Кученца с различни очи и още кученца ...
Публикувано: 19 June 2009 - 10:23 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 19 June 2009 - 10:24 PM
Искам да благодаря на първо място на д-р Станкова, която се съгласи да ги гледа кажи-речи заради сините ми/зелени/кафяви очи (в зависимост от лещите, които съм сложила);
На Анук, която винаги подкрепя спонтанните ми и безумни решения. Без нея, всичко щеше да остане в сферата на пожеланията;
На всички, които дадоха пари, за да имат бебоците този шанс -xael, neznainata, Huskypower, Helia, TokioHotel, Slancheva, lizka от хъски форума, mil_, mamiha, mrtn, PURSY, Anuk, vanyan, maggi, yorko, simeonov82, Valia and Kara, Галина А.,fanfann, ох, дано не пропускам някого...
На nort2005, която побърках от обаждания и истерични вопли за помощ през последните няколо дни;
Хора, благодаря ви! И бебетата ви благодарят!
Утре очакваме снимки и подробности!
Публикувано: 20 June 2009 - 09:49 AM
Малката Чери ти благодари, Елит, да си жива и здрава!
Нали ще пуснеш нейни снимки в Сеславския "чуден край"?
Публикувано: 20 June 2009 - 10:37 AM
Много се радвам за бебетата!

Нека бъдат много много здрави и щастливи и бързо да си намерят семейства!
ПС: момичето, което ми даде пари с незнайната е с ник bubsan.
Публикувано: 20 June 2009 - 11:02 AM

Публикувано: 20 June 2009 - 12:56 PM
Уви, нямам снимки. Пействам ви обаче някои части от писмото, което получих преди малко от приюта и един превод на прима виста:)
"Бебетата, о, Надя, толкова са сладки!!!!!!!! Толкова милички!!!! Толкова обичливи и възхитителни! Влюбих се в малкото черно момче с око, като стъклено и то също се влюби в мен (така поне мисля...хаха)"
"После отидохме в дома ми. Бяха много щастливи да пристигнат там. Започнаха да подскачат смешно и да си играят с нас и помежду си. Толкова смешно, толкова красиво!
Ще изчакаме няколко дни, преди да започнем да им търсим нови домове. Искаме да им дадем време да свикнат с белгийския въздух, хихи.
Надявам се, че днес ще мога да направя малко снимки. Аз вече направих няколко, докато бяха в колата. Ще ти ги пратя по-късно днес (забравих си фотоапарата в приюта, глупава, глупава аз).
Тези кученца ще бъдат обичани и осиновени от хора, за които ще бъдат най-важното нещо на света.
Обичаме те, за всичко, което направи!"
The baby's,oh Nadia, they are so sweet!!!!!!! So cute!!!!! So lovable and adoring. I fell in love with the little black boy with the glassy eye and he fel for me too ( I think haha ). ...
Then we went at my home. They were happy to arrive there. They made funny jumps and began to play with us and eachother. So funny, so beautifull.
We will wait a few days before we start searching for new homes for them. We want to give them the time to get used to the Belgium air hihi.
I hope I can make some pictures today. I have alreade made some from them when they were all together in our car. That I will send you today ( l left my camera at the shelter, stupid silly me ).
These puppys will be loved and adopted by people that will treat them like the most important "thing" on earth.
We love you for everything you have done.
Това последното го написах, не за да се изтъквам, а за да видите, как тези хора благодарят на мен, че съм им дала кученцата и се чудят аз пък за какво им благодаря... Еееех, родинооо, кога и тук ще стане така...
П.П. Включвам и bubsan в списъка с дарителите, на които дължим всичко това.
П.П.П. Малката Чери от Сеславци ще отиде в друг приют. Тази нощ е спала в хотела с хората, които летяха до Брюксел специално, за да я вземат (обадиха ми се по телефона), а днес и предстои още един полет. Късно довечера или утре очаквайте в Сеславската тема и нейните преживелици:)
Публикувано: 20 June 2009 - 01:53 PM
Пожелавам на мъниците много здраве и много щастливи години, а ти пиши и слагай снимки, това ни стимулира да продължаваме да се борим за всяко едно животинче.
Публикувано: 20 June 2009 - 04:12 PM
Пускай снимки веднага щом получиш:)
Публикувано: 20 June 2009 - 09:07 PM

Тя може и да ми се сърди, че го пиша, но проблемът си е неин!

Публикувано: 20 June 2009 - 09:28 PM
PURSY, в Jun 20 2009, 07:07 PM, написа:
Абсолютно е така, ще отделим, разбира се! Илит, и от нас с Мартин имаш по една голяяма бира, така че...дано носиш на алкохол, че много станаха

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 20 June 2009 - 09:32 PM

Айде, от мен да мине, ето снимки. Малко са кофти, ама явно толко си може жената, с която си пишехме по 5 писма дневно и чак сега, като ми се обади по телефона разбрах, че е мъж

Бебетата също са с нови имена, но не ги запомних всичките. Момчето със синьото око само разбрах, че е Айс.