Цитат
На последната снимка се вижда челната тройка в кокурса за BOG-а в 5-та група на CACIBСофия,10.05.2008г.
Много се радвам за
Горан и за това, че маламут има в челната тройка за пета група. Поздравления още веднъж от нас. :->)
Цитат
Привет на всички маламутковци от морето. :P :P
Привет и на вас
Fini, как изкарвате вече настъпилите жеги на морето, Фини обича ли водата, плува ли?
Цитат
За съжаление все още участието на маламути в изложбите е много слабо.В България има вече прекрасни представители на породата ,като Fini :yahoo: например,който е почти копие на Finve :yahoo:,а не сме го виждали на живо :'(... Искрено се надявам на изложбите,които организираме в Банско, САС "Банско" на 29.08.2008г. , CACIB "Банско" 30.08. и 31.08.2008г., в района на х.Бъндерица,който е един от най-красивите в Национален парк "Пирин",да се представим достойно с всички прекрасни представители на породата "Аляски маламут" :->)в България.
Аз също много се надявам на българските изложби да има повече от един маламут, защото иначе участниците от тази порода се състезават сами със себе си... а когато са повече, красотата на породата е още по-впечатляваща
Това лято се очертават интересни изложби, затова който може нека да участва:
21-22 юни в Бургас (международна САСІВ)
19-27 юли - Албена, Варна - киноложка седмица с национални и международни изложби и специалки
29, 30 и 31 август - национална и международни изложби в
Банско
Ето повече информация за изложбите:
от сайта на БРФК
На мен ми се иска да отидем на всички, но това едва ли ще стане - поне за Бургас и Банско ще пробваме.