Dog.bg Форуми : Аляски маламут

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (178 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аляски маламут

#1041 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 July 2008 - 07:27 AM

Цитат

Абе аз добре се запознах с теб, ама май дори не си казахме имената  :rolleyes: ;D
Или аз остарявам и не помня  :P
Та... да се представя на всички накратко: Аз съм Надя от Бургас и имам швейцарска овчарка  :namigam:

п.п. Би трябвало и Яничка да публикува снимки, понеже и тяб еше с апаратче. Ще я преследвам за снимки, както тя мен, така че очаквайте още  ;D
п.п.2. Имам още няколко снимки с по-кофти качество, ако искате мога и тя да сложа.

И искам да попитам- колко кученца е било кочилото заедно със Фрей и Фин(съжалявам, не знам имената на родителите, затова толкова индиански питам  :rolleyes:)

lizata ,
Аз мисля, че не се запознахме официално на изложбата  ;D, затова не знаех името ти. А по ника веднага се сетих, че ти си момичето с бялата овчарка. Ако снимките са с лошо качесво няма нужда да ги публикуваш тук, но може да ми ги пуснеш на е-мейл.

В кучилото от миналата година (родители са Фрея и Астор) се родиха 5 момченца - имената им по родословие и техни снимки ги има по-напред в темата няколко пъти, затова не искам да се повтарям - затова ще ги изброя само с домашните им имена - Фрей, Фини (Бургас), Бео (Нова Загора), Бриян (София) и Барди (Русия).

Цитат

Finve е душата,сърцето и мозъкът на темата "Аляски маламут"..... :yahoo:

Горан - ааа, не е така - просто явно на мен ми остава най-много време да пиша тук  ;)
User's Signature

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]

Величието и моралният напредък на една нация    могат да се оценят по отношението й към животните"  Махатма Ганди

#1042 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 04 July 2008 - 09:40 PM

Цитат

lizata ,
Аз мисля, че не се запознахме официално на изложбата 

Офф...
Има нещо такова май  ;D. Ще ми се представиш ли, поне да знам името ти (хич не съм нагла... за което се извинявам..). Леле, стига ви пълня темата с глупости.... 
User's Signature

Качена снимка

#1043 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2008 - 11:17 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Горан - ааа, не е така - просто явно на мен ми остава най-много време да пиша тук  ;)

Напротив,така е :blink:!Тук не става въпрос просто за писане , а за компетентните постове,които винаги чета с  интерес, защото ти си енциклопедията на тема Аляски маламут :blink: и винаги намираш време да отговориш на всички въпроси относно темата,а си сърцето и душата ,защото любовта ти към маламутите е огромна  :yahoo:.. и аз ти се възхищавам за това :blink:.Как е страхотната  ти "банда" :yahoo: и чакаме Индис в Банско...е знаеш,че ни е любимка :P :wub: :wub:?Малко се отклонявам от темата ,но имаме още една любимка  и се казва Ирма - хъски..Интересно,че имената и на двете момичета започват с "И" :P :P :P и са страхотни!
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1044 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 07:03 AM

Zdraveite na vsichki :)
sega se registirah i oshte ne znam kak da se spravqm s foruma, nadqvam se da mi pomagate :).
Imam Alqski malamut na 1 godina veche, myjkar :) kazva se Ares cherno bql e, shte sloja snimki no samo da razucha ot kade :). Imam malak problem s vazpitanieto mu, ne moga da go otucha da ne skacha po horata, samo gi stresira inache ne e zloben. Kogato vidi deca napravo poludqva ticha da igrae s tqh, no i po tqh tragva da skacha neznam kakvo da pravq s tova negovo povedenie.

#1045 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2008 - 09:26 AM

Хайде най-сетне и аз да се включа с малко снимки от изложбите.Обяснения към снимките няма да давам,защото те говорят сами за себе си :) Дано ви харесат ;)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1046 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2008 - 09:29 AM

:wub:
User's Signature

#1047 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2008 - 09:50 AM

Тука вече ме има и мен.Искам само да кажа,че това да извеждам куче в ринга ми беше мечта.Мечта,която не очаквах да се сбъдни в близките години.Поради тази причина искам да благодаря на Катя за осъществяването и :wub:И да допълня,че да извеждам Индис в ринга беше просто удоволствие.Държанието и беше меко казано невероятно. :wub:С Фрей беше малко по-трудно,защото реши да си играем,но какво да се прави :)
User's Signature

#1048 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2008 - 10:02 AM

:wub:
User's Signature

#1049 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2008 - 10:07 AM

Тези са последните и са от втория ден. :wub:
User's Signature

#1050 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 03:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Напротив,така е :blink:!Тук не става въпрос просто за писане , а за компетентните постове,които винаги чета с  интерес, защото ти си енциклопедията на тема Аляски маламут :blink: и винаги намираш време да отговориш на всички въпроси относно темата,а си сърцето и душата ,защото любовта ти към маламутите е огромна  :yahoo:.. и аз ти се възхищавам за това :blink:.Как е страхотната  ти "банда" :yahoo: и чакаме Индис в Банско...е знаеш,че ни е любимка :P :wub: :wub:?Малко се отклонявам от темата ,но имаме още една любимка  и се казва Ирма - хъски..Интересно,че имената и на двете момичета започват с "И" :P :P :P и са страхотни!

Чак пък компетентни постове  :rolleyes:, просто пиша и споделям това което мисля и което зная, защото смятам че е хубаво да се споделя между съмишленици - не всеки да си пази информацията за себе си, а аз много се ровя из интернет (като имам време - а сега това става все по-рядко  :(), интересно ми е, но аз също се уча, само дето имам няколко годинки преднина в съжителство с маламут.

Ние сме добре - мързелуваме в жегите. Индис пак започна да се скубе  :rolleyes:  :angry:, аз тази година с козина явно няма да я видя.

Това за любимките е интересно - коя е Ирма, да не би да имате хъски  ;)

Цитат

Сега - за изложбата в Созопол - нарочно не писах скоро, защото чаках да се появят снимки (защото аз както винаги забравих фотоапарата)

Ние участвахме двата дни на САСІВ-те (21 и 22 юни). От цялата пета група имаше само два маламута, едно хъски и 3 померана... Времето беше много горещо, но в базата където бяхме отседнали и където се провеждаше изложбата беше много приятно - имаше дървета, сянка, поляни...

Представихме се сравнително добре. Фрей и Индис бяха в конкуренция един с друг. Фрей беше в клас млади и получи съответно - 2 отлични оценки, и двата дни стана най-добро куче на породата. Индис също получи 2 отлични оценки, 2хСАС и 2САСІВ.

Между другото "оказа се", че имаме още новини за участието ни в Созопол - Индис вече е шампион на България!  :->)  :yahoo: Браво на нея! Сега вече влиза в конкуренция с Финве  ;D

Цитат

Тука вече ме има и мен.Искам само да кажа,че това да извеждам куче в ринга ми беше мечта.Мечта,която не очаквах да се сбъдни в близките години.Поради тази причина искам да благодаря на Катя за осъществяването и :wub:И да допълня,че да извеждам Индис в ринга беше просто удоволствие.Държанието и беше меко казано невероятно. :wub:С Фрей беше малко по-трудно,защото реши да си играем,но какво да се прави :)

yani4ka, Благодаря ти за снимките. Страхотни са. Индис била доста фотогенична. Освен това много мило ми стана, като разбрах, че без да искам съм сбъднала твоята мечта да изведеш куче в ринга. Надявам се да не е за пръв и последен път, а току виж и в теб наистина се развият уменията на хендлер! Радвам се също, че Индис ти е харесала в ринга - тя наистина беше много спокойна (чак аз се изненадах!!!) - както по време на изложбите, така и през цялия престой в хотела. Много съм доволна от двамата младежи - бяха кротки, послушни, като агънца, слушаха в стаята и по цял ден спяха, та и аз успях да си почина малко.

Цитат

Zdraveite na vsichki :)
sega se registirah i oshte ne znam kak da se spravqm s foruma, nadqvam se da mi pomagate :).
Imam Alqski malamut na 1 godina veche, myjkar :) kazva se Ares cherno bql e, shte sloja snimki no samo da razucha ot kade :). Imam malak problem s vazpitanieto mu, ne moga da go otucha da ne skacha po horata, samo gi stresira inache ne e zloben. Kogato vidi deca napravo poludqva ticha da igrae s tqh, no i po tqh tragva da skacha neznam kakvo da pravq s tova negovo povedenie.

cucka_
Добре дошъл/а/. Ще ти помагаме с всичко, което можем, стига ти да имаш желание да пишеш тук. Разкажи ни за Арес повече. А колкото за възпитанието - ами случва се и с нашите млади кучета. Аз отучих Финве да скача като го настъпвах по задните лапи, Фрей прави на гостите понякога същия номер (подбира ги по симпатия) и като му извикат строго "Не" се кротва. Виж това за децата - пак с "НЕ" - друг избор няма. След като порасне ще се успокои и няма да прави така, но търпение трябва.
User's Signature

Величието и моралният напредък на една нация    могат да се оценят по отношението й към животните"  Махатма Ганди

#1051 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 11:19 PM

Това е Ирма :wub: :wub: :wub: на снимката в Клас Baby,която на изложбите в София спечели симпатиите на всички :yahoo: и е собственост  на Юлия Велкова :blink:.
На yani4ka много благодаря за снимките :yahoo: от изложбите в Созопол,страхотни са и Индис :wub: :wub: и Фрей :yahoo: :->)!

Цитат

Между другото "оказа се", че имаме още новини за участието ни в Созопол - Индис вече е шампион на България!     Браво на нея! Сега вече влиза в конкуренция с Финве 

Поздравления за нашата Северна принцеса :->) :->) :->) :->)!
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1052 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 07:20 AM

Цитат

Това е Ирма :wub: :wub: :wub: на снимката в Клас Baby,която на изложбите в София спечели симпатиите на всички :yahoo: и е собственост  на Юлия Велкова :blink:.

Аха, разбрах. Много сладко бебе ей!!! Сега разбирам, защо ви е любимка.  :wub:

Цитат

Цитат

Между другото "оказа се", че имаме още новини за участието ни в Созопол - Индис вече е шампион на България!     Браво на нея! Сега вече влиза в конкуренция с Финве 

Поздравления за нашата Северна принцеса :->) :->) :->) :->)!

Сърдечно благодарим  :blink:
User's Signature

#1053 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:27 AM

Zdraveite na vsichki,
Tova e moq Ares  :blink:

#1054 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:31 AM

Цитат

Zdraveite na vsichki,

Ей, много хубав е Арес. Разкажи за него - откъде го взехте, кои са родителите... къде живеете?  ;) И искаме още снимки!!!
User's Signature

#1055 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:43 AM

Цитат

Цитат

Zdraveite na vsichki,

Ей, много хубав е Арес. Разкажи за него - откъде го взехте, кои са родителите... къде живеете?  ;) И искаме още снимки!!!

#1056 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:46 AM

Живеем в гр. Априлци близо до Троян. Взех го от г-н Терзиев от Орешака до Троян той има 3 кучета ето снимка на бащата на Арес  :blink:

#1057 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:51 AM

ето още една снимка  :blink: тя е от март месец тази година

#1058 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 10:53 AM

Цитат

Живеем в гр. Априлци близо до Троян. Взех го от г-н Терзиев от Орешака до Троян той има 3 кучета ето снимка на бащата на Арес  :blink:

Бащата на Арес да не е прочутият маламут от Троян - Айси Карнак (май така беше)? И ако е той - чух че скоро починал от старост... А Априлци е чудесно място за маламут.
Дайте ни още снимки - можете да публикувате по 4 снимки наведнъж, но отдолу под прозорчето в допълнителни опции ще видите в кафявичко команда "повече прикачени файлове" - като натиснете ще можете да избирате повече снимки.
User's Signature

#1059 Потребителят е офлайн   cucka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 11:03 AM

прикачвам по една че са ми големи а ограничението е 512 КВ на снимка и ще се опитам някак да ги смалявам за да мога да изпращам повече. Този който е починал е явно дядото на Арес, че баща му не е толкова стар.

#1060 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 11:07 AM

Цитат

прикачвам по една че са ми големи а ограничението е 512 КВ на снимка и ще се опитам някак да ги смалявам за да мога да изпращам повече. Този който е починал е явно дядото на Арес, че баща му не е толкова стар.

Красавец! И този сняг. Благодарим и чакаме още и още снимки.
След като бащата на Арес не е маламута, за който мисля, но имате родствена връзка, и така излиза, че има още маламути, за които не знаем в троянския балкан  ;).
Поздрави на Арес от нас
User's Signature

• (178 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни