Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 27 November 2006 - 11:49 AM
Цитат
Тези няколко нюфа бяха баща му на Армани,сестра му и той. w)

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 30 November 2006 - 11:48 AM
Прикачени файлове
-
post_29_1164880118.jpg (16.65K)
Брой сваляния: 97
Публикувано: 30 November 2006 - 04:59 PM
А сега на въпроса. Не би трябвало да има проблем, ако са две бебета в къщи даже ще е по-весело super best Естествено е по-добре Лео вече да има и трета ваксина, а бебето да не го взимаш преди втората ваксина. А това бебе нюф от къде ще дойде. Мислъта ми е, да не се лъжеш, че ти предлаган нюф пък то да се окаже нещо съвсем различно. Знам че нюфовете в БГ, говоря за доказаните нюфове, се броят на пръсти, така че говори първо със собствениците, точно какво е бебето, което ти предлагат 1super
Въпросът е в това дали ще можеш да се оправиш с две бебета. Грижите за тях ще са двойни. Помисли си и за това.
Успех и ще се радвам скоро да се похвалиш наистина, че имаш хубаво нюфче в къщи bravoS
Поздрави Драга и nok Ника
П.С. Моля намали си снимката!!!!
Публикувано: 30 November 2006 - 05:26 PM

Публикувано: 03 December 2006 - 02:31 PM
Цитат
elfi, един приятелски съвет от мен! Ако това е въпросното бебе нюф, чиято снимка си постнал тук, да знаеш, че те работят яко и някой жестоко те лъже. Ако искаш да отгглеждаш куче от породата нюфаундленд, ще останеш силно разочарован! oleeee oleeee oleeee
Публикувано: 03 December 2006 - 04:40 PM

Публикувано: 03 December 2006 - 11:44 PM
Но обмисли добре идеята с нюф-чето, знаеш ли нещо за него, родители и т.н Вече имаш едно бебе и то отскоро, готови ли сте за още едно вкъщи? И то сериозно бебе като нюф, което за няколко месеца ще се превърне в половин мече, можете ли да им осигурите всичко нужно и на Лио и евентуално на нюф-чо. Помисли добре, бебетата винаги са сладки, но означават дългогодишно задължение. wink
Публикувано: 04 December 2006 - 11:13 AM
bonboni ти поне си по-запозната с това,ако знаеш от де мога да си взема?Или примерно да не нюф,може да е БОК или някакво голямооо куче само да не е немска овчарка или улично.
Публикувано: 04 December 2006 - 11:32 AM
Да не говорим за немска овчарка. Понеже аз имам такова куче просто да ти кажа, че не те виждам как ще се оправяш с него. Това е куче, които изисква изключително здрава ръка. Това за уличните кучета няма да го коментирам NNN
Ще те замоля най-официялно да почнеш да четеш хубаво, какво се пише във форумите, да прочетеш също и правилата за писане МОЛЯ!!!!!
Надявам се повече да не ми се налага да пиша такива неща!!!
Извинявам се на мода за поста си! Няма да се повтори worthy
А на теб да ти кажа последно мила ми Лейди, въпреки че не знам на колко години си, дори и те не те оправдават защото тук пишат и много деца, ама не съм срещала скоро, толкова неориентирани постове като твоите.
Публикувано: 04 December 2006 - 12:00 PM
Извинявай ако с нещо съм те обидила.
Публикувано: 04 December 2006 - 12:11 PM
Прочети стандарта! Човек като иска куче първо се запознава с физическите и психологическите характеристики на породата, която иска. На мен твойто ми звучи като: Еййййй какво хубаво плюшено мече, искам и аз такова!
Ако искаш пазач вземи си САО. Е тогава вече никой няма да може да влезе във вас! Ама дали ще се справиш с това куче bl) Е то си зависи от теб все пак.
Няма повече какво да коментирам. Нямам нищо лично против теб! Съжалявам ако не си ме разбрала и си се засегнала от думите ми.
Поздрави: nok
Публикувано: 04 December 2006 - 12:17 PM
Публикувано: 04 December 2006 - 12:34 PM