vilekula, в 30 September 2012 - 11:13 PM, написа:
Здравейте!Мечтата ми да имам маламут е именно от тогава,когато видях кучето на Съли.Дори не знаех как се казва породата.Появяваше се за малко един маламут на рекламния клип на игралните филми на Дисни. Мечо е добре,но скоро ще навърши 3г и малко по-трудно се управлява.Всъщност,проблемът е,че откри колко е силен,започна да издънва оградата и да изчезва.Има двама бездомни приятели,те идват да го викат и обикаля с тях в гората,ходи да се къпе и не знам още къде/ние живеем във вилна зона/ .След няколко часа се прибира сам и стои пред вратата и чака да му отворим,защото явно не може да мине оттам,откъдето е излязъл.Разбира,че е виновен,защото не идва да се глези,а веднага гузно се покрива в двора.На всичкото отгоре,май има разгонено женско куче в района...!Два пъти се върна леко ранен,по муцуната и веднъж по крака.Не можах да повярвам,че му мина за 1 ден.Иначе не прави нищо особено,просто си обикаля,но се притеснявам да не го блъсне нещо,пък и да не изплаши някой,какъвто е голям!Хората откъде да знаят,че е добър.Укрепихме пак оградата,вече 2 дни не е успял да се измъкне,само наднича навън,обаче мноого му се хайманосва-сега дори пак вие до оградата.
Здравей, Вилекула, отдавна не си писала. Разказите ти за подвизите на Мечо ми бяха залипсвали :).
Истинско удоволствие е да чета за него :), милия, за "двама-та му бездомни приятели" :), все едно за дете говориш. Явно не му се седи самичък, а му се дивее с тези двамката.
Кога се измъква? Когато е сам?
Дано повече не се измъква, защото си е опасно, кола, хора, всичко може да се случи :(. А защо не пускаш тези негови другари у вас? Или ще се заселят трайно?
Хайде постни и малко снимки, да го видим :) това мече
А и още нещо, дано това му поведение е временно, заради женската...защото някои така се вманиачават, че чудеса правят, за да избягат, просто им става фикс....