Nicholay Atanassov, в 05 January 2015 - 04:57 PM, написа:
Fibsi, в 05 January 2015 - 11:23 AM, написа:
Интересно. Аз, съвсем самостоятелно от Bushkata, също искам да споделя положителния си опит с въпросните капки. Бяха ми препоръчани от позната в Австрия, която нито е невежа, нито има интерес от това дали аз ще си ги купя в България. На моето куче капките подействаха. Всеки е свободен да опита сам и да стигне до това, което помага. За редица билки, фармацевтичната индустрия излиза ежегодно с твърдения, че "просто не помагат". Абсолютно винаги ще предпочета капки на билкова основа пред лекарствени медикаменти, при положение, че виждам с очите си ефекта, а не вярвам само на написани изводи от немалко заинтересовани фарма компании.
Понеже не тръгвате със самонадеяното "Препоръчвам капките", а споделяте личен опит (частен случай), ще Ви отговоря. По-точно ще Ви направя едно предложение.
Притежавате ли все още това куче, което се плаши от гърмежи и продължава ли да се плаши, ако не му дадете капки?
Ако отговорите на моите по-горе зададени два въпроса, са положителни и ако обичате да експериментирате, направете следното:
Следващият път, когато има гърмежи, автономно (без Ваше присъствие или на друг човек) направете така, че кучето да приеме същото количество от въпросните капки на д-р Бах. Ако ефектът е също толкова положителен, ще се кандидатирам за рекламен агент на въпросната "панацея"....
Тъй като капките се дават през определен период от време в началото, това няма как да стане без присъствието на човек. Но в нашия случай, те помогнаха в два дни- на 24 и 31.12, като на втората дата кучето беше при моите родители. Не е било успокоявано допълнително с погалване и мили думи, защото те засилват реакцията. Напротив, гледаме да игнорираме това поведение и се държим нормално.