Аляски маламут
Публикувано: 30 May 2008 - 12:41 PM
Публикувано: 30 May 2008 - 01:24 PM
Цитат
Smacky ,
Вече ти казах, че няма определена цена на маламутите в България. Затова ми е много трудно аз да ти дам цена. Всеки развъдник сам определя цената на всяко отделно кучило - причината за това е комплексна - вземат се предвид много фактори: цената на скачката, самите родители ако са много титуловани и/или са много добри производители, начина на отглеждане на майката и малките и прочие и прочие... (условия, храна, витамини, ваксини - не мога да изброя всичко).
Иначе развъдниците за маламути в България, които аз зная са три и съм ги писала в този форум поне два пъти, но ще ги повторя пак:
Финве-ланд (Сливен); Ивановс Кинг (Варна) и Лавиния Алпи (София).
И само да поясня, че в Македония кученцата са по-евтини от България поне от статистиката, която съм направила досега...
Цитат
Petyo - моите маламути реагират така само на пияни хора или такива, които не се къпят!!!

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 30 May 2008 - 04:26 PM
Ето малко снимки, които искам да споделя с вас (а по-късно ако имам време ще пусна и снимки и на баща му):
Арси (Арслан фром Финве-Ланд)

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 30 May 2008 - 04:52 PM
Поздрав от тримата мускетари:

Нямаме конкуренция с този дълъг език :P

Усмивка от Финве

Вижте как спят два мъжки маламута :drugarche::

И просто една красива снимка:

Публикувано: 02 June 2008 - 06:34 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 June 2008 - 10:31 PM
Линк към целия албум:
http://picasaweb.goo...bnotoEzeroGoran

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 03 June 2008 - 08:08 AM
Цитат
Горан,Прекрасна е гледката на невероятно красива природа и волно тичащ маламут. А най-забавна ми е първата снимка, на която Горан наднича иззад една канара ;).

Публикувано: 03 June 2008 - 08:21 AM
Раждането беше леко, без никаква външна помощ, Фрея е нашата смела майка, която въпреки трудностите по заплождането й в Македония, износи и ни дари тези пет прекрасни момчета.
Днес те стават на една година. Не мога да повярвам как бързо отлетя времето. Нашите сладки пухкави меченца вече са мъже, имащи свои обичащи ги семейства. Ние никога няма да забравим това трудно, но хубаво лято - изпълнено с много щастие и любов, с весели бебета маламути, които са толкова забавни дори и в белите си.
Честит Рожден Ден - на Фрей, Бриян, Барди, Фини и Бео. Честит празник и на техните стопани! Честит празник на майка Фрея и татко Астор, без които тези прекрасни създания нямаше да са около нас.
Желая на всички да бъдат здрави!
Катя
Ето я Фрея веднага след раждането:

И момчетата:

Публикувано: 03 June 2008 - 08:45 AM

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 03 June 2008 - 03:39 PM
Цитат
За съжаление нищо не зная за нови или предстоящи това лято кучила в България :(