Кавказка овчарка

Публикувано: 09 April 2009 - 09:20 PM
Ето няколко пресни снимчици от нас с Декстър направени преди има-няма 2-3 дена :)

Публикувано: 13 April 2009 - 10:12 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

Публикувано: 16 April 2009 - 09:33 PM

Публикувано: 16 April 2009 - 09:40 PM
Конан,благодаря за отношението! Относно шарпланинците-ако прочетеш по-подробно някои неща в темата,ще си наясно с пристрастията,мечтите и въжделенията на един народ....
Аз и там зададох доста неудобни въпроси.
Тук се радваме на нашата си порода и си помагаме с каквото можем

Публикувано: 21 April 2009 - 09:50 AM

Ето и снимки

това най - обича
   това най - обича

Публикувано: 21 April 2009 - 10:57 AM

Публикувано: 21 April 2009 - 08:18 PM
 radostin21, в Apr 20 2009, 09:34 PM, написа:
radostin21, в Apr 20 2009, 09:34 PM, написа:
ако не те притеснява да ми кажеш кои е баща и?

Извинявам се за забавения отговор,но за жалост рядко ми остава време да посещавам форума. Бащата на женската е Шака. Надявам се да се сещаш кое е кучето. Собственикът му е Деси Телаллова :)

Публикувано: 21 April 2009 - 08:25 PM
 megan67, в Apr 19 2009, 07:05 PM, написа:
megan67, в Apr 19 2009, 07:05 PM, написа:
Единствено бежавият мъжкар не е моя, но е дете на моята женска :) Другите са мои. Тъмното куче е женско и е от едно кучило с бежавото. То стана младши шампион на България. Тигровите са женско и мъжко, като женското е майка на на досега обсъдените, а мъжкото им се пада нещо като чичо:)

Публикувано: 22 April 2009 - 09:13 PM
 megan67, в Apr 21 2009, 09:57 AM, написа:
megan67, в Apr 21 2009, 09:57 AM, написа:

О да , разбира се че първо ще прочета след това ще питам.
Голям ми е сладур и засега ме слуша и не се отделя от мен

Публикувано: 26 April 2009 - 09:56 PM
Обърках мястото и това го публикувах другаде, дано модераторите не ми се сърдят много ама исках да е тук
 . Бях обещал за по-добри снимки на НАЯ за да прецените как изглежда кучката ми, както споменах вече е на 1г. и 1 месец. Взех я от едни ветеринарни лекари, семество от Разград, но забравих да им искам снимка на бащата, тъпо нали, но не съобразих wf_039.gif . Просто съм убеден, че кучето е качествено. Хората са съвестни и даже ми напрвиха отстъпка, защото искаха вече да ги отделят и продават. Общо взето съм доволен, но сами ще видите, че няма и от какво да съм недоволен ba_025.gif Голяма ми е хубавица и и търся добър мъжкар за към 3-та година, дано да ми я хареса някой. Надявам се да завържа дълготрайни контакти с някой от Вас за едно поколение beer.gif Последните три снимки са на майката и всичките и малки заедно с НАЯ. Тя е кученцето от първата снимка до главата на майката.
 . Бях обещал за по-добри снимки на НАЯ за да прецените как изглежда кучката ми, както споменах вече е на 1г. и 1 месец. Взех я от едни ветеринарни лекари, семество от Разград, но забравих да им искам снимка на бащата, тъпо нали, но не съобразих wf_039.gif . Просто съм убеден, че кучето е качествено. Хората са съвестни и даже ми напрвиха отстъпка, защото искаха вече да ги отделят и продават. Общо взето съм доволен, но сами ще видите, че няма и от какво да съм недоволен ba_025.gif Голяма ми е хубавица и и търся добър мъжкар за към 3-та година, дано да ми я хареса някой. Надявам се да завържа дълготрайни контакти с някой от Вас за едно поколение beer.gif Последните три снимки са на майката и всичките и малки заедно с НАЯ. Тя е кученцето от първата снимка до главата на майката.

www.pavel3.deviantart.com

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Темата е заключена
 Темата е заключена

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +