Цитат
Извинете търся си кученце Аляски Маламут. Искам да ви попитам на каква цена вървят кученцата. Защото потърсих из няколко български сайта и там цените бяха от два типа - от 400-450 лв. и от 700-800 лв. Всички твърдят че са чистокръвни кученцата им, а аз искам да ви питам има ли някакви различия между тях или просто собственикът е решил да вдигне повече цената, защото кучета с цена по средата не намерий. Аз се влюбих в тази порода и много бих искал да имам кученце от нея. Моля ви помогнете ми да си намеря едно мъжко маламутче.
П.С. Ако въпроса ми се повтаря извинявайте явно не съм погледнал внимателно.
Здравей,
StoyanSlavov,
Не можем да ти отговорим на въпроса на каква цена вървят кученцата. Единствено бих ти дала съвета, който давам на всички новодошли - прочетете цялата тема за Аляски маламут - там освен коментари за цените, има и много други интересни неща относно поведението и отглеждането на тази порода, които ще ви накарат да се замислите - дали първо това е порода за вас и ще можете ли, ще имате ли сили да се справите с нея. Да, това са красиви кучета, но освен красотата има и много други неща, които трябва да знаете. Ето например - само 2 страници по-напред ползвател Metal е задал същия въпрос като вас -
Прочетете въпроса му тук и после мненията и отговорите, тогава ще разберете и защо от различните развъдници са ви посочили различни цени.
Поздрав