и съм притеснена да не ръфне дядо. Тя е малко крива и ще трябва на първо време да стои вързана . Милата , не съм я държала вързана и се чудя как ще е . Ще трябва да оправим едно дворче , че там да я държим ама много работа има по дворчето , а няма кога да я свършим s)
Дано да мога да се похваля с успешното и настаняване. worthy
Публикувано: 25 May 2007 - 10:53 PM
Цитат
Благодаря за пожеланията 1super-имаха ефект.
За мое огромно учудване прместването мина като по ноти b) И после ако не беше някой и друг издайнически косъм нямаше да си личи , че съм возила куче. Настанихмея и се запозна с дворният пес дето си го имам от сукалче.Сега ще е вързана , но ще и правим заграждение , че като се разгони да няма среща със селски ерген/и a) . Сега Астра е много доволна , защото така ще сме по -близо с нея и се надявам да се сработи с дядото , направо се моля. Много исках да я пуснем в един ъгъл на парцела дето е оградено за животни , но дядото не дава , защото оградата е точно до спирката и можело някой да я отрови. Изобщо не даде да припарим до мястото, може и да е прав.
Публикувано: 26 May 2007 - 06:31 PM
Публикувано: 26 May 2007 - 07:03 PM
Цитат
Много внимавай със заграждението - на един съсед "заградената" кучка роди 6 чудни бебета l) - прескочили са поне двама! Нагона е голяма работа... Като рекламата на Ред Бул "...нагона дава крилааааааааааааа!" l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 May 2007 - 08:50 PM
е а честито
не се притеснявай те ще си се разберът с дедото
като и даде неколко пъти да яде и ще се научи кой
кой е bash
по отношение за заграждането
колкото по малко хора я виждат толкова по добре n)
нашия дивчо както си беше добряк
така сгъна една личност миналата година
не искам да се сещам че не беше приятно
карай по принципа "вързан поп мирно село" fow
да ви е жива и здрава и само да ви радва angelpik
сега като ви е по близо може да и щракнеш некое фото drink
Публикувано: 26 May 2007 - 09:12 PM
dimow , благодаря и аз се надявам да се разберат с дядото ,а той я хареса понеже като бил малък баща му гледал такива кучета и то със същият цвят. Не казвам , че е гледал кавказки , но все пак са били едри рошльовци .
Чудя се дали да я подстрижа s) , жал ми е за потурите и , ама като я видя още от сега с виснал език.... s)
Ето я на новото място още грохнала от жегата в колата. Доста се е замърсиля , но ще и се избели отново козината като е на по-добро място.
Прикачени файлове
-
Copy_of_Picture_015.jpg (39.06K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 27 May 2007 - 12:03 PM