Аляски маламут
Публикувано: 16 March 2010 - 03:19 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 March 2010 - 07:08 PM
Много се радвам! Чудесна новина! Нека стопаните на Марк повече да не го губят!

Публикувано: 16 March 2010 - 08:54 PM
че се е изгубил ми стана страшно мъчно.Дано не ми се налага да го преживявам.Марк много
прилича на Тристан и това сигурно ме разстрои допълнително.Пожелавам никога да не се
случва повече.На никого. Ето и няколко нови снимки на бебоците на Бък и Ния които са на 40
дни и няколко на Тристан,който скоро ще стане на една година,но продължава да бъда все
така палав особено с дребната порода от нашето голямо кучешко семейство.
Публикувано: 18 March 2010 - 09:03 PM
че се е изгубил ми стана страшно мъчно.Дано не ми се налага да го преживявам.Марк много
прилича на Тристан и това сигурно ме разстрои допълнително.Пожелавам никога да не се
случва повече.На никого. Ето и няколко нови снимки на бебоците на Бък и Ния които са на 40
дни и няколко на Тристан,който скоро ще стане на една година,но продължава да бъда все
така палав особено с дребната порода от нашето голямо кучешко семейство.
Ама при вас е доста интересно - толкова много кучета накуп. Мъниците са пораснали, като гледам поне трима са копие на баща си, а снимката, на която Тристан е прегърнал ухилено померана е уникална - вижда се че той е едно огромно бебе все още
За сега Алекс е доста послушен и се разбират с хаскито ми
Добре дошъл/а dimy, Радвайте ни често със снимки на вашата банда
На 11.03.2010 г. KARRINA и съпругът и се сдобиха с най-прекрасното създание на света!
Да им е жив и здрав малкия Борис, много да ги радва и много да го слушкат!
А на Норт, честито човешко братче!
Честито на КАРРИНА и Норд, нека всички да са много щастливи заедно

Публикувано: 19 March 2010 - 09:59 AM
Публикувано: 19 March 2010 - 04:53 PM
За сега Алекс е доста послушен и се разбират с хаскито ми

Здравейте,радвам се много че Алекс вече си има нови стопани,и така като гледам ще е доста щастлив защото си има и другарче,пожелавам ви много щастливи мигове

Публикувано: 19 March 2010 - 09:51 PM

dimy,много сме щастливи ,че Алекс има късмета да бъде при вас
Чудесно
KARRINA,честито бебче

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 20 March 2010 - 09:18 PM
Дажбата му я разделям на 4 давания през деня, но не му стига определено.

Публикувано: 22 March 2010 - 12:55 AM
Ами щом му е малко давай му повече
Публикувано: 22 March 2010 - 09:24 PM
Принципно за тези килограми количеството е достатъчно. Но много е важно какво е качеството на храната. Ако искате съвет - вземете му по-висок клас храна, аз не бих дала на кучетата си храна като педигри. За сравнение - едното ми куче е 45кг и яде по 300-320 грама на ден!
МОжете да допълните към същото количество храна като добавите на едно хранене нещо друго - примерно припечени филийки, малко ориз, кисело мляко и т.н. за да задоволите глада му.
Ако кучето продължава да е гладно - може да се дължи и на наличие на паразити - глисти примерно...

Публикувано: 22 March 2010 - 09:54 PM
А с каква храна да го храня , в порядака на 5-6лв за кг

Публикувано: 23 March 2010 - 02:21 PM
Публикувано: 23 March 2010 - 05:52 PM
Радвам се, че сте се запознали с Арси и собствениците му. Те пишеха по едно време във форума. Няма нищо странно Мечо да изглежда или дори наистина да е по-едър от Арслан - и заради дългата козина, която създава илюзия, че кучето е по-пълно и по-едро, а може би е вероятно и Мечо да е израснал повече. Арси, както и Финве не са от най-най-високите маламути. Нямате ли снимки от срещата? Как се държаха един към други Арси и Мечо?

Публикувано: 23 March 2010 - 08:58 PM
Здравейте и добре дошли,
Много голямо семейство маламути! Може ли повече да разкажете за всеки от тях, откъде ги имате, ще се радваме и на повече снимки.

Вход

Горе
Цитиране +