Аляски маламут
Публикувано: 21 January 2008 - 10:49 AM
:izcherven:

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 21 January 2008 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
Докато чакаме снимки от Бък и Горан, само исках да ви припомня колко много си приличат братята Аргус, Арен и Араш
Ето ги: Араш и Арен, и най-отдолу отново Бък (Аргус) :P
Арен ще бъде регистриран в Северни породи и ще участва на изложбата.А,ако участват Араш,Бък и другите от кучилото ще бъде много вълнуващо да ги видим отново заедно :yahoo: :yahoo:.
Цитат
Толкова прилича на Горан :wub: :wub::yahoo: :yahoo:!Бео къде живее ?Ще го видим ли и него?

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 22 January 2008 - 08:23 AM
Цитат
Наистина ли? Много се радвам! Ще го видя наживо! Аз ще се опитам да убедя другите също да дойдат. :->)
Цитат
Бео живее в Нова Загора. Много бих искала и той да дойде на изложбата, но не съм сигурна, че ще стане. Но имам малка надежда. И вярно - маааалко прилича на Горан, но повече прилича на Бриян ;)

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 22 January 2008 - 10:48 AM
Цитат
Цитат
Не ти се струва :blink:,наистина си приличат :yahoo:,и на външност и на характер.Горан го нагушках тази вечер и една голяма прегръдка беше от Кери :yahoo:!И на Финве няма да му се размине ;D ;D,наистина е страхотен :yahoo:!Финве има син в Разлог и се казва Арен.Когато го видяхме за пръв път направо онемяхме.....и решихме да си вземем за любимец маламут :blink:.Ето как Горан попадна в Банско :yahoo:.
Да, на пръв поглед Финве и Горан си приличат - особено в дяволитото си изражение и в сладко-невинната физиономия, която правят. Според мене най-много си приличат в оцветяването и профила на муцуната и главата ;D. Иначе Горан е по-висок и по-дълъг, а Финве е по-дребен (височина 65-66 см в холката, около 45 кг).
А иначе как няма да не сме горди, че сме допринесли за щастието ви да имате маламут ;) - дори и косвено, чрез Арен...

Публикувано: 22 January 2008 - 05:47 PM
[move][color=red]АКО МОД СМЯТА,ЧЕ МОЛБАТА МИ НЕ Е НА МЯСТО ИЛИ Е НЕВЪЗМОЖНА ДА ИЗТРИЕ ПОСТА МИ[/move]
Публикувано: 22 January 2008 - 11:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
.Когато го видяхме за пръв път направо онемяхме.....и решихме да си вземем за любимец маламут :blink:.Ето как Горан попадна в Банско :yahoo:.
А иначе как няма да не сме горди, че сме допринесли за щастието ви да имате маламут ;) - дори и косвено, чрез Арен...
Любовта към маламутите е заразна,виждаш един- влюбваш се,взимаш друг за себе си - обожаваш го :wub:,другите виждат твоя маламут -влюбват се,взимат си свой -обожават го :wub: , и т.н. :yahoo:
Цитат
Много жалко ако не участва Бео,на снимките е страхотен.......и мнооого прилича на Горан,особено на последната,и Бриян прилича на Горан, а Горан прилича на Финве ;D :rolleyes: :yahoo:Всички са прекрасни :wub: :wub: :wub: :wub:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 23 January 2008 - 12:03 AM
Цитат
Ами сладури :wub: :P :P :yahoo: :->)!

Публикувано: 23 January 2008 - 12:06 AM
Цитат
Къде се загубихте,тъкмо ви се зарадвахме :yahoo: и вече ви няма във форума :'(.Снимките са страхотни,дайте още :yahoo:!

Публикувано: 23 January 2008 - 08:14 AM
Арен ще бъде регистриран в Северни породи и ще участва на изложбата.А,ако участват Араш,Бък и другите от кучилото ще бъде много вълнуващо да ги видим отново заедно :yahoo: :yahoo:.
[/quote]
[/quote]
това е страхотно,Горан победата ти там е радост за всички :yahoo:ще е страшен кеф да ви видя събрани на едно място,там съм :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 23 January 2008 - 11:41 AM
Аз съм на работа в Пампорово и вчера видях един огромен сладур, на пръв поглед маламут, но със сини очи! Възможно ли е? и се шляеше самичък в Пампорово, даже ми изглеждаше, че е бездомен! Но голям глезан, много ми се радва и трагна с мен! За малко да си го пребера в офиса, както правех често С Батур в Банско!
Снимах го, но не мога да сваля снимката от тел. на компа, но скоро ще ви го пусна!
Поздрави,
Дениз
Публикувано: 23 January 2008 - 07:04 PM
[quote]
[/quote]
[/quote]
това е страхотно,Горан победата ти там е радост за всички :yahoo:ще е страшен кеф да ви видя събрани на едно място,там съм :yahoo:
[/quote]
За мен лично, победа ще бъде изложбите да минат добре, и всички да си тръгнат с най-добри чувства.А участието ми в изложбите най-вероятно ще се сведе до експертна оценка на двете ми кучета,защото съм организатор и имам притеснения , че ако спечелим в някой конкурс може да бъдем обвинени в разни нередности.......,но това е друга тема. :blink:

Публикувано: 25 January 2008 - 09:22 PM
Здравейте скъпи маламутковци! От време на време се
загубваме защото не постоянно съм на компа.Снимки
ще изпратя още но не сега.Ще направя всичко възможно
за през март да се видим.Но сигурно ще взема само Бък
защото с двамата ще ми е по трудно-доста път е и ще им е тясно в колата.
Но до тогава има доста време.Голями сладури са всички и нямам търпение да ги видя.Поздрави и целувки и до скоро.Забравих да попитам дали трябва да се прави
някаква предварителна регистрация за участието през март?
Публикувано: 25 January 2008 - 10:17 PM
и http://dog.bg/forum/...ic,13228.0.html.
Ако има нещо неясно ми пишете на ЛС.

Публикувано: 28 January 2008 - 11:32 AM
;)
Цитат
Горан - както винаги хубави снимки и хубави кучета ;). Вие се забавлявате страхотно в снега. При нас - вчера снега се стопи, днес наваля малко, но нямам все още възможност да снимам.
Цитат
загубваме защото не постоянно съм на компа.Снимки
ще изпратя още но не сега.Ще направя всичко възможно
за през март да се видим.Но сигурно ще взема само Бък
защото с двамата ще ми е по трудно-доста път е и ще им е тясно в колата.
Но до тогава има доста време.Голями сладури са всички и нямам търпение да ги видя.Поздрави и целувки и до скоро.Забравих да попитам дали трябва да се прави
някаква предварителна регистрация за участието през март?
tristan57
Много се радвам, че ще дойдете! Но тъй като дотогава има още много време, ще се задоволяваме с още ваши снимки.
А ето и от мен няколко. Това е Барди - братчето на Фрей, който живее в Сибир, Русия. Станал е голям, пухкав и много красив и поразително прилича на Фрей. Той живее със своя приятел самоед и както виждам, май Барди е шефът ;D