Въпроси
Публикувано: 04 August 2010 - 11:27 PM
Публикувано: 07 August 2010 - 11:52 PM
ликуващия ни лекар в момента ни каза че операцията е задължителна дори преди да го пуснем да стане баща, не само заради раковото образуване, ами и защото това че е с 1 тестес се предавало наследствено и тои ще го предаде на поколението му.
вярно ли е това?
трябва ли даго оперирам?
Публикувано: 08 August 2010 - 02:05 AM
ЗДравейте,умувам да си взимам френски булдог,но един приятел ме стряска с издръжката му на месец.Той има мини йорки ,затова искам да се консултирам с вас,защото сте опитни с булдоците :) Много моля,да споделите ,колко горе-долу ви излиза на месец издръжката му /разни храни,шампоани и тем подобни нещица / Ще съм Ви благодарна за отговорите,защото той така ми обяснява,че все едно няма да мога да си позволя издръжката му... :( а аз ги намирам за мн.сладки.
[/quo
(
здравей,аз имам френски булдог и искам дати кажа че неса от най-лесно подаржаните кучета(евтини) в момента го храня с гранула която струва 27,00кг. 1 кг му е за 5 дни. но това за вмомента защото е болен(дано да нети се случва защото тогава разходите стават безбожни).но по принцип си го храним с гранула от 15,00лв за 1кг.наградника с поводаму струваха 53,00лв.отделно флекси което е от 20 до 50 лв. за сега на месец даваме по 20,00лв,за обезпаразяване(външно) отделно шампоани,капки за очи,за уши(почистване на ушната кал)спреи за гънките на муцунката.ние сме му правили операция на окото(трети клепач) при което имаш оште излишни разходи. и ако си го лигавиш с глизотийки. абе както казват моите познати изгледахме 1 дете даже ни излиза по скапо.но си го обичаме и не съжелявам че го имам.ако имаш възможност вземи си няма да згрешиш
Публикувано: 08 August 2010 - 10:31 AM
fernando, в 07 August 2010 - 11:57 PM, написа:
ликуващия ни лекар в момента ни каза че операцията е задължителна дори преди да го пуснем да стане баща, не само заради раковото образуване, ами и защото това че е с 1 тестес се предавало наследствено и тои ще го предаде на поколението му.
вярно ли е това?
трябва ли даго оперирам?
Не си мислете , да го пускате да става баща!Вярно е ,че се предава по наследство,правилно ви е казал лекаря.Оперирайте си го да сте спокойни ,когато му дойде времето.А и другите му проблеми ,много често се предават на поколението.
Публикувано: 20 August 2010 - 09:37 PM

Levski Sofia 1914
Публикувано: 20 December 2010 - 11:20 AM

Ivanina112, в 19 December 2010 - 09:00 PM, написа:
Публикувано: 20 December 2010 - 02:15 PM

In BG Mamma we trust!
Публикувано: 20 December 2010 - 03:09 PM
Ivanina112, в 20 December 2010 - 01:20 PM, написа:
Не мога да повярвам! Като сте толкова чувствителна, как пък така ги подарявате и не Ви ли се засягат чувствата. И как определяте кое куче Ви е за подаряване (демек вече е старо), и кое още може да радва нежната Ви душа! Господи, дано има възмездие някой ден.....
Публикувано: 20 December 2010 - 04:46 PM
Ivanina112, в 20 December 2010 - 03:11 PM, написа:
И по твоята гениална логика ще дадеш болното си куче да го гледа болната ти баба, така ли????

Е това си е чиста обида и си заслужава бан според мен.
Имам прадядо вкъщи на близо 90 години и от 8 години е на легло.
Гледахме вкъщи едно куче 6 години ( прибрано от улицата ) и последните му 2 месеца бяха доста тежки.
Преди няколко месеца спасихме кучето си от село направо на смъртно легло - цяла седмица беше на системи след супер тежка операция. После месеци лечение. Този уикенд бяхме на село и дооооста ни порадва. Ама какво ли ти се обяснявам

Незнам или твоето отнушение е ЦИГАНСКО и СУПЕР НЕХУМАННО или нещо ти е МНООГО здраво прецакано в мозъчето.
Много ще се радвам ако НЕ те видя повече да пишеш и не ти се позволява да гледаш НИКОГА животинче.

Луди хора на тоя свят колкото искаш.

Публикувано: 20 December 2010 - 05:04 PM
Ivanina112, в 20 December 2010 - 01:20 PM, написа:
Жал ми е за хора като теб!

Колегите те нападнаха(донякъде с право) първосигнално.
Аз не бих те нападал толкова грубо. Всичко, което си написала и защитаваш е въпрос на лично възпитание и на себеуважение, ти нямаш нито едно от двете!
Цитат
Само да попитам, на кого подарихте баба си, за да не я гледате как страда!

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))
Публикувано: 20 December 2010 - 05:16 PM
Внимавайте какво пишете!Още едно такова мнение и ще ви трия без предупреждение.Това го оставям , за да може да поблестите малко на форумния небосклон (явно имате нужда от изява),а и хората да са наясно какво безмозъчно същество се опитва да ги провокира.
Мод

In BG Mamma we trust!
Публикувано: 20 December 2010 - 05:33 PM

In BG Mamma we trust!
Публикувано: 20 December 2010 - 09:41 PM
PS:оставяй му чантата отворена за да диша

PS:за френски булдог ще ти трябва сак или голяма раница......а това не е модно ,така че зарежи......ииии можеш да ми вярваш....поне за това кое е модно и кое не ,защото съм от район ПО-ЦЕНТРАЛЕН -Стара Загора....зарежи тоя Пловдив ...Ст.Загора е по централна

Публикувано: 21 December 2010 - 08:44 AM
Ivanina112, в 20 December 2010 - 04:38 PM, написа:
Знаех си, че и ти не си виновна!

В Пловдив, има добри психиатри, потърси ги СПЕШНО!!!

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))