arsi, в Jun 3 2009, 09:02 PM, написа:
Привет от Арси. Той е син на Финве. Скоро ще има Рожден ден. Арси се готви за празнуване.
Добре дошли във форума.Арси е Арслан ,нали

,поправете ме ако греша.Много пораснал и едър изглежда на снимките,да ви е жив и здрав!Разкажете ни повече за вас,ще бъде интересно за любителите на породата.Няма много маламути в България ,така че всяка информация е много полезна.
Цитат
Много ми е неприятно как не разбиращи хора бъркат тези красавци с хъскита. не че имам нещо против породата, просто смятам, че аляския маламут е уникален и не може да стават такива обърквания. натъкнах се и на собственик от тази порода, който си мислеше че гледа хъски. нямам думи за такива хора. поздрави на тези красавци
Да ,все още някои мислят маламутите за хъски,но така е защото са северни кучета,имат прилика,а и хъските са по-популярни като порода.Всъщност не е толкова страшно ,но нещото от поста ,което ме удиви е ,че някой гледал маламут за хъски...Все пак като отглеждаш куче от известна порода трябва поне да прочетеш нещичко за нея,ноо явно хората взимат куче от някъде си ,вярват ,че е от породата ,за която са го представили и толкоз....Ако всеки собственик на куче прояви поне елементарна заинтересованост за произходът му ,ще бъде наясно какво отглежда.