Цитат
Цитат
А защо не и да ни дойдете на гости, ще бъдем много щастливи с Финве.
С голямо удоволствие. Цялото ни семейство ще се радва да се запознаем лично. Разстоянието не е голямо. След празниците можем да се уточним кога ще бъде удобно. Децата също ще искат да видят Финве.
Алин вече се казва Тара. Някъде преди около месец се срещнахме с нея и с майка им Беатрис. Все още доста си приличат с Араш, но вече разликата в големината е очевидна и Араш е с малко по-дълга и пухкава козина.
Arash,
Виж си личните съобщения - там съм пуснала своите координати, ще чакам с нетърпение да ми се обадите.
А Тара/Алин/ наистина си остана най-мъничката - може би защото се е родила последна... Всяко от бебетата обаче си е по своему красиво. Аз обожавам маламути с голяма козина... Това ми е мечта и ви завиждам (съвсем благородно), че вкъщи имате точно такъв. Тази година на една от най-престижните киноложки изложби в света - Уестминстър Кенъл Клуб в Ню Йорк сред маламутите имаше точно един такъв мъжки - черен с прекрасна лъскава и буйна козина, направо се влюбих в него. Мисля, че беше под № 14 и зае трето място в породата.
Може да видиш видеото от шоуто тук:
http://www.westminst...eo...rk|alasmal
А ако успея да си оправя настройките, ще пусна някои интересни снимки на Финве, Арслан, Аргус и Алана /дано!/