Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#861 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 December 2013 - 08:54 PM

да
глутен
User's Signature

Качена снимка

#862 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2013 - 10:43 PM

Показване на мнениетоChiita, в 03 December 2013 - 09:54 PM, написа:

благодаря
User's Signature

Качена снимка

#863 Потребителят е офлайн   reya_girl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 10:42 PM

Здравейте, моята Рея е на 45 дена и от 2 дена е в нас. Днес усетих че ушичките и са студени, а иначе е топла цялата. Въпроса ми е нормално ли е или аз нещо съм се филмирал? Благодаря предварително :)

#864 Потребителят е офлайн   NeLy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 10:29 AM

Показване на мнениетоreya_girl, в 18 December 2013 - 08:42 PM, написа:

Здравейте, моята Рея е на 45 дена и от 2 дена е в нас. Днес усетих че ушичките и са студени, а иначе е топла цялата. Въпроса ми е нормално ли е или аз нещо съм се филмирал? Благодаря предварително :)

Нормално е, не се притеснявай. Ушите и носа трябва да са студени. Опасно е като са топли.
Но понякога, когато спят и нослето и ушичките се загряват, което също е нормално.
Видях, че си питала и за храненето, не я храни с пастет - абсолютно нищо не може да си набави от тази месоподобна смес.
Храната е много важна, избирай винаги висок клас - Акана, Еукануба, Орижен, Арден Грендж.
Като малко по-евтини варианти, които също са добри - Еквилибрио, Нутра нъгетс, Пюрина, Роял канин.
И никога с : Педигрии, Фрискис, Чапи и т.н.
На всяка от храните, които изброих си има таблица за дневен прием по килограми и месеци.

#865 Потребителят е офлайн   reya_girl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 12:57 PM

Благодаря много :rc_036: само да уточня, че кучето е женско, а аз съм мъжко :ba_025:

#866 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 12:25 AM

Здравейте! Както всички се надяваме и чакаме с нетърпение да видим какво ни е оставил белобрадият старец под елхата, так и верните ни другари биха се радвали на подаръците,които ще получат. Моето момче вече откри своя подарък под елхата още днес.. лошото е,че отдавна няма и помен от това така усмихнато , оранжево,гумено слонче..

Та въпросът ми е - вашите французи с какво си играят? Какви играчки им вземате и има ли такива,които оцеляват повече от ден? Така ми се иска да му взема играчка, която да се задържи малко повече време и да съм спокойна, че има с какво да се залисва докато ме няма (макар,че чехлите ми са му най-интересни и винаги си ги намира, за да си "поиграе" с тях... :ea_103: )

Весели празници от нас! :dog:
User's Signature

Качена снимка

#867 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 11:17 AM

Прикачена снимка
Това беше купено с уверението на продавачката , че е едва ли не ,е вечно :ab_041: силиконово и не ги разкъсвали ,а по скоро се разтягало..
Издьржа на първата атака , на втората вече беше с поражения )))
При нас най -издръжливи са хубавите въжета(има ги с различно качество) , малки твърди топки и ринговете .
Весели Празници !
User's Signature

Качена снимка

#868 Потребителят е офлайн   Станчев Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 03:00 PM

В магазините Джъмбо има кокали които доста издържат.Гумирани(силиконови)с бобчета по тях.С такъв кокал сме вече месец и не е мръднал.Обикновенно тея които ги продават в зоомагазините от кожа не издържат повече от седмица.

#869 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 01:46 AM

Показване на мнениетоChiita, в 27 December 2013 - 12:17 PM, написа:

Прикачен файл 20131227_100253.jpg
Това беше купено с уверението на продавачката , че е едва ли не ,е вечно :ab_041: силиконово и не ги разкъсвали ,а по скоро се разтягало..
Издьржа на първата атака , на втората вече беше с поражения )))
При нас най -издръжливи са хубавите въжета(има ги с различно качество) , малки твърди топки и ринговете .
Весели Празници !

Да, да знам. Последно купих един гумен кокал с едни звънчета вътре за 9-10 лв с уверението,че е много издръжлив.. За какви ли не питбули го кпували, кво ли не го правили - много време карали :ab_041: - 10 мин ;)

User's Signature

Качена снимка

#870 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 28 December 2013 - 02:02 AM

Много малко на брой са играчките,които да устоят срещу куче оставено на самотек с тях :ab_041:Гумените конгове изкарват най-много около 20-30 мин,въжетата ги приключват буквално за 30 сек.плюс това са опасни заради ресните ако кучето не е под наблюдение.
Обиновено приключват и за по-малко време от 10мин.
За това ако не е бебе кученцето аз играчки не оставям.С играчките се играе когато аз съм там и само с мен.
Като искам кучето да се занимава давам свински уши,пресовани кокали или евентуално играчка за дъвчене,в която могат да се пъхат лакомства и кучето да се занимава да ги вади.
Не знам за вашата порода дали такъв вид ''занимавка'' обаче е удачна :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#871 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 08:38 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 28 December 2013 - 03:02 AM, написа:

Много малко на брой са играчките,които да устоят срещу куче оставено на самотек с тях :ab_041:Гумените конгове изкарват най-много около 20-30 мин,въжетата ги приключват буквално за 30 сек.плюс това са опасни заради ресните ако кучето не е под наблюдение.
Обиновено приключват и за по-малко време от 10мин.
За това ако не е бебе кученцето аз играчки не оставям.С играчките се играе когато аз съм там и само с мен.
Като искам кучето да се занимава давам свински уши,пресовани кокали или евентуално играчка за дъвчене,в която могат да се пъхат лакомства и кучето да се занимава да ги вади.
Не знам за вашата порода дали такъв вид ''занимавка'' обаче е удачна :ae_085:

Ами по принцип той никога (мноооого рядко) остава изцяло сам. Винаги има някой с него, който го "гледа" и по принцип този някой съм аз. Сега по празниците обаче често майка ми и брат ми са бавачки и тъй като той постоянно скимти и иска да идва с мен, аз му нося всеки път някаква играчка или лакомство, когато се прибирам, за да се залисва докато ме няма.

Малко кофти го научих да е постоянно до мен, но това си е моя грешка, от която си нося последствията :md_064:

Днес бях до зоомагазина за хапчета за обезпаразитяване и от там му купих топка за тенис, "пронизана" от дебело въже. Доста е твърдо и дебело въжето, но той пък от своя страна не е в голям въсторг от играчката..

User's Signature

Качена снимка

#872 Потребителят е офлайн   evellin Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 December 2013 - 02:40 PM

Здравейте, искам да ви попитам, с Белла чакаме малки, вече е към 54-55 ден и преди седмица докторите ни казаха да даваме калции, но вчера четох някъде, че не е хубаво, защото раждането може да стане по-трудно.. може ли някой, който вече е минал през това да ми даде няколко съвета ?

#873 Потребителят е офлайн   liliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2013 - 06:55 PM

Добър вечер.Имам проблем с нашия френчи,който много ме тревожи.Става въпрос за гънката която се получава при движение на врата му.Тези дни изпъква много и изпитва явно силна болка,защото почва да скимти и държи главата си надолу.Днес му се случи вече 2 пъти което почва много да ни тревожи.Моля за съвет!

#874 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2014 - 12:13 PM

Протекцията на бременността започва веднага след осъществяване на връзката(а понякога и преди това ) със специални добавки ,които не включват калций.
Дали има нужда от калции едно бременно куче зависи от това с какво се храни и какво е общото му сьстояние с преценка на лекар при необходимост.
User's Signature

Качена снимка

#875 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2014 - 12:15 PM

Показване на мнениетоliliq, в 31 December 2013 - 06:55 PM, написа:

Добър вечер.Имам проблем с нашия френчи,който много ме тревожи.Става въпрос за гънката която се получава при движение на врата му.Тези дни изпъква много и изпитва явно силна болка,защото почва да скимти и държи главата си надолу.Днес му се случи вече 2 пъти което почва много да ни тревожи.Моля за съвет!

Да не би скоро да му е поставяна инжекция в тази област ?Защото гънката на врата не би трябвало да го боли
User's Signature

Качена снимка

#876 Потребителят е офлайн   reya_girl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 January 2014 - 03:58 PM

Здравейте хора :re_037: искам да питам дали вашите любимци са имали проблем с пърхота и как да действам? От скоро имаме ние, но на моменти е нещо страшно - от страх ли, от кво ли незнам :unsure:

#877 Потребителят е офлайн   Станчев Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 January 2014 - 08:25 PM

От храната е!

#878 Потребителят е офлайн   Iv0 Икона

Публикувано: 24 January 2014 - 10:53 PM

Каква големина нашийник е подходящ за френски булдог? Има ли такива, които могат да се ползват на минимум размер, докато кучето е малко и на максимум, когато кучето порасне?

#879 Потребителят е офлайн   Hidden_treasure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 05:10 PM

Здравейте, приятели!
Искам да попитам тези от вас, чиито французи стоят сами по цял ден докато стопаните им са на работа.Правят ли ви бели вкъщи ?Не говоря за бебета, а за вече възрастно куче.
Благодаря предварително.
User's Signature

Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!

#880 Потребителят е офлайн   Станчев Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 08:15 PM

Моята мадама по цял ден спи,даже като се върна не мога да я събудя.

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни