Въпроси
Публикувано: 19 February 2011 - 01:21 PM
Публикувано: 19 February 2011 - 10:22 PM
Каква утеха искаш.....щом толкова много искаш френчи -просто си го гледай вкъщи!!! Щом имаш двор- това ще улесни гледането и разходките. Зимата когато е студено-дори и отопление да сложиш в къщичката, цялата зима там ли ще го държиш -затворено ???? Те искат да се гушкат и да бъдат обичани.....моето навсякъде е с мен.....може да ти прозвучи смешно,но даже и в тоалетната стои с мен .....просто е залепен за нас !!! Какво остава да стои в двора само или затворено в къщичка за 280 лв. Те са такива мили душички.....недей да измъчваш някое кученце така

Публикувано: 19 February 2011 - 11:37 PM

Но определено това животинче не е за навън, особено като знам съседите как едва придумват чернишката си да излезе на разходка зимата рано сутринта. Просто през 3 етажа ги чувам как й се умоляват на малкото локомотивче, но студ й е на душицата. Така че прегледай всички мнения и си намери компромисен вариант. А и като имате двор може и по-голяма порода да си вземеш, както вече предложих ^^
Публикувано: 26 February 2011 - 01:11 AM
Казаха ми,че можело и сега,но най-добре да станел на год. и половина и тогава. Казаха,че ще се избегнат евентуални бъдещи здравни проблеми в някои области.....и по никакъв начин не вреди на кучето.....но въпреки всичко много се учудиха,4е искаме да го кастрираме.......обясниха ми,че се учудили защото хората кастрирали предимно женски кучета......защо така ?????? Може ли малко инфо по въпроса.....
Защо по рядко се кастрират мъжки или просто хората масово не си кастрират кучетата ????????????????
Публикувано: 26 February 2011 - 02:31 PM
Но въпреки,че е мъжко пак са неприятни сексуалните му желания.....само ни се "точи" ....на мен най вече и на гостите ни също...много е неприятно.....и при положение,че няма да се развъжда не намерих нищо отрицателно спрямо кастрацията на мъжкия ! Дано съм права !

Публикувано: 04 March 2011 - 02:18 PM
Искам да те питам как се справяш с отглеждането на три булдочета? Каква е разликата им във възрастта,как се разбират,доколкото виждам,всичките са женски,кастрирани ли са? Тъй като искам да си взема още едно булдоче, вече имам едно женско на година, но ме е малко страх как ще се справя с две, дай ми,моля те, някакви съвети. Благодаря ти предварително.

Публикувано: 06 March 2011 - 11:26 PM

Разликата във възрастта между Хели и Шая е 20 дни,а Кара е по-голяма от тях с 3 години.В началото на Кара и беше
трудно до като свикне с новите си приятелки,но сега се разбират чудесно,играят заедно и много се обичат

Само тя - Кара е кастрирана,а причината освен кожните и здравословни проблеми е,че няма родословие

Не зная от какъв съвет точно имаш нужда,но това което мога да ти кажа е,че не е лесно,ако нямаш достатъчно време и
средства!
Постовете са преместени!
Мод
Публикувано: 11 April 2011 - 01:20 AM

Имам един въпрос свързан с едно мое голямо притеснение , породено от голямото ми желание да се сдобния с такава мъничка мишка или иначе казано мопси

От доста време се колебая дали да си купя мопсче , единственото което ме спира е това че имам друга гъдинка - френски булдог (Джуджка) Confused
Тя не особенно дружелюбна към себеподобните си и по специално към женските , въпреки че сме имали проблеми и със мъжкари Laughing
Наскоро пак почнах да се ровя из развъдниците на мопс и попаднах на моето мопсче Embarassed Very Happy Живот и здраве в началото на другият месец ще е при мен Very Happy
Колебая се все още обаче какво да взема момче или момиче ? Как мислите че е по добре „ като се има и впредвид буйния нрав на френчи ?
Другото за което се притеснявам е как френчи ще възприеме новата ми придобивка ? МОЛЯ за съвет
Благодаря ви предварително

Публикувано: 11 April 2011 - 10:50 AM
Публикувано: 19 April 2011 - 02:20 PM
Какво ползвате вие?
Трябва да я решем с нещо но нямам идея с какво

Благодаря на отзовалите се

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))
Публикувано: 19 April 2011 - 05:53 PM
Публикувано: 19 April 2011 - 07:33 PM