Много нежелани, Сеславци или... тези, които имаха късмета да се измъкнат
Публикувано: 18 June 2009 - 02:17 PM

Публикувано: 18 June 2009 - 11:20 PM
Gutzi, в Jun 18 2009, 03:17 PM, написа:

Gutzi, Gutzi, нямате си представа как се радвам да прочета това!

Живи и здрави да сте, че дадохте този шанс на дядко! Пожелавам ви едни щастливи мигове с него!!!
С нетърпение очаквам следващото ви включване.

Сега ще постна текста ви и в рот-форума.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 June 2009 - 11:39 PM
Gutzi, в Jun 18 2009, 12:17 PM, написа:
Много ви благодаря, че го взехте този нещастен големанчо! Толкова беше тъжен и учуден от това, което му се случи - тясна клетка, никакви контакти. А вече играе и се радва! И не е изял човек - значи се справяте, поздравления за това! Но си имайте едно наум, все пак цял живот е бил пазач, да не ръфне някого.
Чакаме снимки на щастливеца!
Публикувано: 22 June 2009 - 03:33 PM
Илит, в Jun 22 2009, 05:05 AM, написа:

Дано поне аз малко да й липсвам

Илит днес ми съобщи, че само за един ден е имало осем запитвания за Чери. И сега ще подберат най-подходящите осиновители за нашата кукла.
Благодаря ти, Илит, не губи темпо и продължавай с добрите дела.
Публикувано: 23 June 2009 - 12:22 PM

Както се вижда от снимките, вече смело проучваме градинките из Младост 1. Въобще не обръща внимание на другите хора, все пак пълно е с тооолкова интересни боклуци и мръсотийки по земята!

Държа да поясня преди да сте ме попитали още - през деня Арни стои вързан на доста дълго въже, защото в двора влизат и излизат хора и се притеснявам. Между другото лае ги само когато аз съм там и чака да види как ще реагирам. Иначе си спи кротко-кротко. Скоро ще му преградим част от двора само за него и няма да го връзваме повече.
На снимката, на която спи, се вижда голямата подутина отстрани на тялото му.

И последно - може ли малко съдействие във връзка с клетката, с която беше отведен от Сеслевци? Той страшно много си я обича тая клетка - започна да си спи в нея още от първия ден (т.е. няколко часа, след като го извадихме от там). Сега сме му я вдигнали на педя от земята, покрили сме я с отвсякъде с дървени плоскости и сме я застлали с одеало. Молбата ми е да се свърже с мен собственика на въпросната клетка, за да се разберем дали и при какви условия би ни я оставил.

Публикувано: 24 June 2009 - 08:38 AM

Публикувано: 24 June 2009 - 11:07 AM
Ангелина, поздравявам те за добротата и смелостта. Вие сте от малкото хора в тази държава, които не са равнодушни, въобще.
Дано кучо много да ви слушка и ще бъде щастлив с вас, сигурна съм. И да ви се връща доброто!
Публикувано: 25 June 2009 - 03:12 PM