Кученца с различни очи и още кученца ...
Публикувано: 16 June 2009 - 09:46 PM
Огромно благодаря на всички, които правят това пътуване възможно.
Maggi, gabipap, yorko, Валентина, Галина, PURSY, Anuk, lizka, vanyan, simeonov82 -огромно благодаря :wub (Без да съм забравила и предишните дарители, разбира се).
Полетът е в петък. Билетът за придружителя ще купя утре, за кученцата ще платя на място при чекирането. В Брюксел ще бъдат посрещнати от двама души от приюта. После, като стигнат в Кортрейк, бебетата ще пренощуват в дома жената, с която си пиша и която ще е една от посрещачите. Казва, че вероятно ще са много уморени и изплашени от пътя и ще имат нужда някой да ги гушка през нощта. Не можете да си представите, колко драго ми стана, като прочетох това за гушкането

Още веднъж благодаря на всички -чудесни сте!!!
Публикувано: 17 June 2009 - 09:53 AM
Искам да им пожелая лек път и съвсем скоро да ни зарадваш със снимки от новите им домове. Да са безгрижни и да се радват на грижи и любов, все неща, които трудно биха получили в България. Да ги целунеш по нослетата от мен! Късмет!
Публикувано: 17 June 2009 - 11:12 AM
Цитат
Илит, страхотно! Това са думи на човек, който наистина обича животинки

Дай Боже събраните пари да стигнат и малчовците в скоро време да са щастливо задомени там!

Публикувано: 17 June 2009 - 03:41 PM

Днес с xael от хъски форума купихме билета. 290 евро. Уж щеше да е по-евтин...
mil_ ми даде набраните по сметката пари, влачих се като бирник насам-натам по съфорумци из София и получих общо 830лв, отново благодаря!!! Дори да не се съберат повече пари, ще позабавя плащането на хотела на Марта (към д-р Станкова:

Дано няма вече изненади. Докато не получа потвърждение, че са посрещнати на летището, най-вероятно ще побелея (някъде дълбоко, под стотиците пластове боя за коса).
Публикувано: 17 June 2009 - 07:19 PM
Пожелавам им щастлив и спокоен път, после много мирни дни до осиновяването...,после и аз ще се радвам на снимките им.
А за заслугите .....еее имаш такива не се сърди, че те поздравяваме за тях.Колкото повече канала за изпращане на кучета - толкова повече щастливо осиновени кученца.
Публикувано: 17 June 2009 - 09:23 PM
Стреса е мнгостранен как ще литнат, ще има ли проблеми на летището, кучетата добре ли ще са, на някои им става лошо от стреса, посрещането и пътя до приюта как ще минат...ще се съберат ли парите, датата е определена, подготвил си кученцата като ваксини, паспорти, тестове(ако е необходимо),кастрация, там ги чакат...а няма пари.Безсилието и притесненията са неописуеми!И после там, ще ги поискат ли, при какви хора ще попаднат, ще има ли снимки... дълга одисея , нерви , страх, притеснения, докато накрая са осиновени!
Но е вярно , че една снимка от новия им живот може да те накара да забравиш през какво си минал и да го направиш пак!
Публикувано: 18 June 2009 - 05:06 PM

Публикувано: 18 June 2009 - 05:24 PM
иначе ваксините, чиповете и хотела - няма да се покрият от тези пари - няма да стигнат
дано стигнат за пътуването
да стискаме палци - кучовете да са по-леки утре

п.с ако нещо не съм разбрала Илит да пише
Публикувано: 18 June 2009 - 05:38 PM
Днес изживях такъв шок. Билета е купен, всичко е подготвено -и от наша и от белгийска страна и изведнъж ми се обаждат Бг еър, че анулират билета, защото тоя, дето го е издал не знаел, че не може с един пътник да пътуват повече от 3 кучета. Няма да ви шепна какво ми беше през 30-те минути, през които чаках да ми кажат какво правим.
Добре, че беше nort2005. Ако тя не се беше намесила и кученцата и аз щяхме вовеки да забравим за Белгия -такава излагация щеше да стане.
Публикувано: 18 June 2009 - 06:36 PM
Ама то без тях не може.
Приятно безпроблемно пътуване им желая на бебетата и оттам нататък-само най-хубавото, а на Илит-без повече неприятни изненади.
И дано не са се заляли да плюскат.
Илит, верно ще ти побелее косата накрая...
Публикувано: 19 June 2009 - 05:55 PM

Към 9ч. наше време чакам да ми се обадят, че са посрещнати и всичко е наред.
Цялото упражнение излезе към 1700лв. Не ми се смята точно, като си взема документите ще го препиша на готово.
Паричките, които не успях да взема от сметката ще отидат за плащането на ваксините и чиповете. Надявам се, че нямате нищо против.
Стискайте палци и от белгийска страна всичко да е наред. Малко остана до Голямата въздишка на облекчение

Публикувано: 19 June 2009 - 10:04 PM

Благодаря!

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.