Аляски маламут
Публикувано: 14 February 2009 - 08:34 PM

Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 14 February 2009 - 09:17 PM
Цитат
И ние поздравяваме Норд и неговата стопанка! Честито му 3-месечие, много е пораснал, и има вид вече на голяяям и сериозен маламут B). Хубаво е, че пуснахте снимки, да разведрите малко тъжната тема тук и да се порадваме и ние на Норд. Как е той, слуша ли?

Публикувано: 16 February 2009 - 10:44 PM
Шайен - пухкавата любимка на всички.

:wub:

:wub:

Горан и Бриян заедно- невероятно преживяване,горди и много красиви :->).

Бриян

Горан

Изглед от ски-пътя Банско.

:yahoo:
http://www.snimka.bg...4...1779&view=2

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 17 February 2009 - 09:32 AM
Цитат
Благодаря за честитушките ;)Наистина Норди е пораснал доста последните десетина дни.Вече забелязвам,че не е същата топка ,издължил се е и е станал по-висок.За слушането ,не се оплаквам.Личи си ,че вече проявява характер и иска винаги да мине неговото ,но бързо разбира кога прекалява и обиден се изнася в кошарата си. ;D
Цитат
Ех тази Шайен ,много е любвеобилна :wub:,личи се че е една малка госпожичка с обноски.Норд никога няма да стои така мирен като го гушкам.Започва да скубе , да ме хапе по носа и ушите и се върти като пумпал. ;D
А за снимките на Горан и Бриян.....нямам думи просто.Толкова много красота събрана на едно място на фона на снежната приказка.Поздравления за собствениците на тези великолепни създания. :->) :->)
И пускайте по-често снимки,за да можем и ние да им се радваме :yahoo:

Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 22 February 2009 - 10:27 PM
KARRINA, в Feb 17 2009, 07:32 AM, написа:

А за снимките на Горан и Бриян.....нямам думи просто.Толкова много красота събрана на едно място на фона на снежната приказка.Поздравления за собствениците на тези великолепни създания. :->) :->)
И пускайте по-често снимки,за да можем и ние да им се радваме :yahoo:
Шайен е едно прекрасно създание,много любвеобвилна и се надявам да ги запознаем с Норди :P .А Бриян и Горан са великолепна двойка когато са заедно , събират овации и много добри чувства от всички.Хората спират за да ги гледат,радват се и им се възхищават -един до друг двама исполини,гледката наистина е невероятна.Мечтата ми е да се съберем всички маламутковци в България,е не сме много но съм сигурна,че преживяването ще е страхотно :) .

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 23 February 2009 - 09:49 PM

Много благодаря на Горан за снимките. Горан и Бриян наистина са страхотна гледка и както ги наричате - исполини. А как се разбират тези двама момци помежду си?
Шайен расте нежна млада дама :D
Аз нямам нови снимки на нашата банда но пък имам нови снимки на красавците Киара и Нанук
Нанук - вече на 8 месеца

Нанук и Киара

Публикувано: 25 February 2009 - 11:45 PM

Публикувано: 27 February 2009 - 10:38 PM
Горан, в Feb 25 2009, 10:45 PM, написа:

Така е, много са мъжките маламути, нооо женските ;) така като гледам за едно женско внимание цяла дузина маламути ще трябва да се преборват :lol:

Наистина искам да го видя това. Но е много хубаво, когато няма агресия при маламути от един пол. Като се има предвид, че те са доста доминантни кучета. Явно на нашите момчета са много добрички

Ей това е единия от кошмарите ми! Хубаво е, че се е върнал Горан! То пътя хубаво го намират, ама какво им е в главите на тези маламути по някога, не знам. Мен лично това, че се връщат никак не ме прави по-спокойна! Да връщат се, но това си е чист късмет. Автомобили има по пътищата, хора които могат да го приберат, не знам - аз изтръпвам само като си помисля

Публикувано: 02 March 2009 - 11:23 PM

:P

и повече снимки :) http://www.snimka.bg...4...9210&view=2
Не мога да и се нарадвам,да е жива и здрава :) .

Публикувано: 10 March 2009 - 12:14 AM

А бебетата уипети са много интересни

и всички снимки http://www.snimka.bg...5...9573&view=2

Публикувано: 14 March 2009 - 12:36 PM
Ето ги шампионите

Dangeros of Lavinja alpi - RBIS BABY 14.02.09

Dinamit of Lavinja alpi - BIS BABY 15.02.09

http://www.snimka.bg...mp;pid=11047658

Публикувано: 14 March 2009 - 02:19 PM

North face, в Mar 14 2009, 12:07 PM, написа:

клип
Благодаря,страхотно видео,много красота и огромно удоволствие от преживяното

Публикувано: 14 March 2009 - 02:55 PM
Малко снимки от ринга:
Публикувано: 11 April 2009 - 10:33 PM

Всички снимки http://www.snimka.bg...6...5266&view=2 .

Публикувано: 12 April 2009 - 12:02 AM

ето и няколко снимки на маламути от днешната специалкана северни кучета

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 April 2009 - 07:04 AM