Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#421 Потребителят е офлайн   princessnansi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 August 2010 - 11:27 PM

ЗДравейте,умувам да си взимам френски булдог,но един приятел ме стряска с издръжката му на месец.Той има мини йорки ,затова искам да се консултирам с вас,защото сте опитни с булдоците :) Много моля,да споделите ,колко горе-долу ви излиза на месец издръжката му /разни храни,шампоани и тем подобни нещица / Ще съм Ви благодарна за отговорите,защото той така ми обяснява,че все едно няма да мога да си позволя издръжката му... :( а аз ги намирам за мн.сладки.
User's Signature

Парис :)
Качена снимка
Качена снимка

#422 Потребителят е офлайн   fernando Икона

• Interests:ВСИЧКО ЗА ФРЕНСКИ БУЛДОГ

Публикувано: 07 August 2010 - 11:52 PM

кучето ми е с 1 тестис др.не му е паднал в торбичката ,но му е извъан коремчето. задължително ли е да се оперира? първият лекар при които ходихме каза че може да мине и без операция ,не е наложяща-по принцип има опастност от раково образува но това се случва 1 на 1000
ликуващия ни лекар в момента ни каза че операцията е задължителна дори преди да го пуснем да стане баща, не само заради раковото образуване, ами и защото това че е с 1 тестес се предавало наследствено и тои ще го предаде на поколението му.
вярно ли е това?
трябва ли даго оперирам?

#423 Потребителят е офлайн   fernando Икона

• Interests:ВСИЧКО ЗА ФРЕНСКИ БУЛДОГ

Публикувано: 08 August 2010 - 02:05 AM

[quote name='princessnansi' date='04 August 2010 - 11:32 PM' timestamp='1280957255' post='851187']
ЗДравейте,умувам да си взимам френски булдог,но един приятел ме стряска с издръжката му на месец.Той има мини йорки ,затова искам да се консултирам с вас,защото сте опитни с булдоците :) Много моля,да споделите ,колко горе-долу ви излиза на месец издръжката му /разни храни,шампоани и тем подобни нещица / Ще съм Ви благодарна за отговорите,защото той така ми обяснява,че все едно няма да мога да си позволя издръжката му... :( а аз ги намирам за мн.сладки.
[/quo
(
здравей,аз имам френски булдог и искам дати кажа че неса от най-лесно подаржаните кучета(евтини) в момента го храня с гранула която струва 27,00кг. 1 кг му е за 5 дни. но това за вмомента защото е болен(дано да нети се случва защото тогава разходите стават безбожни).но по принцип си го храним с гранула от 15,00лв за 1кг.наградника с поводаму струваха 53,00лв.отделно флекси което е от 20 до 50 лв. за сега на месец даваме по 20,00лв,за обезпаразяване(външно) отделно шампоани,капки за очи,за уши(почистване на ушната кал)спреи за гънките на муцунката.ние сме му правили операция на окото(трети клепач) при което имаш оште излишни разходи. и ако си го лигавиш с глизотийки. абе както казват моите познати изгледахме 1 дете даже ни излиза по скапо.но си го обичаме и не съжелявам че го имам.ако имаш възможност вземи си няма да згрешиш

#424 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2010 - 10:31 AM

Показване на мнениетоfernando, в 07 August 2010 - 11:57 PM, написа:

кучето ми е с 1 тестис др.не му е паднал в торбичката ,но му е извъан коремчето. задължително ли е да се оперира? първият лекар при които ходихме каза че може да мине и без операция ,не е наложяща-по принцип има опастност от раково образува но това се случва 1 на 1000
ликуващия ни лекар в момента ни каза че операцията е задължителна дори преди да го пуснем да стане баща, не само заради раковото образуване, ами и защото това че е с 1 тестес се предавало наследствено и тои ще го предаде на поколението му.
вярно ли е това?
трябва ли даго оперирам?

Не си мислете , да го пускате да става баща!Вярно е ,че се предава по наследство,правилно ви е казал лекаря.Оперирайте си го да сте спокойни ,когато му дойде времето.А и другите му проблеми ,много често се предават на поколението.
User's Signature

Качена снимка

#425 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 10 August 2010 - 03:16 PM

Ако в сряда му се бие 3-тата ваксина може ли в петак до го изкарваме,защото мисля да го водя на село ???
User's Signature

Качена снимка

#426 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2010 - 09:37 PM

Като са бебешори още ( в случая при мене на 2 месеца ) по много вода ли пият,че моя нещо купичката с вода много много не я признава ? И също вечер на тъмно ли обичат да спят като са още малки или на светло ? Мерси предварително :ae_085:
User's Signature

Levski Sofia 1914

#427 Потребителят е офлайн   Ivanina112 Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Фитнес, приятелки, пазаруване, мода, да си играя с моето мъниче - дъщеричката ми на 1.5 годинка.

Публикувано: 19 December 2010 - 10:02 PM

Здравейте, обожаввам породите френски булдог и искам да си взем такова кученце. Проблемът е, че вече имаме едно мъниче - болонка на 3 месеца. Могат ли тези две породи да се спогодят и да делят общ дом заедно? :smile:
User's Signature

In BG Mamma we trust!

#428 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 11:20 AM

Проблем едва ли ще има ,но ако цитираното ви мнение е истина ,по-добре не си взимайте никаква животинка :dh_188:

Показване на мнениетоIvanina112, в 19 December 2010 - 09:00 PM, написа:

Иначе на мен като ми остареят кучетата ги подрявам на грижовни възрстни хора. Не мога да гледам страданието на моите сладинки.

User's Signature

Качена снимка

#429 Потребителят е офлайн   Ivanina112 Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Фитнес, приятелки, пазаруване, мода, да си играя с моето мъниче - дъщеричката ми на 1.5 годинка.

Публикувано: 20 December 2010 - 02:15 PM

Какъв ти е проблема на тебе? Тия дето в нета се правите на мнго почтени ви знам що за стока сте - като ви остареят кучетата ги изхвърляте на улицата, аз поне ги подрявам на роднини. Просто съм мнго чувствителна и не мога да гледам как страдат.
User's Signature

In BG Mamma we trust!

#430 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 02:52 PM

Айде, тогава си занеси "чувствителността" да се изявява някьде другаде...
Порода ,която се привързва болезнено към стопаните си, не е за такива като теб,които смятат да се разделят с нея ,когато кучето им остарее!
User's Signature

Качена снимка

#431 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2010 - 03:09 PM

Показване на мнениетоIvanina112, в 20 December 2010 - 01:20 PM, написа:

Какъв ти е проблема на тебе? Тия дето в нета се правите на мнго почтени ви знам що за стока сте - като ви остареят кучетата ги изхвърляте на улицата, аз поне ги подрявам на роднини. Просто съм мнго чувствителна и не мога да гледам как страдат.

Не мога да повярвам! Като сте толкова чувствителна, как пък така ги подарявате и не Ви ли се засягат чувствата. И как определяте кое куче Ви е за подаряване (демек вече е старо), и кое още може да радва нежната Ви душа! Господи, дано има възмездие някой ден.....

#432 Потребителят е офлайн   Ivanina112 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 04:06 PM

Само хора като вас, които не са гледали болната си баба как гасне могат да твърдят че болката поносима. Но вие никога не сте изпитвали това, защот сте като циганите - бабит ви са на по 50 години, а вие сте на 30.
User's Signature

In BG Mamma we trust!

#433 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 04:46 PM

Показване на мнениетоIvanina112, в 20 December 2010 - 03:11 PM, написа:

Само хора като вас, които не са гледали болната си баба как гасне могат да твърдят че болката поносима. Но вие никога не сте изпитвали това, защот сте като циганите - бабит ви са на по 50 години, а вие сте на 30.

И по твоята гениална логика ще дадеш болното си куче да го гледа болната ти баба, така ли???? :eg_033:

Е това си е чиста обида и си заслужава бан според мен.

Имам прадядо вкъщи на близо 90 години и от 8 години е на легло.
Гледахме вкъщи едно куче 6 години ( прибрано от улицата ) и последните му 2 месеца бяха доста тежки.
Преди няколко месеца спасихме кучето си от село направо на смъртно легло - цяла седмица беше на системи след супер тежка операция. После месеци лечение. Този уикенд бяхме на село и дооооста ни порадва. Ама какво ли ти се обяснявам :eg_033:

Незнам или твоето отнушение е ЦИГАНСКО и СУПЕР НЕХУМАННО или нещо ти е МНООГО здраво прецакано в мозъчето.

Много ще се радвам ако НЕ те видя повече да пишеш и не ти се позволява да гледаш НИКОГА животинче. :re_037:

Луди хора на тоя свят колкото искаш. :zz_020:

#434 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 05:04 PM

Показване на мнениетоIvanina112, в 20 December 2010 - 01:20 PM, написа:

Жал ми е за хора като теб! :ud_009:
Колегите те нападнаха(донякъде с право) първосигнално.
Аз не бих те нападал толкова грубо. Всичко, което си написала и защитаваш е въпрос на лично възпитание и на себеуважение, ти нямаш нито едно от двете!

Цитат

Само хора като вас, които не са гледали болната си баба как гасне могат да твърдят че болката поносима.

Само да попитам, на кого подарихте баба си, за да не я гледате как страда! :ud_009: :ud_009: :ud_009:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#435 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 05:15 PM

Хора ,не хранете ТРОЛА!
Всичко написано от това дете/момиче/жена(?) е толкова несериозно и инфантилно , че наистина не си заслужава...
User's Signature

Качена снимка

#436 Потребителят е офлайн   Ivanina112 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 05:16 PM

Вижте си грубто и селско отношение към Надето 88 на пъвите страници от тази тема. Явно е ви е за първи път да избивате провинциални комплекси. Е то е ясно че не може всеки да е роден в Пловдив - район Централен като мен, но все пак. Апропо като някое уличн куче нахапе вашите деца как ще реагирате?! Явно не сте чели достатъчнофорума БГ Мама, там ние сме против уличните кучета.

Внимавайте какво пишете!Още едно такова мнение и ще ви трия без предупреждение.Това го оставям , за да може да поблестите малко на форумния небосклон (явно имате нужда от изява),а и хората да са наясно какво безмозъчно същество се опитва да ги провокира.
Мод

User's Signature

In BG Mamma we trust!

#437 Потребителят е офлайн   Ivanina112 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2010 - 05:33 PM

За мен животинчетата са сладки зверчета, които да гушкаш и мачкаш. Нещо като моден аксесоар, който си носиш в чантата и който те дарява с любов. Моята болонка носи сладки роклички и я третирам като пухче. Освен това не може да ме обвините в немърливост - често я водя на ветеринар и на кучешки фризьор. Винаги е изкъпана, напарфюмирана и подстригана.
User's Signature

In BG Mamma we trust!

#438 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 20 December 2010 - 09:41 PM

Ivanina112 : това е СКРИТА КАМЕРА НАЛИ ???????????????????????
PS:оставяй му чантата отворена за да диша :ab_041: :ab_041: :ab_041:
PS:за френски булдог ще ти трябва сак или голяма раница......а това не е модно ,така че зарежи......ииии можеш да ми вярваш....поне за това кое е модно и кое не ,защото съм от район ПО-ЦЕНТРАЛЕН -Стара Загора....зарежи тоя Пловдив ...Ст.Загора е по централна :ud_009: :ud_009: :ud_009:
:ab_041: :ud_009: :ab_041: :ud_009: :ab_041: :ud_009: :ud_009: :ab_041: :ud_009: :ab_041: :ud_009: :ab_041: :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#439 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2010 - 08:44 AM

Показване на мнениетоIvanina112, в 20 December 2010 - 04:38 PM, написа:

За мен животинчетата са сладки зверчета, които да гушкаш и мачкаш. Нещо като моден аксесоар, който си носиш в чантата и който те дарява с любов. Моята болонка носи сладки роклички и я третирам като пухче. Освен това не може да ме обвините в немърливост - често я водя на ветеринар и на кучешки фризьор. Винаги е изкъпана, напарфюмирана и подстригана.

Знаех си, че и ти не си виновна! :ud_009:
В Пловдив, има добри психиатри, потърси ги СПЕШНО!!! :re_037:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#440 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2010 - 11:39 PM

Chiita,радвам се ,че не си изтрила тези меко казано откачени изказвания :ab_041: Добре се посмях...Както и да е-според мен тази госпожица/госпожа има спешна нужда от адекватно лечение докато не е станало прекалено късно :tb_195:

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни