Dog.bg Форуми : Нюфаундленд -говорилня

Към съдържанието

Национален Български Нюфаундленд Клуб

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (104 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нюфаундленд -говорилня

#201 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 November 2006 - 11:34 AM

bonboni отдавна се каня да те питам има ли други нюфчета в БГ освен Армани? На изложбата в Пловдив на 6 сеп. имаше няколко нюфа, но предполагам, че може да са чуждестранни...
User's Signature

SIBERIAN HUSKY - your best friend

#202 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 11:38 AM

много са сладурски малките бебешоци, да са живи и здрави и да станат още по-големи симпатяги, че да печелят много състезания

#203 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2006 - 11:49 AM

Цитат

bonboni отдавна се каня да те питам има ли други нюфчета в БГ освен Армани? На изложбата в Пловдив на 6 сеп. имаше няколко нюфа, но предполагам, че може да са чуждестранни...

Тези няколко нюфа бяха баща му на Армани,сестра му и той. w)
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#204 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 03:58 PM

Хей малките сладури са се родили а cheers Супер! Ще станат красавци знам си аз!!! Айде хора, давайте докато не са ги взели още да си харесаме 2 - 3 за България да пътуват 1super
User's Signature

Качена снимка

#205 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 10:08 AM

Айде хора взимайте super best Такива красавци ще станат. Дайте да има повече нюфчета в БГ. 1super
User's Signature

Качена снимка

#206 Потребителят е офлайн   Lady_FreshH Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2006 - 04:01 PM

колко струва едно малко нюфче, и от къде мога да си взема?

#207 Потребителят е офлайн   elfi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 11:48 AM

Здравейте.аз отскоро съм тук по точно откакто си взехме бебока Лио (сега сме на 2 месеца и 13 дена)Голям фен съм на нюфовете и има голяма вероятност да ни подарят бебе нюф въпроса ми е проблем ли ще е че имаме друго бебе (лабрадор)?Лио е ваксиниран обезпаразитен

Прикачени файлове

#208 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 04:59 PM

Здрасти ;) Това ли е бебе Лио. Да ти е жив и здрав! Казваш че е лабрадор така ли r) Не че това има значение де, той си е достатъчно сладък w)
А сега на въпроса. Не би трябвало да има проблем, ако са две бебета в къщи даже ще е по-весело super best Естествено е по-добре Лео вече да има и трета ваксина, а бебето да не го взимаш преди втората ваксина. А това бебе нюф от къде ще дойде. Мислъта ми е, да не се лъжеш, че ти предлаган нюф пък то да се окаже нещо съвсем различно. Знам че нюфовете в БГ, говоря за доказаните нюфове, се броят на пръсти, така че говори първо със собствениците, точно какво е бебето, което ти предлагат 1super
Въпросът е в това дали ще можеш да се оправиш с две бебета. Грижите за тях ще са двойни. Помисли си и за това.
Успех и ще се радвам скоро да се похвалиш наистина, че имаш хубаво нюфче в къщи bravoS

Поздрави Драга и nok Ника

П.С. Моля намали си снимката!!!!
User's Signature

Качена снимка

#209 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 05:02 PM

Лейди Фреш ти спамиш ли или не четеш? oleeee
User's Signature

Качена снимка

#210 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2006 - 05:26 PM

Моля ви да си намалите снимката.Напишете повече за бебето нюф,от къде(кой развъдник),може и снимка да му сложите да му се порадваме. super best
User's Signature

#211 Потребителят е офлайн   Lagerfeld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2006 - 02:31 PM

Цитат

Голям фен съм на нюфовете и има голяма вероятност да ни подарят бебе нюф...

elfi, един приятелски съвет от мен! Ако това е въпросното бебе нюф, чиято снимка си постнал тук, да знаеш, че те работят яко и някой жестоко те лъже. Ако искаш да отгглеждаш куче от породата нюфаундленд, ще останеш силно разочарован! oleeee oleeee oleeee

#212 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2006 - 04:40 PM

Много ви моля всички,които искате да си вземете нюфче,прочетете стандарта,не взимайте без документ кученце(иначе няма гаранция,че е тази порода),нека да има три ваксини до 3-тия месец.Ако имате въпроси ще отговарям с удоволствие. angelpik
User's Signature

#213 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 December 2006 - 11:44 PM

Според мен elfi има предвид бебето на снимката, което съдейки по аватара е един от Тончовците (за справка Без Дом) b) с майка лабрадор-далматин и татко местен мачо. Бебето е много сладко, еlfi да му се радваш много и добре да се грижиш за него, радвам се че е намерило дом това сладко бебе.

Но обмисли добре идеята с нюф-чето, знаеш ли нещо за него, родители и т.н Вече имаш едно бебе и то отскоро, готови ли сте за още едно вкъщи? И то сериозно бебе като нюф, което за няколко месеца ще се превърне в половин мече, можете ли да им осигурите всичко нужно и на Лио и евентуално на нюф-чо. Помисли добре, бебетата винаги са сладки, но означават дългогодишно задължение. wink
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#214 Потребителят е офлайн   Lady_FreshH Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 11:13 AM

аз малко си падам кьорчо и не винаги виждам всичко което са писали за мене,ама много голям мерак имам да си взема нюф,знам че са скъпи,а да питам само-ако някой от вас има малко нюфче за продан да ми пише,

bonboni ти поне си по-запозната с това,ако знаеш от де мога да си взема?Или примерно да не нюф,може да е БОК или някакво голямооо куче само да не е немска овчарка или улично.

#215 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 11:32 AM

НЕ НИКЪДЕ НЯМА НЮФ! СКОРО НЯМА И ДА ИМА ПОНЕ ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ХОРА КАТО ТЕБ. МЕН АКО ПИТАШ НЕ СИ ВЗИМАЙ НИКАКВО КУЧЕ НЕ САМО НЮФ АМИ КАКВОТО И ДА Е. НЕ СИ ГОТОВА bash А ПЪК И ГОЛЯМО КУЧЕ ИСКА. ЧЕ ЗА КАКВО ТИ Е???? ДА СЕ ФУКАШ ПРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ, ДА ГО РАЗХОЖДАШ И ДА ТИ КАЗВАТ БРАВО oleeee ЕЙ Я СИ КУПИ ЕДИН СКЪП ДЖИЕСЕМ И МИРЯСАЙ. ЩЕ ИМАШ СЪЩИЯ ЕФЕКТ!!!

Да не говорим за немска овчарка. Понеже аз имам такова куче просто да ти кажа, че не те виждам как ще се оправяш с него. Това е куче, които изисква изключително здрава ръка. Това за уличните кучета няма да го коментирам NNN
Ще те замоля най-официялно да почнеш да четеш хубаво, какво се пише във форумите, да прочетеш също и правилата за писане МОЛЯ!!!!!

Надявам се повече да не ми се налага да пиша такива неща!!!

Извинявам се на мода за поста си! Няма да се повтори worthy

А на теб да ти кажа последно мила ми Лейди, въпреки че не знам на колко години си, дори и те не те оправдават защото тук пишат и много деца, ама не съм срещала скоро, толкова неориентирани постове като твоите.
User's Signature

Качена снимка

#216 Потребителят е офлайн   Lady_FreshH Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 12:00 PM

лунабг,ще ме извиняваш ама, никой не ти дава право да обиждаш хората без да ги познаваш, а и всеки има избор, все пак живеем в свободна държава. Несъм против уличните животни, не веднъж съм осиновявала куче, коте или някоя ранена птичка. И за твоя информация, много добре съм се ориентирала, и друго, не съм от фуклите за които ме мислиш, на мене ми трябва куче пазач, защото на мястото което живея има малко живущи и много обикалящи крадци.
Извинявай ако с нещо съм те обидила.

#217 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 12:11 PM

НЮФАУНДЛЕРЪТ НЕ Е КУЧЕ - ПАЗАЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ouu

Прочети стандарта! Човек като иска куче първо се запознава с физическите и психологическите характеристики на породата, която иска. На мен твойто ми звучи като: Еййййй какво хубаво плюшено мече, искам и аз такова!

Ако искаш пазач вземи си САО. Е тогава вече никой няма да може да влезе във вас! Ама дали ще се справиш с това куче bl) Е то си зависи от теб все пак.

Няма повече какво да коментирам. Нямам нищо лично против теб! Съжалявам ако не си ме разбрала и си се засегнала от думите ми.

Поздрави: nok
User's Signature

Качена снимка

#218 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2006 - 12:17 PM

Лейди ФРЕШ,ако искаш да си вземеш БОК -пиши в темата за БОК и питай хората ТАМ за цени и кучила.Бони е написала тук в предните страници ,че има познати с кучило НЮФЧЕТА от еди-кои си родители с документи.Написала е също,че са останали САМО момченца-бебенца цената СЪЩО е написала.А ГОЛЯМОТО на ръст куче не е САМО нюфче или САМО БОК или САМО Н.О.К.има толкова МНОГО ДРУГИ породи ГОЛЕМИ КУЧЕТА,че..Ако само това да е ГОЛЯМО на ръст ти е изискването разрови се из книгите с различните породи и си избери ГОЛЯМО куче.А ако търсиш пазач..ТОВА Е СЪВСЕМ отделно изискване.Има породи кучета,които са средни на ръст ,но са добри пазачи.Без да са ГОЛЕМИ КУЧЕТА.Седни и добре си помисли какво ТОЧНО търсиш:)Едно улично куче средно на ръст също би могло да бъде отличен ,дворен пазач.Успех!Вики(Дури)

#219 Потребителят е офлайн   Lady_FreshH Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 12:34 PM

Дури,мерси за съвета,лошото е, че нямам паричната възможност за хубаво куче, за това търся нещо евтино,пък и нюфовете ме кефят.не ми е проблем да гледам голямо куче,аз си имам един сладур които е преживял голяма мизерия и глад,беше 30 кг когато го взех, сега е поне 50 кг за месец и половина,жив и здрав да ми е, козинката му е станала пухкава, и малко по малко се учим на някои неща,ще го снимам пак да видите колко е наедрял.

#220 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 01:14 PM

Вики мерси за пояснението ;)

Целувки на теб, Алекс и Вопфи от мен и Никата cheers

П.С. И пусни някоя снимка на Алекс в НОК, че отдавна не си го правила
User's Signature

Качена снимка

• (104 Страници) +
  • « Първа