Въпроси

Публикувано: 07 December 2009 - 09:28 PM

Публикувано: 07 December 2009 - 09:28 PM

пРедполагаме, че това е в следствие от джафкането на френч срещата с Купидон .. но дали наистина е така .. ??
тРябва ли да го заведа на ветеринар .. ??
нЯкой имал ли е подобен случай ..
кАчеството на снимките не е много добро .. тъмни са защото е снимано без светкавица ..

Публикувано: 07 December 2009 - 09:41 PM
ПП: Джако, според мен ще се успокоите само ако го заведете на вет, иначе докато му мине ще сте в напрежение. Успех!

Публикувано: 09 December 2009 - 12:22 PM
 после киха
 после киха   Като цяло мнението ми е - слаба работа. Овен това една тоалетка потъмня леко на петна от спрея. Докато порасне ще си гризе, голям ефект има от кокалите от кожа. Когато има такъв кокал под ръка Чарли не се занимава с друго.
 Като цяло мнението ми е - слаба работа. Овен това една тоалетка потъмня леко на петна от спрея. Докато порасне ще си гризе, голям ефект има от кокалите от кожа. Когато има такъв кокал под ръка Чарли не се занимава с друго.

Публикувано: 09 December 2009 - 06:34 PM
ПП: Джако, според мен ще се успокоите само ако го заведете на вет, иначе докато му мине ще сте в напрежение. Успех!
Не ме притесняваш!!!Питай за всичко.Моя доктор ми казва,че Проблема в алергията е да установим от какво е по метода на изключването!!!Не може при кучетата да се опробва за точната алергия!Най вече е вероятно към препарати,храна и разни треви по парковете!!!Чарли чеше ли се много?Защото Джак доста!!!Много гадно проблемче!!!

Публикувано: 09 December 2009 - 07:42 PM
 Благодаря ти предварително
  Благодаря ти предварително   

Публикувано: 09 December 2009 - 07:53 PM

Извинете ме,но аз така и не успях да разбера какво точно им има на вашите момчета

С какво е свързано това ваше притеснение (какви са признаците за да се съмнявате че има алергия или нещо друго) ?
Хора не се вманиачавайте,те са малки още,
сега сменят бебешката козинка
 и ние сме били с оплешивяли отзад ушлета,а да чукна на дърво
 и ние сме били с оплешивяли отзад ушлета,а да чукна на дърво са си живи и здрави мацките,относно чесането ще ви питам - А вие не се ли почесвате?

Мдда,тези спрейчета хич нямат ефект,поне при нас и за това в къщи ни предстои ремонт

Публикувано: 09 December 2009 - 08:17 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 09:13 PM

Пожелавам на Джак да оздравее много бързо и повече да няма никакви проблеми. На kara and cveti - много успехи на ринга.

Публикувано: 09 December 2009 - 10:01 PM

Публикувано: 22 December 2009 - 12:55 PM
СТАНДАРТ НА ПОРОДАТА
Освен това в България е забранено със закон купирането на уши и опашки на кучета ,от която и да е порода!
Забранено със закон,но доста ветеринари не го спазват,преди няколко месеца моя приятелка заведе пит була си и без проблем му резнаха ушите,мога да назова и името на нарушителя,казвах и аз не го мъчи хайвана и с уши е сладурско,ма не нали ще и се смеят хората,и ще го мислят за помияр,малее как съм запалена по тази тема за копиране на каквото и да е,аз ако имам куче на което уж трябва да се реже нещо,няма как дА му копирам нещо,ще умра от жал

Публикувано: 23 December 2009 - 10:26 AM
 искам да ви попитам дали ви се е случвало по време на разходка кучето ви да повърне. От както се разхождаме с Чарли много често се случва. Кучкарите в нашата градинка ме посъветваха да не го храня преди излизане и аз гледам поне 1 час преди разходка да не му давам нищо за ядене, но от време на време пак повръща. Ветеринарите също казаха, че няма от какво да се притеснявам, но все пак реших и с вас да се посъветвам.
 искам да ви попитам дали ви се е случвало по време на разходка кучето ви да повърне. От както се разхождаме с Чарли много често се случва. Кучкарите в нашата градинка ме посъветваха да не го храня преди излизане и аз гледам поне 1 час преди разходка да не му давам нищо за ядене, но от време на време пак повръща. Ветеринарите също казаха, че няма от какво да се притеснявам, но все пак реших и с вас да се посъветвам.

Публикувано: 23 December 2009 - 11:35 AM
да го повърнат

Публикувано: 23 December 2009 - 11:46 AM

Не хранете кученцата преди разходка,а винаги след това,защото може да стане по голям
проблем

Публикувано: 23 December 2009 - 12:04 PM
а колкото до боклуците - Айк е решил, че всеки съществуващ боклук трябва да му мине през устата....само го дебна
Хем не го храня най-малко 1 час преди излизане и пак... а гранулките, които повръща са си почти неразградени...
ПП: Много се радвам, че отново пишеш, RS6!

Публикувано: 04 January 2010 - 01:23 PM
ПП: Много се радвам, че отново пишеш, RS6!

[/quote]
Да споделя и аз - имам същия проблем, ако може да се нарече така - при по голяма възбуда без значение навън или в къщи Алекса повръща. В началото много се притеснявах да не би да й има нещо, но ветеринаря не откри проблем. Като съвет мога да ти кажа аз как процедирам - храня я по 3 пъти на ден вместо 2 , със същото количество храна, но на по малки порции, разхождам я изчаквам малко и после я храня, преди пътуване с колата не й давам храна, храня я след като пристигнем. Явно имат чувствителен стомах или превъзбудата от излизането навън им идва повече ... Поне знаеш че не се случва само с твойа грухчо

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 09 December 2009 - 03:06 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 03:06 PM