Цитат
Eхо, вие май се взехте много на сериозно !
Какви проверки, кави чудесий ви обзеха ? ? ?
да не си помислихте че ви "тропам" нещо а ? ? ?
Да не искате да стоя нон стоп пред компютъра и веднага щом ми отговорите аз да ви отговарям също. Хубаво че сте си направили и национален клуб, ама не се вземайте много на сериозно, има още много неща да научите за киноложкият живот, за отношенията между членовете на клуба и най-вече за развъждането и отглеждането на кучетата.
Онзи ден ви гледах като бяхте при Слави и ви завиждам за прозорливостта и маркетинга които правите. Просто ми стана интересно от къде са внесени тези малки Нюфчета, а пък вие веднага заподозряхте интриги, завист и какво ли още не............
Поздрави и още веднъж ви съветвам да не се вземате толкова на сериозно.
Не се вживявайте прекалено много в ролята си на ръководни органи,
а помагайте на хората желаещи да си вземат Нюфче или тези който вече са си взели но нямат необходимата информация за породата.
OFFTOPIC
(единствен от мен и последен)
Tormentor, виж сега!
Математиката е точна наука и 1+1=2, и обикновено е така, но е възможно в твоя случай решението да не е вярно.
Ако наистина ни познаваше щеше сам да проумееш абсурдността на твърдението си, че сме се били взели насериозно!
А за да реагираме така, може пък наистина да познаваме киноложкия живот в страната или поне една определена част използват подобни прийоми! Друг е въпросът, че хора, с които съм се съветвал по някои въпроси, са ме предупреждавали за подобен тип повдение! Но за това стига толкова!
Сега да ти кажа няколко неща за Клуба!
За разлика от клубовете и хората, които визираш, Национален Български Нюфаундленд Клуб не е създаден просто хей така, като прищявка - щото видите ли другите имат клуб, дай и ние да си направим! Никой от Клуба, няма комплекса да бъде ръководен орган да се изживява като "светая светих". Объркал си сериозно подхода! Клуба има съвсем конкретни цели и сам ще се увериш в това, което ти казвам, като няма да има нужда да ти показвам - сам ще видиш. Да, това, което е записано в устава и правилниците, лично аз съм го приел изключително сериозно и условията, записани там, ще се случат! Струва ти се невероятно? О, почакай и ще видиш!
Благодая за съветите, но ние и сами знаем, колко е важна информацията! В този смисъл знаем и колко е важно тя да бъде споделяна, особено със съмишленици! Е като казвам съмишленици имам предвид хората, които се интересуват от породата Нюфаундленд още поневе пък тези, които искат да станат членове на нашия клуб - те дори са със специален статут за нас! Та, хич не се и притеснявай, че ще спестя нещо на човек, който се интересува искрено и добронамерено от породата! На недобронамерените също нищо няма да спестя!
И така, задочни ми приятелю, не на последно място смятам темата за Нюфаундленд да се превръща в плювалник, в какъвто е превърната темата за Българското овчарско куче (за мое огромно съжаление, затова и не влизам там повече)
Съжалявам единствено за хората, които ще влязат тук за първи път и ще трябва да видя, че в темата за тази благородна и невероятна порода, има подобен тип диалог и се страхувам да не си направят погрешни изводи! Но, каквото повикало, такова се обадило!
Та... стига толкова. ако смяташ дапродължаваме в този дух - давай на лични, за да не пълним темата със странични неща!