Кавказка овчарка
Публикувано: 16 August 2007 - 09:11 AM
последната седмица изкара по лекари и изследвания
в последно време скочи на височина и бързо отслабна
жизнена игрива храни се добре но.......... отслабна
смени козината или по скоро свали старата бебешка козина и новата още не и е тръгнала (то се вижда на снимката)
та ушким изследванията са както требва и трябва да го израсте ама ще я наблюдаваме смятамм да я храня по 2 пъти като бебе известно време
заедно с комплекта витамини
Публикувано: 16 August 2007 - 09:46 AM
Публикувано: 16 August 2007 - 10:32 AM
Цитат
Моята кавказка е на 5години,купена е от развъдник,има родословие,не е раждала до този момент-може би ще се наложи да я кастрирам,защото приютих мъжко кокерче.Не съм я заплождала,а сега пък почвам да съжелявам,че никога няма да може да стане майка.Живея в апартамент-не е просторно,но ми се иска да отгледам и мъжкото кученце,толкова е изстрадало мъничето!Ех,че дилема...
Поздравления че си прибрала горкото кученце bravoS Кокери те са много сладки и умни кученца w) Моят съвет е да не си кастрираш кучето Можеш да си ги гледаш и двете кучета и без да я кастрираш Аз мисля така Кокери те са нисички а Кавказките високи и да иска малкия да свърши работата просто няма как да стане wink А сега малко въпроси Защо до сега не си я пускала на мъжки?Кои са родителите? От каде сте ? Качи някоя друга снимчица да я видим тази мацка
Публикувано: 16 August 2007 - 10:49 AM
тара в момента е по висока от барс с около 10 сантиметра с нетърпение чакам да се поналее и ще стане чудовище
сега с тия дълги и прави крачета повече прилича на щъркел
бързото израстване я поумори , недостатъчните витамини в храната
и тия жеги дето минаха се отразиха на дръгела ама ще я оправим
Публикувано: 16 August 2007 - 11:07 AM
Цитат
последната седмица изкара по лекари и изследвания
в последно време скочи на височина и бързо отслабна
жизнена игрива храни се добре но.......... отслабна
смени козината или по скоро свали старата бебешка козина и новата още не и е тръгнала (то се вижда на снимката)
та ушким изследванията са както требва и трябва да го израсте ама ще я наблюдаваме смятамм да я храня по 2 пъти като бебе известно време
заедно с комплекта витамини
Аз знам че до годинка се хранят 2 пати на ден сутрин и вечер После се почва постепено да намаляваш храната вечер Слагаш повече сутрин и по малко вечер До като доиде момента да се храните само сутрин Слагаш и само сутрин яденето за цял ден за да може вечр да пази Така ми каза един приятел и има ефект Изпробвала сам го на моита лигла В началото даже си криеше яденето под кащата да и сложа още вечерта Половината го изяде и другото го зарови абе лисица голяма b)
Публикувано: 16 August 2007 - 11:21 AM
знаеш тоя дръгел барс какъв е луд и как си го представяш с пълна тенджера скокали и половината дечурлига от квартала да си играят около него
това че не може да се хранят заедно ме принуди да ги храня по 1 път
сещаш се че не ми коства нищо ако требва да ги храня по 10 пъти на ден
тара като беше малка си я бех заградил при мене в работилницата и си изкарваше екстра с компания по цел ден
от утре смятам да пробвам да давам на тара суха храна сутрин
за да може да не се дразнят много
Публикувано: 16 August 2007 - 11:36 AM
Цитат
знаеш тоя дръгел барс какъв е луд и как си го представяш с пълна тенджера скокали и половината дечурлига от квартала да си играят около него
това че не може да се хранят заедно ме принуди да ги храня по 1 път
сещаш се че не ми коства нищо ако требва да ги храня по 10 пъти на ден
тара като беше малка си я бех заградил при мене в работилницата и си изкарваше екстра с компания по цел ден
от утре смятам да пробвам да давам на тара суха храна сутрин
за да може да не се дразнят много
То при теб е малко сложно Нали беше правил някаква клетка защо не го вкараш Барс вътре а Тара през деня да е на двора и вечер ги сменяваш Барс вечер пази а Тара през деня я опазила я не l)
Публикувано: 16 August 2007 - 12:03 PM
купувам от пазара на долни богров 3 пуики
ама ги избирах един час то по размер то по цвет абе уникални
малки с идеята да си пораснат
настаняване в клетката при кокошките и радост
обаче
на другия ден приближавам и виждам 2-3 пера в територията на барс
не ми прави впечатление докато кокошките не подгониха пуичетата
ко да видя те само 2
тоя мизерник си го беше изтеглил през оградата и беше останало само 2 те пера
сега си ги брои за негова стока и не дава на нищо да се доближи до тях
Публикувано: 16 August 2007 - 01:55 PM
Публикувано: 16 August 2007 - 02:34 PM
Отдавна искам да си взема кавказче , но чак сега имам възможност.И понеже както ви споменах ще си взимам имам няколко въпроса , на които се надявам да ми отговорите :
1.Кой е най-добрият развъдник за кавказки овчарки ?
2.Как се храни докато е малко ( 2 до 5 месеца ) ?
3.Може ли каквазче на около 2 месеца да се сприятели с коте на 4 години ?
Благодаря предварително !
Публикувано: 16 August 2007 - 02:37 PM
Прикачени файлове
-
_____4.jpg (459.9K)
Брой сваляния: 87