Аляски маламут
Публикувано: 02 July 2008 - 10:27 PM
Цитат
И последна ;D
Сигурно вече ме намразихте ;D
Сигурно вече ме намразихте ;D
Как ще те мразим,напоследък форума така замря,чи ти си като глъдка чист въздух :blink:.....достави голямо удоволствие със снимките :blink: :yahoo:.А,Фин участвали в изложбата?

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 03 July 2008 - 08:37 AM
Не, за да го вкарат във форма. Не искал да яде заради горещините пък и прилича на хрътка отколкото на маламут с тази козина :P. Това не му пречи да бъде едно щастливо куче и е много любвеобилен. Отдавна не гo бях виждала. Ако се поразровя може да намеря някоя снимка, ако случайно съм го щракнала, като е бил на 3-4 месеца. Голям бяс беше, аз се чудих защо ми изглежда по-едър от хъски и е с кафеви очи, докато загрея, че е Маламут ;D(това като беше малък още)
И така, надявам се да съм отговорила на въпроса ти ;).
Поздрави от Бургас!
И така, надявам се да съм отговорила на въпроса ти ;).
Поздрави от Бургас!

Публикувано: 03 July 2008 - 10:08 AM
Цитат
Малко снимки от нас и чакаме информация за изложбата в Созопол :blink:.
Снимките са от "Дългото езеро" едно от най-красивите места в Пирин :yahoo:.
Снимките са от "Дългото езеро" едно от най-красивите места в Пирин :yahoo:.
Привет, привет на всички
Горан - много хубави и забавни снимки. Вие там май си изкарвате много добре в тази жега.
Особено ми харесаха снимките на калния Горан ;D, много е сладък
Сега - за изложбата в Созопол - нарочно не писах скоро, защото чаках да се появят снимки (защото аз както винаги забравих фотоапарата)
Ние участвахме двата дни на САСІВ-те (21 и 22 юни). От цялата пета група имаше само два маламута, едно хъски и 3 померана... Времето беше много горещо, но в базата където бяхме отседнали и където се провеждаше изложбата беше много приятно - имаше дървета, сянка, поляни...
Представихме се сравнително добре. Фрей и Индис бяха в конкуренция един с друг. Фрей беше в клас млади и получи съответно - 2 отлични оценки, и двата дни стана най-добро куче на породата. Индис също получи 2 отлични оценки, 2хСАС и 2САСІВ.
Искам да благодаря на уани4ка и lizata - много мили и симпатични момичета, които дойдоха от Бургас, стояха с мен през двата дни на изложбата, помагаха ми, а Яничка даже изведе Индис в ринга когато между нея и Фрей съдиите трябваше да определят първенеца на породата (А Яничка никога преди това не беше извеждала куче в ринг, а даже втория ден се осмели и се включи в конкурса за млади водачи :->). На снимките можете да я видите.
Благодаря и на lizata за публикуваните снимки тук във форума :palec:
Радвам се, че успяхме да се видим и с Фини и неговите собственици. Фини не го бях виждала наживо от миналия септември и много ми липсваше. Той наистина е отслабнал много и е изгубил зимната си козина, затова неговите стопани не го записаха за изложбата, бяха само зрители. Фини е все така очарователен младеж с много красиви черни очи и много много любвеобвилен. Срамувам се малко, че Фрей го посрещна на нож - ръмжеше го много, не му даваше да се приближи до нас... но това е - те вече са големи мъже и ще спорят за надмощие... Надявам се на другата лятна изложба през юли Фини да се появи в цялата си прелест.
Цитат
Моята маламутка е от Варна и се казва Кара на 7 месеца и най хубавото куче по не за мен. Аляски маламут това са най хубавите кучета .Неви ли дразни като хората ви питат как се казва това ХЪСКИ. :huh: :huh: :huh:
doniuli - добре дошли и от нас. Кара има ли нещо общо с развъдника Ивановс Кинг и с маламутите Бруно, Дейза или Лорд?
А имате ли снимки да я видим.
Колкото до това дали хората ви питат за породата - всички когато имаме за първи път маламут се вълнуваме и обясняваме, че ТОВА НЕ Е ХЪСКИ, но после претръпваме и не ни прави впечатление. Маламутите са по-рядка порода в България и е обяснимо хората да не ги разпознават като отделна от хъскито порода... А че са най-хубавите кучета - това е вярно, иначе нямаше да ги имаме, нали?
Ще се радвам да пишете тук по-често и да ни показвате снимки.

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 03 July 2008 - 09:36 PM
Абе аз добре се запознах с теб, ама май дори не си казахме имената :rolleyes: ;D
Или аз остарявам и не помня :P
Та... да се представя на всички накратко: Аз съм Надя от Бургас и имам швейцарска овчарка :namigam:
п.п. Би трябвало и Яничка да публикува снимки, понеже и тяб еше с апаратче. Ще я преследвам за снимки, както тя мен, така че очаквайте още ;D
п.п.2. Имам още няколко снимки с по-кофти качество, ако искате мога и тя да сложа.
И искам да попитам- колко кученца е било кочилото заедно със Фрей и Фин(съжалявам, не знам имената на родителите, затова толкова индиански питам :rolleyes:)
Та... да се представя на всички накратко: Аз съм Надя от Бургас и имам швейцарска овчарка :namigam:
п.п. Би трябвало и Яничка да публикува снимки, понеже и тяб еше с апаратче. Ще я преследвам за снимки, както тя мен, така че очаквайте още ;D
п.п.2. Имам още няколко снимки с по-кофти качество, ако искате мога и тя да сложа.
И искам да попитам- колко кученца е било кочилото заедно със Фрей и Фин(съжалявам, не знам имената на родителите, затова толкова индиански питам :rolleyes:)

Публикувано: 03 July 2008 - 11:07 PM
Цитат
Абе аз добре се запознах с теб, ама май дори не си казахме имената :rolleyes: ;D
Finve е душата,сърцето и мозъкът на темата "Аляски маламут"..... :yahoo:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!