Куче в окаяно състояние
Публикувано: 04 December 2009 - 06:32 PM
Цитат(d-r Bobadova @ Dec 2 2009, 05:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Огромни благодарности от мое име, от името на Джада и на Ина към grima за помощта за сметката на кучо.
Благодаря ти!
Страхотна си!
Благодаря ти!
Страхотна си!

Да ве... Вие сте Страхотните!

Публикувано: 04 December 2009 - 11:40 PM
Днес се запознах с Джада
Уникална, мила душица! Дойде при мен след като си тръгвах от клиниката. Направо ми се навря в ръцете! Погалих я, поговорих й и накрая се сетих за колибката и я попитах "Къде е къщата със сърцата?"... А тя знаете ли какво направи? Директно тръгна и отиде в колибката - показа ми я
Сладка муцуна
Та какво казахте, ще има ли дом момичето от пролетта? Не е ли вече готова за нов дом?

Публикувано: 09 January 2010 - 08:37 PM
Дълбок поклон за всички вас, които се погрижихте за Джада!
О, да! Вкъщи това ни е любимата страничка и все си разказваме приказката за голото кученце в беда, намерено от едно момиченце (което успяхме да видим и наживо ), приютено после от докторката, на която й плашело клиентите и много хора дори толкова го съжалявали, че предлагали да се приспи. Но докторката и нейните помощници не се отказвали - всеки помагал, с каквото може - кой с парички, кой със сърчица, кой с подкрепа и добра дума... Кученцето било заобиколено от мислите на всички, от най-обикновените хора до истински български звезди! Това е приказката, в която всички се обединили, повярвали и не се отказали, а кученцето Джада ги възнаградило с изненадващия цвят на новата си козинка, а също и с Кучешка признателност - възвърната вяра в Човека.
Това е вашата приказка, това е вашият живот. Е, не е ли приказка животът ви?

Цитат(d-r Bobadova @ Jan 9 2010, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама, моля ви! Джада е Мис Август от календара на dailapa.bg!
О, да! Вкъщи това ни е любимата страничка и все си разказваме приказката за голото кученце в беда, намерено от едно момиченце (което успяхме да видим и наживо ), приютено после от докторката, на която й плашело клиентите и много хора дори толкова го съжалявали, че предлагали да се приспи. Но докторката и нейните помощници не се отказвали - всеки помагал, с каквото може - кой с парички, кой със сърчица, кой с подкрепа и добра дума... Кученцето било заобиколено от мислите на всички, от най-обикновените хора до истински български звезди! Това е приказката, в която всички се обединили, повярвали и не се отказали, а кученцето Джада ги възнаградило с изненадващия цвят на новата си козинка, а също и с Кучешка признателност - възвърната вяра в Човека.
Това е вашата приказка, това е вашият живот. Е, не е ли приказка животът ви?
Публикувано: 26 February 2010 - 04:30 PM
Сещам се за една докторка, дето беше обещала да направи видео на някоя си мис август...
...но не ще да са таз докторка и таз мис август, щото онуй беше през август, пък изтерзаните ми старчески очи клипче не виждат...хммм
...но не ще да са таз докторка и таз мис август, щото онуй беше през август, пък изтерзаните ми старчески очи клипче не виждат...хммм