Аляски маламут
Публикувано: 22 October 2007 - 11:23 PM

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 23 October 2007 - 11:33 AM
Прикачени файлове
-
HPIM2506.jpg (81.46K)
Брой сваляния: 164 -
PICT0145_resize.JPG (66.62K)
Брой сваляния: 158 -
PICT0149_resize.JPG (62.56K)
Брой сваляния: 157 -
PICT0144_resize.JPG (65.3K)
Брой сваляния: 156

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 23 October 2007 - 12:43 PM
Цитат
bonboni
Аз не се съмнявам, че собствениците на Арен го обичат и се грижат добре за него. Със стопанката му се чуваме редовно и зная, че наистина той е един голям глезан :P
Цитат
Горан
Благодаря ти, че питаш за Индис. Тя е добре, даже много добре. Прави бели за три маламута, истински дявол в кучешко тяло - такова жизнено и весело куче не съм срещала досега, не стои мирна нито за миг, само когато спи, винаги измисля щуротии и учи Фрей на всякакви бели, тя е инициатора на всички хулигански прояви в двора. ;D
За съжаление преди две седмици ми откраднаха фотоапарата и докато си набавя нов няма да имам възможност да правя много снимки на маламутите :'(, но слава богу в събота имах възможност да ги снимам.
Предварително се извинявам за качеството и потискащите снимки, но времето беше много лошо - валеше непрекъснат порой, беше тъмно през целия ден като нощ (в планината е така през есента). От друга страна Индис никога не се спира замиг и на нея не мога да направя една свястна снимка. Но и от тези се вижда нещо от нея ;)
Ето я с Фрей, след като са копали дупки в дъжда и калта и нямаше нито едно чисто място нито по тях, нито по двора :angry:

Тук в дъжда след като са гонили и облайвали една заблудена крава :rolleyes: (пак по инициатива на Индис между другото)

Фрей и кравата (както виждате муцуната му цялата е в кал) ;D

Цитат
Тя сега също е търсена партньорка ;). Ухажват я двамата мъжкари - Финве и Фрей и пада голяма игра, все едно коне бягат из двора, подстрекателя за бесните игри е познайте кой - пак Индис...

И вижте как я ухажват ....
:sarkastichen:

Цитат
Горан е просто прекрасен - става все по-хубав и по-хубав, не мога да му се нагледам... :yahoo:

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 23 October 2007 - 02:22 PM

Публикувано: 23 October 2007 - 02:35 PM
Цитат
За Индис (по-точно за мен :samodovolen:) е чест, че един от най-хубавите ергени в България е наш почитател :wub: Това ни прави мнооого щастливи :izcherven:. Комплиментите ги приемаме и благодарим от сърце :izcherven:
Горан,
Доколкото разбрах през ноември (мисля на 19-ти) ще има специалка на северните кучета в София. Ние смятаме да ходим (не мога да кажа отсега в какъв състав обаче). Вие няма ли да дойдете, че да се видим най-после наживо :drugarche:

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 23 October 2007 - 04:35 PM
МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: СОФИЯ
СЪДИЯТА: DENIS KUZELJ - СЛОВЕНИЯ
СЪБИТИЕТО: ЕСЕННА ИЗЛОЖБА НА БККСК
Добре дошли са кучета от всички породи от 5-та породна група. При желание осигуряваме хотел. Краен срок за подаване на заявките: 10.11.2007. Такси за участие: 12 лв. за първо куче, 10 лв. за второ куче, 8 лв. за трето и всяко следващо куче, над 10-то куче участието е безплатно. Такса за класове Бебе, Подрастващи и ветерани: 6 лв. Участващите кучета задължително трябва да имат родословие, вписано в ПК на БРФК и собствениците им да са заплатили членски внос за настоящата година. Лица, които не са членове на клуба или на друга федерация, призната от FCI, могат да извеждат кучета своя собственост само за експертна оценка. За експертна оценка се допускат кучета без родословни документи или с непълни такива.
Изложбата ще се състои в рамките на серията от 2 международни изложби САСІВ (17 и 18 ноември), заявки за които можете да изпратите на brfc@mail.orbitel.bg.
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
Клас:
○ Бебе (3-6 м.)
○ Подрастващи (6-9 м.)
○ Млади (9-18 м.)
○ Интермедия (15-24 м.)
○ Открит (15 м. 8 г.)
○ Шампиони (15 месеца и нагоре, изисква се сертификат за шампион)
○ Ветерани (8 години и нагоре)
Име на кучето: __________________________________________________________
Порода и разновидност: __________________________________________________
Родено __________________ пол: __________________ ПК №. _________________
Баща: ___________________________________________________
Майка: ___________________________________________________
Развъдчик: _________________________________________________
Собственик: __________________________________________________
Адрес и телефон: ____________________________________________________________
Сайт и електронна поща: _____________________________________________________
Конкурси: Млад водач (6-13 и 14-18 г.), Двойки (две кучета от една порода, на един собственик), Развъдна група (минимум 3 кучета с един производител), Група потомци (един родител и минимум 3 потомъка), Група на развъдник (минимум 3 кучета с един производител, без значение породата), Група на основател (поне 3 поколения потомци)
Докладвай на администрацията
--------------------------------------------------------------------------------
БЛАГОДАРЯ НА BONBONI ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ТАЗИ ИЗЛОЖБА!

Публикувано: 23 October 2007 - 04:48 PM
Прикачени файлове
-
HPIM2515.jpg (79.99K)
Брой сваляния: 296 -
HPIM2518.jpg (92.99K)
Брой сваляния: 293 -
HPIM2521.jpg (75.43K)
Брой сваляния: 288 -
HPIM2543.jpg (75.47K)
Брой сваляния: 290

Публикувано: 23 October 2007 - 04:55 PM
Прикачени файлове
-
HPIM2533.jpg (63.06K)
Брой сваляния: 294 -
HPIM2558.jpg (75.14K)
Брой сваляния: 287 -
HPIM2530.jpg (86.95K)
Брой сваляния: 284 -
HPIM2514.jpg (81.79K)
Брой сваляния: 283

Публикувано: 23 October 2007 - 05:00 PM
Цитат
МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: СОФИЯ
СЪДИЯТА: DENIS KUZELJ - СЛОВЕНИЯ
СЪБИТИЕТО: ЕСЕННА ИЗЛОЖБА НА БККСК
....
БЛАГОДАРЯ НА BONBONI ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ТАЗИ ИЗЛОЖБА!
И аз ви благодаря за точната информация (не зная защо съм се заблудила, че датата е 19-ти!!!). Не разбрах вие ще идвате ли?
Цитат
Ами мисля, че ще му вземе тока - тя е нещо страшно, винаги се закача, хапе, абе въобще освен беля, тя е и голяма досада (хм по това явно си подхождат с Горан) ;D.
Цитат
Вярно - прекрасен! Описан с една дума! Радвайте му се, защото вие сте едни щастливци! От нас много :wub: за Горан. Благодарим за снимките и искаме ощееее!

Публикувано: 24 October 2007 - 08:45 AM

Публикувано: 24 October 2007 - 08:54 AM
в темата за изложбите е сложен е-mail за записване ;)
Публикувано: 24 October 2007 - 09:49 AM
Цитат
И аз се радвам, че ще се видим. :blink:
Тъй като нямам хубави снимки на Индис отсега, пускам малко снимки като беше на по-малко от три месеца, но същата досада, без никакъв страх от Финве... ;)
Досажда:

Пак досажда и се намества и тя за снимка:

Най-после малко мира - досадата заспа, явно е била много изтощена:

Ето как спи:

Публикувано: 24 October 2007 - 12:32 PM
Цитат
в темата за изложбите е сложен е-mail за записване ;)
И ние се надяваме да опознаем повече 5 група :blink:Горан малко не слуша в ринга,но ще участваме за да се запознаем с повече приятели. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 24 October 2007 - 01:11 PM
Катя,и аз се радвам, че ще се видим. :blink:
Finve:
Тъй като нямам хубави снимки на Индис отсега, пускам малко снимки като беше на по-малко от три месеца, но същата досада, без никакъв страх от Финве... ;)Горан:На тях чара им е досадата.Не мога да си ги представя,легнали по цял ден ,без да обръщат внимание на никого.Скука :-
Finve:
Пак досажда и се намества и тя за снимка:
Горан:
Вече знае ЧЕ Е ЗВЕЗДА :yahoo:
Finve:
Най-после малко мира - досадата заспа, явно е била много изтощена:

Горан:
Финве до нея е величествен ,повелител и закрилник. :viking:
Катя,малко ме е срам да го кажа ,но от предишни снимки виждам,че малкия Фрей ще стане голям коцкар :namigam:
Нашият Горан ще трябва доста да се постарае да направи впечатление на Индис,защото има голяма конкуренция.В противен случай.... :mazohist:

Публикувано: 24 October 2007 - 01:20 PM
Цитат
Катя,малко ме е срам да го кажа ,но от предишни снимки виждам,че малкия Фрей ще стане голям коцкар :namigam:
Нашият Горан ще трябва доста да се постарае да направи впечатление на Индис,защото има голяма конкуренция.В противен случай.... :mazohist:
;D ;D ;D
Всъщност Финве е големия коцкар ;D, чак ми е неудобно пред други хора, защото той налита на всичко... :klati:, а Фрей гледа от него и повтаря - много е смешен ;D ;D ;D,
А ти пробвай да срещнеш Горан с някоя мацка (независимо от породата й) да видиш и той няма ли да й налети ;).

Публикувано: 25 October 2007 - 08:48 AM
Цитат
На малката досада в къщи казваме - принцеса Индис.Страхотно име,напълно и подхожда :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 25 October 2007 - 07:39 PM
Цитат
Цитат
На малката досада в къщи казваме - принцеса Индис.Страхотно име,напълно и подхожда :wub: :wub: :wub:
xaxa emi az znam 4e se kazva Indis ama tfa prosto mn me izkefi malkata dosada :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (love)
Публикувано: 03 November 2007 - 01:48 PM

Публикувано: 04 November 2007 - 09:38 AM
Цитат
Мисля че ще има защото Катя каза че ще ходи пък и нали е изложба на Северни кучета , би трябвало да има :) ;D ;D ;D ;D