Куче в окаяно състояние
Публикувано: 15 October 2009 - 08:43 AM
Браво на "Добро Хрумване" !
Неузнаваема !
Неузнаваема !
Публикувано: 15 October 2009 - 01:52 PM
Леле мамина душичка. Ама тя си има косми вече. Вече е женаааа.
И това благодарение на Ивермектин само? /Ако не го произнасям вярно простете./
Да е жива и здрава.
И това благодарение на Ивермектин само? /Ако не го произнасям вярно простете./
Да е жива и здрава.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 15 October 2009 - 02:29 PM
Ами само ивермектин. През устата. Но дълго време. И внимателно с тоя препарат!
А, и хубава храна.
Нищо, че бере душа според някои и не я храним, хапва си добре.
А, и хубава храна.
Нищо, че бере душа според някои и не я храним, хапва си добре.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 18 November 2009 - 04:00 PM
Тъй. За Нейно Величество имам кандидат. Ще живее и на двор и на закрито. Не е най-прекрасното, което може да й се даде, но мисля, че е оптимално, а и човекът е свестен. Виждаме се често с него и ще имам информация.
НО
Джада ще отиде при него напролет, когато къщата му ще е готова. За тази цел й купуваме колибка, защото обича да е на двора през деня. Скоро сняг ще има и искам да има къде да се шмугва. Естествено, нощите ще си е вътре в клетката.
Много моля да помогнем на Ина за паричките. Знаете, че тя съвестно си плаща, но това си е огромен ангажимент. Самата аз за себе си не знам дали бих издържала.
Помогнете на мен и Ина Джада да поседи при нас, докато отиде при нейния си човек.
НО
Джада ще отиде при него напролет, когато къщата му ще е готова. За тази цел й купуваме колибка, защото обича да е на двора през деня. Скоро сняг ще има и искам да има къде да се шмугва. Естествено, нощите ще си е вътре в клетката.
Много моля да помогнем на Ина за паричките. Знаете, че тя съвестно си плаща, но това си е огромен ангажимент. Самата аз за себе си не знам дали бих издържала.
Помогнете на мен и Ина Джада да поседи при нас, докато отиде при нейния си човек.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 18 November 2009 - 04:10 PM
Тъкмо влизам да драсна и аз един ред, че темата се е вдигнала и гледам, че докторката ме е изпреварила :) Да, много се е разхубавила Джадайката! И е много хубаво, че от пролетта ще си има дом и семейство (все я чаках тая вест официално, така да се каже). За още инфо за заинтересованите - до колкото знам още около месец ще продължат докторите с лечението. После не ми е ясно какво ще правим със стационара зимата и в тоя ред на мисли, въпреки че ми е адски неудобно предвид всичките спешни случаи и каузи, които финансово подкрепят форумистите, но ако някой има възможност с дребни суми да помогне, ще съм много благодарна... лев по лев, все е нещо
м/у другото сега се сещам, че в двора от които я измъкнахме доскоро стоеше съвсем прилична колибката, която тя обитаваше... ще погледна днес дали е там
м/у другото сега се сещам, че в двора от които я измъкнахме доскоро стоеше съвсем прилична колибката, която тя обитаваше... ще погледна днес дали е там