оххххх отново се извиняваммммм

Не сам знаела и не съм искала да правя реклама. Просто исках да разкажа за новата ми придобивка и почнах от там и така се получи. Аз никога не съм искала каквато и да е животинка за изложби. Гледала сам много животни най вече помярчета и ги гледам защото ги обичам. Искам просто да им се радвам да ги гушкам и така :)))) По шпицовете се запалих защото всеки ми казва колко са луди и колко радост носят в дома :)
А за мен да живееш без животинка си е чиста грехота. Тя дава всичко на човек от което се нуждае :)))
И отново се извинявам. Ще махната което може за да не се чете като реклама.
Само че на старите публикации не ми дава да редактирам. Ако има как ми кажете да се поправя, а ако не ми кажете как да се сваржа с администраторите за да те да я коригират или премахнат.
А за чоека като цяло не мисля че без да знаете за какъв човек говоря може татктично да го обиждате. Сигорна съм че ако се запознаете много ще си промените мнението. Човека дава мило и драго за животните си. Не мисля че когато човек си гледа животни за собсвеното си щастие, а не да ги показва на изложби трябва да баде наказван. Поне се грижи за животните. Има място и помага на всички животни в района, а не ги изхварля на улицата. Обича ги без значение дали са породисти или не. Просто си ги гледа.