Dog.bg Форуми : Аляски маламут

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (178 Страници) +
  • « Първа
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аляски маламут

#1241 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2008 - 09:12 PM

Цитат

И сега с огромно удоволствие искам да представя най-новото поколение Аляски маламут,сладките бебета от развъдник" Lavinja-alpi "- София    .Да са живи и здрави и да постигнат още повече успехи от родителите си ,които както е видно са много титуловани.

Честити бебета и от мен! Сладки малки топчици!  :P Дано да си намерят най-грижовните стопани!

lizata, трябва да повдигнеш малко хамута от задната страна, да не стои така върху краката на кучето, лентите трябва да се срещат над опашката му. И освен феър пласт трябва да сложиш и полар на врата и на гърдите, за да не го наранява
User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#1242 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 11:52 PM

На гости ни беше маламутката Дейза от развъдник "Ivanov kings",майка на Барс,чиито снимки видяхме на предишната страница.Дейза и Горан приличат малко на мокри кокошки защото си играха под дъжда ;D ;D.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1243 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 11:58 PM

И малко сухи снимки ;D от следващият ден,когато сме чисти изкъпани от дъжда :yahoo:.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#1244 Потребителят е офлайн   tigcskaaa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 11:52 AM

Много хубави снимки, големи красавци.

#1245 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 11:09 PM

Снимки на родителите на малките маламути - бебоци :
Мама - NANOOK SPIRIT HOCUS POCUS - Kiara :wub: :yahoo: :->)
Качена снимка

Тати - WINDRIFT'S THIS IS THE TIME -Gari :->) :->) :->) :->) :yahoo:
Качена снимка
User's Signature

#1246 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 03:06 PM

Цитат

На гости ни беше маламутката Дейза от развъдник "Ivanov kings",майка на Барс,чиито снимки видяхме на предишната страница.Дейза и Горан приличат малко на мокри кокошки защото си играха под дъжда ;D ;D.

Ех този Горан - много го ухажват мадамите  ;D ;), не му липсват емоции. Страхотен мъж е станал!

Ето малко снимки на маламути в снега - красива гледка са, нали? Нанук и Киара :yahoo:
Нанук е станал едно сладко вълче
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#1247 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 03:39 PM

уникален :wub:

#1248 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 07:44 PM

Eto edna snimka na Eri
P.S. Tarsi si jena  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1249 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 08:07 PM

Само че, тази тема е за аляски маламут!  :rolleyes:
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1250 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2008 - 11:11 PM

Цитат

Цитат

Ех този Горан - много го ухажват мадамите  ;D ;), не му липсват емоции. Страхотен мъж е станал!

Ето малко снимки на маламути в снега - красива гледка са, нали? Нанук и Киара :yahoo:
Нанук е станал едно сладко вълче

Да така е ,Горан е много ухажван ,ама като гледам как се развива малкият сладур Нанук,Горан определено ще има голяма конкуренция в лицето на още малкия,но голям красавец Нанук.Не знам за кой ли път ще се повторя,че не мога да му се нагледам на Нанук,пу-пу да го ........кокшките :yahoo:.Радвам се,че в България макар и бавно ,интересът към тази прекрасна порода се увеличава и хората правилно се ориентират към внасяне на много качествени кученца    :blink: и развъждането е само и единствено в полза на породата.Лично за мен интелигентният подход към развъждането, на който сме свидетели е голям напредък за кинологията в България :blink:.
User's Signature

#1251 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2008 - 10:00 PM

Цитат

Eto edna snimka na Eri
P.S. Tarsi si jena  ;D

lutova_83 - Маламути със сини очи няма. Вероятно Ери е хъски  :rolleyes:

Цитат

Да така е ,Горан е много ухажван ,ама като гледам как се развива малкият сладур Нанук,Горан определено ще има голяма конкуренция в лицето на още малкия,но голям красавец Нанук.Не знам за кой ли път ще се повторя,че не мога да му се нагледам на Нанук,пу-пу да го ........кокшките :yahoo:.Радвам се,че в България макар и бавно ,интересът към тази прекрасна порода се увеличава и хората правилно се ориентират към внасяне на много качествени кученца    :blink: и развъждането е само и единствено в полза на породата.Лично за мен интелигентният подход към развъждането, на който сме свидетели е голям напредък за кинологията в България :blink:.

Нанук се развива много добре - и още от малък много прилича на баща си - Storm Kloud Fergus Sausimayok (Фъргюс). Аз лично съм много любопитна дали приликата ще се запази и когато Нанук порасне.
Фъргюс:
Качена снимкаКачена снимка
Качена снимка

Нанук:
Качена снимка
User's Signature

#1252 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 01 December 2008 - 05:20 PM

Извинявам се за глуповатия въпрос, но.. при кой е Нанук?  ;D
Финве, при теб ли? Нещо се обърках...  :rolleyes:

п.п. Първите снимки на двамата като бебета... Все едно гледам едно и също кученце- същото изражение, физиономия и на пръв поглед еднакъв цвят... Страшно сладък е малкия!  :wub:

Допълвам към долния пост:
Ахам, благодаря!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1253 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2008 - 06:25 PM

Цитат

Извинявам се за глуповатия въпрос, но.. при кой е Нанук?  ;D
Финве, при теб ли? Нещо се обърках...  :rolleyes:

п.п. Първите снимки на двамата като бебета... Все едно гледам едно и също кученце- същото изражение, физиономия и на пръв поглед еднакъв цвят... Страшно сладък е малкия!  :wub:

Нанук живее в София - при дъщерята на Финве - Киара (Арния от Финве-Ланд)
User's Signature

#1254 Потребителят е офлайн   KARRINA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 02:16 PM

Здравейте мили маламутковци ;) ;)Реших да се регистрирам , тъй като ми предстои след месец на имам бебче от кучетата на г-н Терзиев от с.Орешак.Видях , че между нас има един наследник от тях.Кученцата са родени на 15,11,2008 г. и засега се радват на добро здраве и грижи.С нетърпение очаквам като отида за Коледа в Троянския балкан да ги видя и снимам и най-важното да си избера моето мъжкарче , въпреки че ще трябва да поизчакам поне до средата на януари и да си го доведа в София.Още не съм измислила име , нещо се затруднявам , а и не съм гледала такова куче досега  се притеснявам , но съм сигурна че ще се справя , а и с вашата помощ просто няма начин.

Засега толкова от мен , поне до снимките.Ще се радвам , ако някой ми разкаже повече за грижите към малкото кученце след като то стане новия член в семейството ни.

Благодаря на всички и до скоро!!!
User's Signature

Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут  !

#1255 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 06:50 PM

Цитат

Здравейте мили маламутковци ;) ;)Реших да се регистрирам , тъй като ми предстои след месец на имам бебче от кучетата на г-н Терзиев от с.Орешак.Видях , че между нас има един наследник от тях.Кученцата са родени на 15,11,2008 г. и засега се радват на добро здраве и грижи.С нетърпение очаквам като отида за Коледа в Троянския балкан да ги видя и снимам и най-важното да си избера моето мъжкарче , въпреки че ще трябва да поизчакам поне до средата на януари и да си го доведа в София.Още не съм измислила име , нещо се затруднявам , а и не съм гледала такова куче досега  се притеснявам , но съм сигурна че ще се справя , а и с вашата помощ просто няма начин.

Засега толкова от мен , поне до снимките.Ще се радвам , ако някой ми разкаже повече за грижите към малкото кученце след като то стане новия член в семейството ни.

Благодаря на всички и до скоро!!!

Здравей, KARRINA,
Добре дошла сред нас  :blink: Като за начало ти препоръчвам да прочетеш темата от самото начало, и сигурно ще намериш отговори на много от въпросите, които имаш или ще имаш след като си вземеш кученцето. Няма как в едно съобщение да ти разкажем всичко за грижите към малкото кученце. Аз имам подготвен един материал за отглеждането на маламута, но за съжаление в момента не съм в страната и няма как да ти го пратя веднага. Чакаме с нетърпение снимки на твоя маламут.
User's Signature

#1256 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2008 - 10:00 PM

Малко снимки от нашата банда. Снимките са правени от yani4ka през това лято  :blink:
Качена снимка

Любов
Качена снимка

Приятелки
Качена снимка

Цитат

Финве, някоя снимчица на моя любимец Фрейчо имаш ли?  :wub:

А това е специално за lizata   ;)
Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

#1257 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2008 - 09:21 PM

Някой е пораснал много  :P

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#1258 Потребителят е офлайн   StoyanSlavov Икона

Публикувано: 18 December 2008 - 11:37 PM

Извинете търся си кученце Аляски Маламут. Искам да ви попитам на каква цена вървят кученцата. Защото потърсих из няколко български сайта и там цените бяха от два типа - от 400-450 лв. и от 700-800 лв. Всички твърдят че са чистокръвни кученцата им, а аз искам да ви питам има ли някакви различия между тях или просто собственикът е решил да вдигне повече цената, защото кучета с цена по средата не намерий. Аз се влюбих в тази порода и много бих искал да имам кученце от нея. Моля ви помогнете ми да си намеря едно мъжко маламутче.

П.С. Ако въпроса ми се повтаря извинявайте явно не съм погледнал внимателно.

#1259 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2008 - 02:45 PM

Цитат

Извинете търся си кученце Аляски Маламут. Искам да ви попитам на каква цена вървят кученцата. Защото потърсих из няколко български сайта и там цените бяха от два типа - от 400-450 лв. и от 700-800 лв. Всички твърдят че са чистокръвни кученцата им, а аз искам да ви питам има ли някакви различия между тях или просто собственикът е решил да вдигне повече цената, защото кучета с цена по средата не намерий. Аз се влюбих в тази порода и много бих искал да имам кученце от нея. Моля ви помогнете ми да си намеря едно мъжко маламутче.

П.С. Ако въпроса ми се повтаря извинявайте явно не съм погледнал внимателно.

Здравей, StoyanSlavov,
Не можем да ти отговорим на въпроса на каква цена вървят кученцата. Единствено бих ти дала съвета, който давам на всички новодошли - прочетете цялата тема за Аляски маламут - там освен коментари за цените, има и много други интересни неща относно поведението и отглеждането на тази порода, които ще ви накарат да се замислите - дали първо това е порода за вас и ще можете ли, ще имате ли сили да се справите с нея. Да, това са красиви кучета, но освен красотата има и много други неща, които трябва да знаете. Ето например - само 2 страници по-напред ползвател Metal е задал същия въпрос като вас - Прочетете въпроса му тук и после мненията и отговорите, тогава ще разберете и защо от различните развъдници са ви посочили различни цени.
Поздрав
User's Signature

#1260 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2008 - 07:41 PM

В България все още рядко има кучила. В момента в развъдник Lavinja Alpi имат кучило, свържете се с тях. сайт
Иначе цените си ги определят развъдчиците, за това, даже и да се коментират тук, не ви е от полза ...
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

• (178 Страници) +
  • « Първа
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема