Кавказка овчарка
Публикувано: 08 January 2009 - 09:10 PM
Цитат
:OK: много много благодаря :blink: иначе аз знам кои са родителите й,но не знаех как стои въпроса точно,още веднъж благодаря :blink:
Най-голяма вероятност според мен има да си останеш без документ и с едно тату за спомен,но това е положението за съжаление с някои търгаши.
Остава само да си обичаш кучето и да му се радваш :blink:
Публикувано: 08 January 2009 - 10:27 PM
За съжаление май точно така ще стане,обадих се в клуба кучилота е регистрирано,но само развъдчика може да ми извади такова(поне така ми обясниха) а той се крие! :huh: Може би защото се оказа,че кучето ми ще бъде с бяло родословие тъй като майката няма такова.....ноо когато той си взе паричките не каза такова нещо :rolleyes:
Въпреки това аз си обичам кучето и с или без родословие за мен си остава най-сладинкото мече :wub:
Въпреки това аз си обичам кучето и с или без родословие за мен си остава най-сладинкото мече :wub:
Публикувано: 09 January 2009 - 12:01 AM
Цитат
Може би защото се оказа,че кучето ми ще бъде с бяло родословие тъй като майката няма такова.....ноо когато той си взе паричките не каза такова нещо :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 January 2009 - 12:19 AM
Цитат
Цитат
Може би защото се оказа,че кучето ми ще бъде с бяло родословие тъй като майката няма такова.....ноо когато той си взе паричките не каза такова нещо :rolleyes:
АМИН
Публикувано: 09 January 2009 - 12:42 AM
Цитат
Цитат
Щото пък има едни, дето пишат само с имена и плювни, без да ги питаш дори, а доказателства - йок.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 January 2009 - 05:52 PM
Tази снимка е публикувана поне още 7-8 пъти във форума, а и в тази тема я има на още няколко места.
П.П. Това се води за най-голямата Кавказка овчарка. Ако се вярва на приказките тежи 127кг.,намира се в Украйна.Кучето е производство на Т.Ягодкина.
П.П. Това се води за най-голямата Кавказка овчарка. Ако се вярва на приказките тежи 127кг.,намира се в Украйна.Кучето е производство на Т.Ягодкина.
Публикувано: 11 January 2009 - 01:40 PM
това не е кавказец ;D това е Самоед