Dog.bg Форуми : Кученца с различни очи и още кученца ...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кученца с различни очи и още кученца ...

#61 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 11 June 2009 - 07:43 PM

На връщане обикновенно ги теглят и по еди си колко евро на кило.На нас за по евтино ни ги връщат с пощата, но пътуват няколко седмици и чат пат се връщат счупени.
User's Signature

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 12:57 PM

само да напомня, че с каквото и да летят кученцата
ще трбват доста пари - в сметката им има само 80лв

Седем малки джуджета имат нужда от финансова помощ

Щом се разбере каква е сумата Илит ще пише веднага

Ще ви помоля за помощ кой колкото може
капка по капка - че времето лети

#63 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2009 - 01:07 PM

Не знам кога ще мога да пратя, може би или днес или след няколко дни, защото уийкендът ми е натоварен. Пишете в подфорума на хъскитата.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#64 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 01:16 PM

Ще трябват към 800 лв май до колкото разбрах...
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#65 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 12 June 2009 - 01:23 PM

Не е сигурно колко, още няма вариант .... Обмислят се варианти на пътуване и не може да се каже колко, но към 1000 лв защото градът е близо до Франция и ако е надземен транспорт ще се закарат кученцата до там директно.
И както казва Анук, сметката е доста празна и времето е малко. А мъниците заслужават да им дадем шанса за друг живот.

#66 Потребителят е офлайн   simeonov82 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 01:31 PM

А какъв е проблема да пътуват по въздух? 1000 лв ми се струват много за сухопътен транспорт. Освен това по земя ще пътуват няколко дни, докато със самолет са там за два часа. Изискването на приюта в Белгия, там до самия приют ли трябва да бъдат доставени или някой от приюта може да отиде до летището в Брюксел и да ги вземе?
User's Signature

Къде момче, сега отиваш и нашите сънища тревожиш? Дали все още Хамлет жив е - средновековно невъзможен?...

#67 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 June 2009 - 08:04 PM

Аз само да питам все пак.. В Белгия като Германия и Швейцария ли е, ако никой не осинови кучето, какво става. Евтаназии има ли там, за тази държава никъде не съм чела.
User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 June 2009 - 08:11 PM

Зависи от приюта. Мисля, че и в Германия не всички приюти са но-кил.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#69 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 12 June 2009 - 09:22 PM

Този приют е no-kill, ако никой не осинови кучето си го гледат. А условията са такива, че хич няма да го жаля онуй, неосиновеното.
Големи благодарности на mil_ за финансовата инжекция.
Май наистина ще излезе най-евтино с придружител -около 400 евро (ако едното кученце е ръчен багаж и 2 клетки с по 3 кученца в багажното), или около 460, ако има 3 клетки в багажното. Цените са приблизителни, защото не знам колко точно тежат дребосъците. Казах и на докторката да ги туря на диета, 7 евро на кило... Глад!!! :ab_041:
С автомОбилен транспорт е почти същите пари, само дето пътя е два дни, вместо 2 часа. От приюта до Брюксел било 6 часа с кола (Белгия е толкова малка, какви са тия 6 часа...сигурно карат бавно лелките), така че всичко трябва да е ясно възможно най-скоро, за да се готвят за посрещането.
Единствените изкушаващи на наземния транспорт нещица са, че 1. за същите пари ще ги доставят не в Брюксел, а в конкретния град (на който забравих името, но имаше много "r"-та и "j"-та...ще погледна в писмата и по-после ще го напиша... До границата с Франция е) и 2. Имаме опция за разсрочено плащане. Ако не съберем парите ще му мисля. Дано ги съберем, че да не си останат тука и накрая, като се разоря окончанчателно, ще ги на някой див селянин да ги върже и да ги храни с кокали...

П.П. Абе, пак няма да ги дам на дивия селянин, хич да не се надява :ab_041:
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   slan4eva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 09:42 PM

Илит в понеделник ще занеса малко парички при твоя човек в книжарницата .За съжаление наистина ще са малко само 30лв мога да дам сега , ако не ми мине котка път в края на седмицата ще дам още малко .Да им е на късмет на малките синеочковци. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 13 June 2009 - 08:50 AM

Благодаря ти, slancheva!
От събраните в хъски форума 100лв, 50 дадохме на докторката и 50 са още налични (20 у мен и 30 у xael).
mamiha и mrtn се включват с 30лв, благодаря ви! Щом и slancheva ще даде 30, общо в касичката се събират 190лв. TokioHotel, благодаря за повторното включване. Доказваш, че дори човек да е на 13 години ако има желание, има и начин!
Пак не достигат с много, но за мен това е голяма помощ и надежда, че въпреки трудностите, дребосъците все пак ще заминат.

П.П. Града, където е приютът се казва Kortrijk, което кой знае защо се чете Кортрейк.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 07:18 PM

Дано да се събераат парите. А не можеш ли да вземеш пари назаем, ако не се съберат?
В понеделник майка ми ще внесе парите, ако може. Наскоро имах рожден ден, а и съм болна и не ходя по молове, а все някъде трябва да дам някой лев. :ab_041: Сега убеждавам най-добрата ми приятелка да се включи и тя, но няма голяма надежда, защото непрекъснато говори за маркови дрехи и как мечтата й била да е богата и по цял ден да е по моловете. Но все пак продължавам да опитвам.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#73 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 15 June 2009 - 10:34 AM

Показване на мнениетоAnuk, в Jun 12 2009, 11:57 AM, написа:

само да напомня, че с каквото и да летят кученцата
ще трбват доста пари - в сметката им има само 80лв

Дано успеем да ги съберем :ab_041: Кученцата са малки, сладки и имат всички шансове там да намерят добри стопани!
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#74 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 11:27 AM

Аз пак ще помоля
да ударите по едно финансово рамо за тези кученца.
Транспорта ще струва 550Е - до тук сме събрали 600лв.
Да не забравяме, че Илит се грижи и за сметката на Марта
отделно трябва да се платят и ваксините и чиповете на тези бебенца.
Нека поне да помогнем с парите за транспорта. Знам, че вски плаща
за някого и едва ли ви е само до тези бебета, но...
Ние сме тяхната надежда

#75 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 01:06 PM

Много хора ни предложиха помощ за Рета, но за щастие засега не се налага операция на бабенцето, затова апелирам към всички, предложили помощта си за нея, да помогнат вместо на Рета на малките, за да могат да заминат.
Както писа Анук, досега са събрани 600 лева.
Да напомня пак, че при мен има две тениски oт тези на Илит, размер xl. Паричките от тях също могат да помогнат за заминаването на малките. :smile:

#76 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 15 June 2009 - 01:08 PM

Само да добавя, че тия пари са приблизително пресметнати, защото кученцата ще пътуват като багаж към пътник и се плаща на килограм -т.е. сега ще купя билета (сега, сега -в сряда всъщност), а колко точно ще се плати за свръхбагаж ще разбера на летището в петък (ако стигнем до там де). Естествено, прилежно и документално ще се отчета накрая.
Днес получих дълго и напоително писмо от белгийците. Ще отидат да посрещнат бебоците в Брюксел, така че нашият ангажимент е само полета.
Жената с която си пиша не може да повярва, че толкова красиви кученца са били изхвърлени. Казва, че със сигурност ще има поне по 2-3 кандидати за всяко кутре. Дано наистина се доберем до заветната цел.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 June 2009 - 01:15 PM

Показване на мнениетоИлит, в Jun 15 2009, 12:08 PM, написа:

колко точно ще се плати за свръхбагаж ще разбера на летището в петък (ако стигнем до там де).

Само да ти кажа, че ако ще пътника да е с 1 кило личен багаж за кученцата си се плаща съвсем отделно. Т.е. няма вариант понеже човека има право на 20 килограма багаж, а носи само 1 в останалите 19 да се вместят кученцата. Предполагам , че го знаеш де. Само за всеки случай го казвам и аз.

#78 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 01:18 PM

Това е голям пробив за още едно място, където ще можем да пращаме ( дай боже! ) кученца и затова не трябва да се излагаме, а да бъдем коректни и точни, защото хората много държат на това. И да подкрепим Илит, която осъществи мълниеносна връзка с този приют!

#79 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 01:48 PM

Илит, само да те предупредя - после на връщане ще искат целия ти багаж да е само един (не може отделно дамска чанта) и да се побира в определени размери. Да не се изненадаш. Аз така загубих много време за чекин на тяхното летище. Въпреки че сигурно няма да носиш куфари с бански :ab_041: Дано успеете да съберете парите. Аз съм на червено само няколко дни след заплата и няма как да помогна. :(
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 01:07 PM

Ilit, kak върви организацията по пътуването на малките, за кога е резервиран полет? Колко парички се събраха?
Аз утре ще ти предам пари от Mила и Mартин, от мен и от Vanyan :smile:

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема