Въпроси
Публикувано: 19 December 2013 - 10:29 AM
reya_girl, в 18 December 2013 - 08:42 PM, написа:
Нормално е, не се притеснявай. Ушите и носа трябва да са студени. Опасно е като са топли.
Но понякога, когато спят и нослето и ушичките се загряват, което също е нормално.
Видях, че си питала и за храненето, не я храни с пастет - абсолютно нищо не може да си набави от тази месоподобна смес.
Храната е много важна, избирай винаги висок клас - Акана, Еукануба, Орижен, Арден Грендж.
Като малко по-евтини варианти, които също са добри - Еквилибрио, Нутра нъгетс, Пюрина, Роял канин.
И никога с : Педигрии, Фрискис, Чапи и т.н.
На всяка от храните, които изброих си има таблица за дневен прием по килограми и месеци.
Публикувано: 24 December 2013 - 12:25 AM
Та въпросът ми е - вашите французи с какво си играят? Какви играчки им вземате и има ли такива,които оцеляват повече от ден? Така ми се иска да му взема играчка, която да се задържи малко повече време и да съм спокойна, че има с какво да се залисва докато ме няма (макар,че чехлите ми са му най-интересни и винаги си ги намира, за да си "поиграе" с тях...

Весели празници от нас!

Публикувано: 27 December 2013 - 11:17 AM

Това беше купено с уверението на продавачката , че е едва ли не ,е вечно

Издьржа на първата атака , на втората вече беше с поражения )))
При нас най -издръжливи са хубавите въжета(има ги с различно качество) , малки твърди топки и ринговете .
Весели Празници !
Публикувано: 28 December 2013 - 01:46 AM
Chiita, в 27 December 2013 - 12:17 PM, написа:

Това беше купено с уверението на продавачката , че е едва ли не ,е вечно

Издьржа на първата атака , на втората вече беше с поражения )))
При нас най -издръжливи са хубавите въжета(има ги с различно качество) , малки твърди топки и ринговете .
Весели Празници !
Да, да знам. Последно купих един гумен кокал с едни звънчета вътре за 9-10 лв с уверението,че е много издръжлив.. За какви ли не питбули го кпували, кво ли не го правили - много време карали

Публикувано: 28 December 2013 - 02:02 AM

Обиновено приключват и за по-малко време от 10мин.
За това ако не е бебе кученцето аз играчки не оставям.С играчките се играе когато аз съм там и само с мен.
Като искам кучето да се занимава давам свински уши,пресовани кокали или евентуално играчка за дъвчене,в която могат да се пъхат лакомства и кучето да се занимава да ги вади.
Не знам за вашата порода дали такъв вид ''занимавка'' обаче е удачна

Публикувано: 28 December 2013 - 08:38 PM
ShiBumi_GirL, в 28 December 2013 - 03:02 AM, написа:

Обиновено приключват и за по-малко време от 10мин.
За това ако не е бебе кученцето аз играчки не оставям.С играчките се играе когато аз съм там и само с мен.
Като искам кучето да се занимава давам свински уши,пресовани кокали или евентуално играчка за дъвчене,в която могат да се пъхат лакомства и кучето да се занимава да ги вади.
Не знам за вашата порода дали такъв вид ''занимавка'' обаче е удачна

Ами по принцип той никога (мноооого рядко) остава изцяло сам. Винаги има някой с него, който го "гледа" и по принцип този някой съм аз. Сега по празниците обаче често майка ми и брат ми са бавачки и тъй като той постоянно скимти и иска да идва с мен, аз му нося всеки път някаква играчка или лакомство, когато се прибирам, за да се залисва докато ме няма.
Малко кофти го научих да е постоянно до мен, но това си е моя грешка, от която си нося последствията

Днес бях до зоомагазина за хапчета за обезпаразитяване и от там му купих топка за тенис, "пронизана" от дебело въже. Доста е твърдо и дебело въжето, но той пък от своя страна не е в голям въсторг от играчката..

Публикувано: 31 December 2013 - 02:40 PM
Публикувано: 31 December 2013 - 06:55 PM
Публикувано: 02 January 2014 - 12:13 PM
Дали има нужда от калции едно бременно куче зависи от това с какво се храни и какво е общото му сьстояние с преценка на лекар при необходимост.
Публикувано: 02 January 2014 - 12:15 PM
liliq, в 31 December 2013 - 06:55 PM, написа:
Да не би скоро да му е поставяна инжекция в тази област ?Защото гънката на врата не би трябвало да го боли
Публикувано: 27 January 2014 - 05:10 PM
Искам да попитам тези от вас, чиито французи стоят сами по цял ден докато стопаните им са на работа.Правят ли ви бели вкъщи ?Не говоря за бебета, а за вече възрастно куче.
Благодаря предварително.

Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!